Samsung

Samsung RS67N8211B1 side-by-side koelkast

Korte beschrijving

De Samsung RS67N8211B1 is een supergave blacksteel zwarte koelkast uitgevoerd met korte stanggrepen. Deze design koelkast heeft een zeer zuinig energielabel A++ en beschikt over een dispenser voor ijs, crushed ice en water.
Lees verder

Side-by-side koelkast mat zwart

Kenmerken koelkast / vriezer
Met apart regelbare temp., Met icemaker voor ijsblokjes
Model
Side-by-side
Energieklasse
Energieklasse A++
Bekijk specificaties

Overtuigd?

Vink hieronder de gewenste bezorgopties aan en druk op de 'klik en bestel' button.

Alle opties weergeven

De Samsung RS67N8211B1 is een supergave blacksteel zwarte koelkast uitgevoerd met korte stanggrepen. Deze design koelkast heeft een zeer zuinig energielabel A++ en beschikt over een dispenser voor ijs, crushed ice en water.

Beschrijving

De Samsung RS67N8211B1 is een supergave blacksteel zwarte koelkast uitgevoerd met korte stanggrepen. Deze design koelkast heeft een zeer zuinig energielabel A++ en beschikt over een dispenser voor ijs, crushed ice en water.

De RS67N8211B1 heeft een inhoud van meer dan 600 liter en is van diverse technieken voorzien om het gemak van de koelkast zo optimaal mogelijk te houden.

Belangrijkste kenmerken:

Grote capaciteit
SpaceMax Technology™
Dankzij de SpeceMax Technology™ van Samsung, is de inhoud van de koelkast veel groter dan normaal, terwijl de buitenafmetingen gewoon hetzelfde blijven. De inhoud bestaat uit 609 liter, verdeeld over 407 liter koelen en 202 liter vriezen. Ter indicatie: dat zijn wel drie winkelwagentjes aan boodschappen!

Optimale luchtvochtigheid
Twin Cooling Plus™
Hoe houdt u uw etenswaren nou vers? Daarin zijn twee zaken belangrijk: de temperatuur en de luchtvochtigheid. Dankzij Twin Cooling Plus in de RS67N8211S9, worden beide variabelen op elkaar afgestemd voor een maximaal resultaat. Er zijn twee onafhankelijke koelsystemen die beide apart van elkaar de koued lucht laten circuleren. Hierdoor blijven voedingswaarden en smaak behouden, doordat de lucht niet van het ene koelgedeelte naar het andere koelgedeelte kan.

Ultieme versheid
Precise Chef Cooling
We zijn er nog niet: er zijn nog meer technieken die ervoor zorgen dat uw voedingsmiddelen zo vers mogelijk blijven. Dankzij de Precise Chef Cooling techniek die samen werkt de Digital Inverter Compressor, blijft de temperatuur veel constanter. Er zijn geen grote temperatuurschommelingen maar een constante temperatuur. De isolatiematerialen zorgen ervoor dat die temperatuur dan ook echt constant blijft. En dat komt de versheid van uw producten alleen maar ten goede.

Slank & naadloos design
Platte deuren en geïntegreerde handgrepen
De strakke handgrepen zorgen met de roestvrijstalen deur voor een zeer strak uiterlijk. De platte deuren zorgen ervoor dat de RS67N8211S9 perfect in je interieur past.

Eenvoudige & strakke dispenser en display
Minimalistische dispenser & verborgen display
Strakker kan gewoon niet: de dispenser die verwerkt zit in de deur. Koud gefilterd water en ijsblokjes komen zo uit de deur je glas in rollen. En: het strakke design versterkt alleen maar het design van de gehele koelkast. Om het design zo min mogelijk verloren te laten gaan, zijn de andere knoppen ter bediening aan de binnenkant aangebracht. Maar die zijn gelukkig nog even makkelijk te bedienen.


Productinfo van fabrikant

Samsung RS67N8211B1 side-by-side koelkast
Blacksteel zwart


Capaciteit
- Netto totaal: 609 liter
- Vriezer: 202 liter
- Koelkast: 407 liter

Fysieke specificaties
- Gewicht Verpakking: 122 kg
- Gewicht: 118 kg

Koeling Kenmerken
- No Frost: Ja
- Multi Flow: Ja
- Koel Type: Twin Cooling Plus

Kenmerken Koelkast
- Aantal planken (Totaal): 4 EA
- Zuivelvak: Ja
- Deurvakken: 4 EA
- LED-verlichting: Top LED
- Plank Materiaal: Tempered Glass
- Aantal Lades (Groente & Fruit): 2 EA

