Samsung

Samsung WW80J3473KW wasmachine

Korte beschrijving

De Samsung WW80J3473KW is een 1400 toeren wasmachine uitgevoerd met een ruime 8 kg. trommel. Deze zuinige wasmachine beschikt over een energieklasse A+++ label en is voorzien van een eenvoudige bediening.
Lees verder

Wasmachine met 8 kg. en 1400 toeren

Vulgewicht trommel
8 kg.
Toerental centrifuge
1400 toeren
Type motor
Motor met koolborstels
Bekijk specificaties
De Samsung WW80J3473KW is een 1400 toeren wasmachine uitgevoerd met een ruime 8 kg. trommel. Deze zuinige wasmachine beschikt over een energieklasse A+++ label en is voorzien van een eenvoudige bediening.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Beschrijving

De Samsung WW80J3473KW is een 1400 toeren wasmachine uitgevoerd met een ruime 8 kg. trommel. Deze zuinige wasmachine beschikt over een energieklasse A+++ label en is voorzien van een eenvoudige bediening.

Met de draaiknop kiest u het door u gewenste programma, welke ondersteund is met Nederlandstalige tekst. Vervolgens kunt u met de functietoetsen het programma verder verfijnen. In het display kunt u de resterende looptijd van het programma aflezen.

Praktisch bij de Samsung WW80J3473KW is het Quick Wash programma voor licht vervuild wasgoed en de verbeterde Diamond Drum trommel. Daarmee wordt aanzienlijk voorzichtiger met uw wasgoed om gegaan.


Productinfo van fabrikant

Samsung WW80J3473KW wasmachine wit
1400 toeren
Energielabel A+++- Energie
- Energie-efficiëntieklasse: A+++
- Jaarlijkse energieverbruik wassen: 196 kWu
- Jaarlijks waterverbruik wassen: 8100l

Ergonomie
- KinderslotJa

Design
- Kastontwerp: Vrijstaand
- Kleur van het product: Wit
- Type lader: Voorkant
- Ingebouwd displayJa
- Deurscharnieren: Links
- Deurkleur: Wit

Prestatie
- Capaciteit trommel: 8 kg
- Maximale centrifugesnelheid: 1400 RPM
- Centrifuge-droger klasse: B
- Geluidsniveau: 62 dB
- Uitgestelde start timerJa
- Geluidsniveau bij centrifugeren: 79 dB

Wasprogramma's:
- Babyverzorging
- Katoen
- Hand/wol
- Intensief / outdoor
- Voorwassen
- Sport
- Synthetische

Specificaties

Vulgewicht trommel
8 kg.
Toerental centrifuge
1400 toeren
Type motor
Motor met koolborstels
Energieklasse
Energieklasse A+++
EAN
8806086638180
Merk
Samsung
Soort
wasmachine
Kleur
Wit
Type
Voorlader
Wasresultaat
A
Aquastop (waterbeveiliging)
Zonder waterbeveiliging
Uitgestelde starttijd
Weergave resttijd in display
Wasmachine trommel
Rvs trommel, kunststof kuip
Geavanceerd vlekkenprogramma
Beladings / weeg automaat
Automatische dosering
Stoomfunctie ontkreuken/opfrissen
Draairichting deur
Linksdraaiend, niet om te zetten
Geschikt voor houten vloer?
Installatie
Haal de wasmachine uit de verpakking en verwijder vervolgens de transportbeveiligingen. Zet de wasmachine op de plaats en sluit water (standaard beluchterkraan), afvoer (min diamter 40 mm.) en elektra (230 Volt) aan.
Buitenmaten ( h x b x d )
850 x 600 x 550 mm.

Garantie

Op de SAMSUNG wasmachine WW80J3473KW ontvangt u bij aanschaf 2 jaar garantie. Deze garantie heeft betrekking op de volledige reparatie dus inclusief voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

7 jaar garantie op SAMSUNG wasmachines met QuickDrive Voor de Samsung WW10M86INOA/EN, WW9BM760NOM/EN, WW80M760NOM/EN, WW90M642OPW/EN en de WW8BM642OBW/EN wasmachines geldt 7 jaar garantie. Dit is een tijdelijke actie welke alleen geldig is na registratie.

Registratie 7 jaar garantie
De aankoop van de wasmachines en -drogers met Samsung QuickDrive moeten geregistreerd worden om in aanmerking te komen voor de 7 jaar garantie. Doe dit uiterlijk 31 december 2018. Registreren en actievoorwaarden 7 jaar complete garantie
Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en alle kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie. Bekijk de garantievoorwaarden voor een volledig overzicht. Garantie voorwaarden Samsung apparatuur
Wat te doen bij een storing?
In het geval dat u service nodig heeft adviseren wij u allereerst direct contact met ons op te nemen. U kunt dit doen per e-mail naar onze klantenservice via info@deschouwwitgoed.nl of per telefoon via nummer 035-6918115. Desgewenst is het ook mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met Samsung Nederland. U kunt dit doen per telefoon via nummer : 0900-SAMSUNG (0900-7267864). Wij adviseren u om volledige modelnummer en serienummer van uw apparaat met daarbij de datum enen een korte beschrijving van de fout/vraag bij de hand te houden.

Online service aanvraag
Samsung heeft voor witgoed service verzoeken ook een online applicatie gebouwd. Zodoende kunt u direct uw storing opgeven via de Samsung Service Applicatie
Contactgegevens Samsung service dienst:
Desgewenst kunt u ook zelf rechtstreeks contact opnemen met Samsung Nederland. Per telefoon op 0900-SAMSUNG (0900-7267864).

Belangrijk bij vrijstaande combi (magnetrons)
Indien u een storing aan uw vrijstaande (combi) magnetron heeft dan dient u het apparaat ZELF bij De Schouw Witgoed op de Nieuwe Brink 20 in Bussum aanleveren. Samsung komt de reparatie van deze apparaten dus niet bij u thuis uitvoeren. Houdt u hier rekening mee!

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag


Betaalopties zoals pin, contant, creditcard, iDeal, Bancontact etc