Siemens

Siemens KI25RP60 inbouw koelkast

Korte beschrijving

De Siemens KI25RP60 is een inbouw koelkast uitgevoerd met een netto inhoud van 255 liter koelruimte. Deze koelkast heeft een zuinig energieklasse A++ label.
Lees verder

Inbouw koelkast nis ± 140 cm, deur-op-deur

Model
Koelkast
Energieklasse
Energieklasse A++
Inbouwmaten ( h x b x d )
1400 x 560 x 550 mm
Bekijk specificaties
De Siemens KI25RP60 is een inbouw koelkast uitgevoerd met een netto inhoud van 255 liter koelruimte. Deze koelkast heeft een zuinig energieklasse A++ label.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Beschrijving

De Siemens KI25RP60 is een inbouw koelkast uitgevoerd met een netto inhoud van 255 liter koelruimte. Deze koelkast heeft een zuinig energieklasse A++ label.

De KI25RP60 beschikt verder over een nishoogte van 1400 mm en is voorzien van een deur-op-deur montage systeem welke nauwkeurig is in te bouwen.

Belangrijkste voordelen op een rij:
- De coolConcept Premium koelkast met 5 premium lades en flexibele easyLift glasplaten. Bijzonder energiezuinig met energielabel A++.
- Een koelkast met energielabel A++ werkt zeer efficiënt.
- Groente en fruit blijven lekker vers in de 2 lades met gegolfde bodem.
- Lades met telescoopgeleiders bieden nog meer beladingscomfort en geven een beter overzicht van de bewaarde levensmiddelen.
- easyLift: in hoogte verstelbare deurlade ook bij volle belading.
- softClose deursluiting: deur sluit automatisch vanaf een openingshoek van 20° of minder.
- LED-verlichting: voor gelijkmatige belichting, zonder te verblinden.Productinfo van fabrikant

Siemens KI25RP60 koelkast

Algemene informatie:
- Energieklasse: A++ Energieverbruik: 109 kWh/jaar Totale netto inhoud: 255 liter Elektronische temperatuurregeling met LED-indicatie Bediening door Touchtronic Akoestisch alarmsignaal bij geopende deur softClose deursluiting

Koelruimte:
- Netto inhoud koelruimte: 255 liter superKoelen Aan beide zijwanden LED verlichting 6 Legplateaus van veiligheidsglas, waarvan 3 verstelbaar powerVentilation: dynamische koeling door ventilator 2 Extra grote groentelades met gegolfde bodem, vochtigheidsregeling en volledig uittrekbaar. De onderste lade kan als kelderruimte worden gebruikt 3 Volledig uittrekbare voorraadschaal(len) 4 Deurvakken, waarvan 1 extra diep met flessenhouder, 3 met easyLift Technische data: Inbouwmaten (hxbxd): 140 x 56 x 55 cm Klimaatklasse: SN-T Geluidsniveau: 39 dB(A) re 1 pW Aansluitwaarde: 120 W wisselbaar, Draairichting deur rechts

Specificaties

Model
Koelkast
Energieklasse
Energieklasse A++
Inbouwmaten ( h x b x d )
1400 x 560 x 550 mm
EAN
4242003462133
Merk
Siemens
Soort
koelkast
Deur montage inbouw
Deur-op-deur
Soort koelkast
Inbouw
Positie vriesgedeelte
Zonder vriesgedeelte
Inhoud koelgedeelte (liters)
255,00
Nishoogte inbouw (cm)
± 140 cm
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen en bevestigingssysteem (sleep / deur-op-deur). Pak de koelkast uit en installeer deze volgens de voorschriften. Monteer uw eigen keukendeur(en) op de koelkast. Wacht vervolgens 4 uur voordat u de koelkast aanzet.

Garantie

SIEMENS Nederland geeft standaard 2 jaar garantie op de SIEMENS koelkast inbouw KI25RP60. Zowel voorrijkosten, arbeidsloon als eventueel benodigde onderdelen vallen hieronder.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij contact opnemen met de service dienst van SIEMENS Nederland en uw storing bespreken.U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Online een servicebezoek aanvragen
Siemens biedt eveneens de mogelijkheid om online een service bezoek aan te vragen en hierbij direct een afspraak met de monteur te maken. Bezoek Siemens Service pagina
Optioneel: Vijf jaar garantie bij aanschaf van 4 of meer SIEMENS inbouw apparaten
Koop u vier of meer SIEMENS inbouwapparaten tegelijkertijd dan ontvangt u vijf jaar lang geen materiaalkosten. En vijf jaar lang geen arbeidsloon. In het derde tot en met het vijfde jaar vergoedt u alleen de voorrijkosten als u een beroep moet doen op deze garantie.

Wilt u gebruik maken van deze regeling? Dan hoeft u alleen uw aankoop te registreren op https://www.siemens-home.bsh-group.com/nl/. Na registratie ontvangt u enige tijd later een garantiecertificaat in een handige bewaarmap van SIEMENS.

Zeven jaar volledige garantie op Avantgarde wasmachines en -droger!
Let op! Bij registratie van de aankoop van de Siemens WM14U940EU, de Siemens WM14U840EU en/of de Siemens WT47X940EU ontvangt u op deze apparaten 7 jaar volledige garantie! Voorwaarde is wel dat het apparaat tussen 15 april 2018 en 30 september 2018 is aangeschaft.
Registreer uw Avantgarde wasmachine en/of -droger

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Downloads

Hieronder vindt u officiele documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.* Het energielabel is gebasseerd op het ECO programma

Maattekening


Tip: Klik op afbeelding hierboven om maattekening te vergroten

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag


Betaalopties zoals pin, contant, creditcard, iDeal, Bancontact etc