Kenmerken Vriezer
- Aantal planken (Totaal): 3 EA
- Deurvakken: 3 EA
- Ijsmaker: In Cabi I/M
- LED-verlichting: MID LED
- Aantal Lades: 2 EA

Algemene Kenmerken
- Deur Alarm: Ja
- Koelmiddel: R600a
- Cyclopentane Insulation: Ja
- Autonomie uur (stijgende temperatuur): 10 h

Buitenkant Kenmerken
- Display Type: Internal (Ice Blue)
- Handvat: Bar
- Kleur: Blacksteel zwart
- Dispenser Type: I&W Dispenser (Plumbing)

Prestaties
- Energieklasse: A++
- Geluidsniveau: 39 dBA
- Klimaatklasse: SN, N, ST, T
- Koel Capaciteit (kg/24h): 12 kg/24hr
- Energieconsumptie per jaar: 383 kWh
- Vakantie-modus: Ja

Specificaties

Kenmerken koelkast / vriezer
Met apart regelbare temp., Met icemaker voor ijsblokjes
Model
Side-by-side
Energieklasse
Energieklasse A++
Buitenmaten ( h x b x d )
2000 x 1000 x 800 mm.
EAN
8801643222529
Productcode fabrikant
RS67N8211B1/EF
Merk
Samsung
Soort
side-by-side koelkast
Kleur
Mat zwart
Soort koelkast
Vrijstaand
Positie vriesgedeelte
Vriesgedeelte links
Inhoud koelgedeelte (liters)
407,00
Inhoud vriesgedeelte (liters)
202,00
No-Frost vriessysteem
No-Frost: niet ontdooien
Geluidsniveau (db)
39,00
Installatie
Haal de koelkast uit verpakking en zet deze op de plaats. Sluit indien nodig het water voor de ijsblokjesautomaat aan. Zorg ervoor dat de koelkast stabiel staat en stel deze waterpas. Wacht 4 uur alvorens de koelkast aan te zetten.

Garantie

Op de SAMSUNG side-by-side koelkast zwart RS67N8211B1 ontvangt u bij aanschaf 2 jaar garantie. Deze garantie heeft betrekking op de volledige reparatie dus inclusief voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

7 jaar garantie op SAMSUNG wasmachines met QuickDrive Voor de Samsung WW10M86INOA/EN, WW9BM760NOM/EN, WW80M760NOM/EN, WW90M642OPW/EN en de WW8BM642OBW/EN wasmachines geldt 7 jaar garantie. Dit is een tijdelijke actie welke alleen geldig is na registratie.

Registratie 7 jaar garantie
De aankoop van de wasmachines en -drogers met Samsung QuickDrive moeten geregistreerd worden om in aanmerking te komen voor de 7 jaar garantie. Doe dit uiterlijk 31 december 2018. Registreren en actievoorwaarden 7 jaar complete garantie
Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en alle kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie. Bekijk de garantievoorwaarden voor een volledig overzicht. Garantie voorwaarden Samsung apparatuur
Wat te doen bij een storing?
In het geval dat u service nodig heeft adviseren wij u allereerst direct contact met ons op te nemen. U kunt dit doen per e-mail naar onze klantenservice via info@deschouwwitgoed.nl of per telefoon via nummer 035-6918115. Desgewenst is het ook mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met Samsung Nederland. U kunt dit doen per telefoon via nummer : 0900-SAMSUNG (0900-7267864). Wij adviseren u om volledige modelnummer en serienummer van uw apparaat met daarbij de datum enen een korte beschrijving van de fout/vraag bij de hand te houden.

Online service aanvraag
Samsung heeft voor witgoed service verzoeken ook een online applicatie gebouwd. Zodoende kunt u direct uw storing opgeven via de Samsung Service Applicatie
Contactgegevens Samsung service dienst:
Desgewenst kunt u ook zelf rechtstreeks contact opnemen met Samsung Nederland. Per telefoon op 0900-SAMSUNG (0900-7267864).

Belangrijk bij vrijstaande combi (magnetrons)
Indien u een storing aan uw vrijstaande (combi) magnetron heeft dan dient u het apparaat ZELF bij De Schouw Witgoed op de Nieuwe Brink 20 in Bussum aanleveren. Samsung komt de reparatie van deze apparaten dus niet bij u thuis uitvoeren. Houdt u hier rekening mee!

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Huidig product

Voor meer

Luxere Samsung

Downloads

Hieronder vindt u officiele documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.* Het energielabel is gebasseerd op het ECO programma

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag

Overtuigd?

Wij deze koelkast ook bij ingepakte levering voor u binnen brengen? Veel bedrijven bezorgen deze koelkast alleen maar buiten, naast de vrachtwagen...Betaalopties zoals pin, contant, creditcard, iDeal, Bancontact etc