Samsung WW80K5400WW wasmachine

Korte beschrijving

De Samsung WW80K5400WW is een nieuwe 8 kg. wasmachine uitgevoerd met AddWash functie. Deze machine heeft een centrifuge van 1400 toeren en beschikt over een zuinig energieklasse A+++ - 40% label.
Lees verder

Wasmachine met 8 kg. en 1400 toeren

Vulgewicht trommel
8 kg.
Toerental centrifuge
1400 toeren
Type motor
Motor zonder koolborstels
Bekijk specificaties

Overtuigd?

Vink hieronder de gewenste bezorgopties aan en druk op de 'klik en bestel' button.

Alle opties weergeven

De Samsung WW80K5400WW is een nieuwe 8 kg. wasmachine uitgevoerd met AddWash functie. Deze machine heeft een centrifuge van 1400 toeren en beschikt over een zuinig energieklasse A+++ - 40% label.

Beschrijving

De Samsung WW80K5400WW is een nieuwe 8 kg. wasmachine uitgevoerd met AddWash functie. Deze machine heeft een centrifuge van 1400 toeren en beschikt over een zuinig energieklasse A+++ - 40% label.

Met de Addwash functie is het mogelijk om tijdens het programma wasgoed bij te vullen. U pauzeert hiervoor het programma, waarna u naar 2 seconden via het luikje in de deur van de wasmachine uw wasgoed kunt toevoegen. Vervolgens start u het programma weer en zal de machine zijn functie hervatten.

Praktisch verder bij de Samsung WW80K5400WW is de koolborstelloze motor met 10 jaar motorgarantie en de EcoBubble technlogie.


Belangrijkste voordelenEcoBubbleVideo EcoBubble
Was koud, bespaar energie
Intensieve vlekverwijderingVideo Bubble Soak
Intensieve vlekverwijderingProductinfo van fabrikant

Samsung WW80K5400WW wasmachine

- 8 kg. vulgewicht
- 1400 toeren centrifuge
- energie klasse A+++(-/-40%)
- timer voor uitgestelde starttijd + resttijdindicatie
- zelfreinigend filter
- diamond drum trommel
- digital inverter motor met 10 jaar motor garantie
- aquastop + aqua sensor
- EcoBubble technologie
- AddWash voor bijvullen tijdens het wassen

Specificaties

Vulgewicht trommel
8 kg.
Toerental centrifuge
1400 toeren
Type motor
Motor zonder koolborstels
Energieklasse
Energieklasse A+++
EAN
8806088194189
Merk
Samsung
Soort
wasmachine
Kleur
Wit
Type
Voorlader
Wasresultaat
A
Aquastop (waterbeveiliging)
Volledige waterbeveiliging
Uitgestelde starttijd
Weergave resttijd in display
Wasmachine trommel
Rvs trommel, kunststof kuip
Geavanceerd vlekkenprogramma
Beladings / weeg automaat
Automatische dosering
Stoomfunctie ontkreuken/opfrissen
Draairichting deur
Linksdraaiend, niet om te zetten
Geschikt voor houten vloer?
Installatie
Haal de wasmachine uit de verpakking en verwijder vervolgens de transportbeveiligingen. Zet de wasmachine op de plaats en sluit water (standaard beluchterkraan), afvoer (min diamter 40 mm.) en elektra (230 Volt) aan.

Garantie

Op de SAMSUNG wasmachine Addwash WW80K5400WW ontvangt u bij aanschaf 2 jaar garantie. Deze garantie heeft betrekking op de volledige reparatie dus inclusief voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en alle kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie. Bekijk de garantievoorwaarden voor een volledig overzicht. Garantie voorwaarden Samsung apparatuur
Wat te doen bij een storing?
In het geval dat u service nodig heeft adviseren wij u allereerst direct contact met ons op te nemen. U kunt dit doen per e-mail naar onze klantenservice via info@deschouwwitgoed.nl of per telefoon via nummer 035-6918115. Desgewenst is het ook mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met Samsung Nederland. U kunt dit doen per telefoon via nummer : 0900-SAMSUNG (0900-7267864). Wij adviseren u om volledige modelnummer en serienummer van uw apparaat met daarbij de datum enen een korte beschrijving van de fout/vraag bij de hand te houden.

Online service aanvraag
Samsung heeft voor witgoed service verzoeken ook een online applicatie gebouwd. Zodoende kunt u direct uw storing opgeven via de Samsung Service Applicatie
Contactgegevens Samsung service dienst:
Desgewenst kunt u ook zelf rechtstreeks contact opnemen met Samsung Nederland. Per telefoon op 0900-SAMSUNG (0900-7267864).

Belangrijk bij vrijstaande combi (magnetrons)
Indien u een storing aan uw vrijstaande (combi) magnetron heeft dan dient u het apparaat ZELF bij De Schouw Witgoed op de Nieuwe Brink 20 in Bussum aanleveren. Samsung komt de reparatie van deze apparaten dus niet bij u thuis uitvoeren. Houdt u hier rekening mee!

7 jaar garantie op SAMSUNG wasmachines met QuickDrive
Voor de Samsung WW10M86INOA/EN, WW9BM760NOM/EN, WW80M760NOM/EN, WW90M642OPW/EN en de WW8BM642OBW/EN wasmachines geldt 7 jaar garantie. Dit is een tijdelijke actie welke alleen geldig is na registratie.

Registratie 7 jaar garantie
De aankoop van de wasmachines en -drogers met Samsung QuickDrive moeten geregistreerd worden om in aanmerking te komen voor de 7 jaar garantie. Doe dit uiterlijk 31 december 2018. Registreren en actievoorwaarden 7 jaar complete garantie

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Voor meer

Downloads

Hieronder vindt u offici&‌euml;le documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.* Het energielabel is gebasseerd op het ECO programma

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag