Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Samsung WW9BM760NOM

wasmachine met 9 kg. en 1600 toeren

Korte beschrijving

Lees verder

De Samsung WW9BM760NOM is een vrijstaande wasmachine, met tal van handigheden. Deze wasautomaat maakt het je zo makkelijk mogelijk: zo zijn er speciale reinigingsprogramma's en is het met het super handige AddWash mogelijk later nog kleding te voegen! Daarnaast is het een slimme machine: de verschillende sensors maken het wasprogramma optimaal en super duurzaam.

Belangrijkste voordelen op een rij:
Q-Drum

Quickdrive: twee keer sneller wassen met de Q-Drum!
Niemand houdt van wachten, al helemaal als het niet nodig is. De wachttijd wordt dankzij de Q-Drum in de WW8BM642OBW tot wel twee keer verkort. De binnenkant van de trommel beweegt apart van de achterkant van de trommel. Daardoor zit er meer beweging in het wasproces, wat zorgt voor een snellere en efficiëntere manier van wassen, die ook nog een 20% minder energie verbruikt.

Q-Rator

Multi Air Flow
Wat is nou hét perfecte wasprogramma voor het wasgoed in de machine? Een goede vraag, en het antwoord is voor elk type wasgoed anders.De Samsung Q-Rator app biedt uiktkomst! Selecteer wat voor was je wil wassen, en het ideale wasprogramma draait binnen een mum van tijd.

AddWash

AddWash
Een sok vergeten? Of kom je nog ergens een shirt tegen, maar heb je de wasmachine al aangezet? Geen probleem: dankzij het deurtje in de trommel van de WW8BM642OBW voeg je snel en veilig dat laatste kledingstuk toe. Wordt die ook nog schoon.

EcoBubble

Ecobubble
Door de EcoBubble technologie in de WW8BM642OBW wordt wasmiddel omgezet in bubbels, waardoor het makkelijker in de stof kan doordringen. op deze manier kan het wasmiddel, ook bij lage temperaturen, vlekken verwijderen met behoud van textuur en kleur.

Vlekverwijdering

Actief vlekken verwijderen
Met een druk op de knop worden zelfs de meest hardnekkige vlekken gereinigd. Actieve zeepbellen dringen door in de kleding, zodat vuil en vlekken loskomen.

Schone machine

Hou je wasmachine fris
Vuil wasgoed zit vol met bacteriën. Om niet alleen uw was, maar ook de wasmachine zelf schoon te houden, is er Eco Drum Clean +. Hiermee wordt 99,9% van de bacteriën die slechte geuren veroorzaken verwijderd. Daarnaast wordt er ook vuil van de deurring verwijderd dor de krachtige waterstraal en het hoge toerental.

Een stille machine

Een stille machine
De 3D trillingssensor in de WW8BM642OBW houdt, samen met wel 14 roestvrijstalen ballen die in tegengestelde richting draaien. Zelfs bij langzame bewegingen houden krachtige magneten kleine trillingen en geluiden tegen.

Trommelverlichting

Trommelverlichting
Gewoon kunnen zien wat er gebeurt in de trommel? Of er misschien een sok is achtergebleven? Met de trommelverlichting in de WW8BM642OBW zie je bij het leeghalen niks over het hoofd.

Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Samsung WW9BM760NOM wasmachine

- Wascapaciteit: 9.0 kg

Prestaties
- Energieklasse: A+++(-40%)
- Energieverbruik per jaar: 130
- Waterverbruik per jaar: 9400 L
- Spin Efficiency: A
- Geluidsniveau Wassen: 49 dB
- Geluidsniveau Drogen: 75 dB

Ontwerp
- Kleur: White
- Deur: Crystal Blue
- Display: LED

Kenmerken
- QuickDrive
- AddWash
- Aqua Hose
- Bubble Soak
- EcoBubble™ Technologie
- Keramisch Verwarmingselement
- Kinderslot
- Eindtijd Uitstellen
- Type Droogtrommel: Swirl+
- Strijkklaar
- Interior Drum Light
- Lekkage Sensor
- Type Motor: DIM
- Snelle Was
- Smart Check
- Smart Control
- Q-rator
- Toerental: 1600 rpm
- Zelfreinigende wasmiddellade:
- Stoom:
- Super Speed functie:
- VRT

Wasmogelijkheden
- 15' Quick Wash
- Extra Wasbeurt: e Cotton, Super Speed
- Beddengoed
- Katoen
- Delicate Was
- Drain/Spin
- Eco Drum Clean+
- Hygiene Steam
- Optielijst: Prewash, Intensive
- Outdoor Care
- Spoelen & centrifugeren
- Super Eco Was
- Synthetische Was
- Wol

Fysieke specificaties
- Netto Afmetingen (BxHxD): 600x850x600 mm
- Gewicht (netto): 83 kg
- Bruto Afmetingen (BxHxD): 666x890x736 mm
- Full Depth Including Protruding Part: 690 mm
- Gewicht (bruto): 85 kg

Specificaties

Vulgewicht trommel
9 kg.
Toerental centrifuge
1600 toeren
Type motor
Motor zonder koolborstels
Energieklasse
Energieklasse A+++
EAN
8801643183776
Merk
Samsung
Soort
wasmachine
Kleur
Wit
Type
Voorlader
Wasresultaat
A
Aquastop (waterbeveiliging)
Volledige waterbeveiliging
Uitgestelde starttijd
Weergave resttijd in display
Wasmachine trommel
Rvs trommel, kunststof kuip
Geavanceerd vlekkenprogramma
Beladings / weeg automaat
Automatische dosering
Stoomfunctie ontkreuken/opfrissen
Draairichting deur
Linksdraaiend, niet om te zetten
Geschikt voor houten vloer?
Geluidsniveau (db)
49,00
Installatie
Haal de wasmachine uit de verpakking en verwijder vervolgens de transportbeveiligingen. Zet de wasmachine op de plaats en sluit water (standaard beluchterkraan), afvoer (min diamter 40 mm.) en elektra (230 Volt) aan.
Buitenmaten ( h x b x d )
850 x 600 x 600 mm.

Garantie

Op de SAMSUNG wasmachine WW9BM760NOM ontvangt u bij aanschaf 2 jaar volledig + 5 jaar onderdelen en arbeidsloon garantie. Deze garantie heeft betrekking op de volledige reparatie dus inclusief voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en alle kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie. Bekijk de garantievoorwaarden voor een volledig overzicht. Garantie voorwaarden Samsung apparatuur
Wat te doen bij een storing?
In het geval dat u service nodig heeft adviseren wij u allereerst direct contact met ons op te nemen. U kunt dit doen per e-mail naar onze klantenservice via info@deschouwwitgoed.nl of per telefoon via nummer 035-6918115. Desgewenst is het ook mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met Samsung Nederland. U kunt dit doen per telefoon via nummer : 0900-SAMSUNG (0900-7267864). Wij adviseren u om volledige modelnummer en serienummer van uw apparaat met daarbij de datum enen een korte beschrijving van de fout/vraag bij de hand te houden.

Online service aanvraag
Samsung heeft voor witgoed service verzoeken ook een online applicatie gebouwd. Zodoende kunt u direct uw storing opgeven via de Samsung Service Applicatie
Contactgegevens Samsung service dienst:
Desgewenst kunt u ook zelf rechtstreeks contact opnemen met Samsung Nederland. Per telefoon op 0900-SAMSUNG (0900-7267864).

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Bijbehorende producten

Vink producten aan om mee te bestellen.

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag