Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Schneider SL300B CB A++

retro jaren 50 koelkast zwart

Specificaties

Kenmerken koelkast / vriezer
Retro jaren 50 design
Model
Koelkast
Energieklasse
Energieklasse A++
Bekijk specificaties

Ervaring klant

We hebben deze koelkast nu ruim een maand. We vinden hem mooi staan, al twijfel ik achteraf of we niet toch voor een smeg hadden moeten gaan ( geen ervaring daarmee, maar dat design vonden we (...)

Tineke

Bekijk reviews

Korte beschrijving

Lees verder

De Schneider SL300B CB A++ is een gave design koelkast uitgevoerd in de kleur mat-zwart. Deze retro jaren 50 koelkast is 190 cm. hoog en heeft een zuinig energieklasse A++ label. De combinatie van de mat zwarte kleur met de afgeronde hoeken te samen met de de chromen details in de grepen en het logo maken deze koelkast tot een bijzonder fraai design.

De koelkast heeft twee deuren en een bruto inhoud van 305 liter. De bovenste deur geeft toegang tot het koelgedeelte. Deze heeft een inhoud van 209 liter en beschikt over leggers van glas, transparante vakken in de binnendeur, een flessenrek en een afsluitbare groentelade. Daaronder bevindt zich het vriesgedeelte welke drie lades heeft en is uitgevoerd met een inhoud van 91 liter.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Schneider SL300B CB A++ koelkast mat zwart
Retro design
190 cm. hoog
Totale inhoud: 305 liter
Zeer zuinig: energieklasse A++

Technische gegevens:

- Klimaatklasse: N-ST (Omgevingstemperatuur 16°-38°)
- Energieklasse: A++
- Jaarlijks energieverbruik: 208 kWh per jaar
- Totaal bruto-inhoud: 305 liter
- Bruikbaar volume koelen: 209 liter
- Bruikbaar volume vriezen: 91 liter
- Sterrenrating: 4****
- Vriesvermogen: 4,5 kg / 24h
- Bewaarperiode bij storing: 10 uur
- Geluidsniveau in dB(A): 42 dB(A)

Uitrusting:
- Regelbare thermostaat
- 1 compressor
- Extern handvat
- 2 verstelbare poten aan de voorkant
- Ontdooiprocedure koelen: automatisch
- Ontdooiprocedure vriezen handmatig
- Verlichting in koelruimte
- 3 glazen leggers, 1 flessenrek
- Groentelade met breukvast glazen deksel
- 4 Deurrekken, 1 eierrekje
- 3 vrieslades

Specificaties

Kenmerken koelkast / vriezer
Retro jaren 50 design
Model
Koelkast
Energieklasse
Energieklasse A++
Buitenmaten ( h x b x d )
1899 x 595 x 645 mm.
EAN
4030608212594
Merk
Schneider
Soort
koelkast
Kleur
Zwart
Soort koelkast
Vrijstaand
Positie vriesgedeelte
Vriesgedeelte onder
Inhoud koelgedeelte (liters)
209,00
Inhoud vriesgedeelte (liters)
91,00
No-Frost vriessysteem
Handmatig ontdooien
Installatie
Haal de koelkast uit verpakking en zet deze op de plaats. Zorg ervoor dat de koelkast stabiel staat en stel deze waterpas. Na plaatsing dient u minimaal 4 uur te wachten (bij rechtstandig vervoer), alvorens de koelkast aan te zetten.

Garantie

Op een SCHNEIDER koelkast mat zwart SL300B CB A++ ontvangt u 2 jaar garantie. Deze garantie heeft in de eerste twee jaar betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Wat te doen bij een storing?
Indien uw SCHNEIDER koelkast mat zwart SL300B CB A++ niet naar tevredenheid functioneert verzoeken wij u contact met ons op te nemen. Wij kennen de kanalen en kunnen uw storing in goede banen leiden. Concreet zal dit betekenen dat wij - na ontvangst van uw storingsmelding - contact op zullen nemen met de servicedienst van de importeur en uw storing zullen bespreken. Afhankelijk van de uitkomst zal onze monteur of een monteur van de fabrikant vervolgens contact met u opnemen om de storing te verhelpen.

Contact met Schneider
Indien u liever rechtstreeks contact op wil nemen met de servicedienst van Schneider dan kun hen per mail bereiken via info@technorep.nl. Daarnaast kunt u contact opnemen met Schneider België (importeur voor Benelux) via de mail op info@schneiderconsumer.nl of per telefoon via 0032 3270 99 30.

Reviews (2)

Loading...
Wacht a.u.b...

Sorteer op wijzig sorteer volgorde

1 review(s)

per pagina
Prestaties
Prijs / kwaliteit
Design / vorm
Gebruiksgemak

Mooi en ruim, maar maakt veel herrie

We hebben deze koelkast nu ruim een maand. We vinden hem mooi staan, al twijfel ik achteraf of we niet toch voor een smeg hadden moeten gaan ( geen ervaring daarmee, maar dat design vonden we ook mooi), maar de prijs heeft bij ons de doorslag gegeven. Het bestellen ging vlot, de koelkast werd netjes geleverd op de afgesproken tijd en neergezet door medewerkers. Hij is ruim en erg handig met de lades onderin. Gaat goed open en dicht.

Helaas maakt hij veel herrie: de motor slaat geregeld aan met een behoorlijk brom geluid en er zit ook nog een drupgeluid in, zeker als er geen tv aanstaat ed is hij erg aanwezig. Onze oude koelkast van 15 jaar oud maakte veel minder lawaai. Het schijnt te komen door de minder milieuonvriendelijke koelvloeistof, maar als ik dit geweten had, had ik toch voor een inbouwkoelkast gekozen achteraf.

Beoordeeld door op 10 februari 2018

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag