Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Samsung RR3773ATCSR

koelkast zilver

Specificaties

Model
Koelkast
Energieklasse
Energieklasse A++
Buitenmaten ( h x b x d )
1800 x 595 x 642 mm.
Bekijk specificaties

Korte beschrijving

Lees verder

Vrijstaande koelkast van 180 cm. hoog uitgevoerd in de kleur zilver en voorzien van een display aan de voorzijde. De Samsung RR3773ATCSR beschikt over een luxe interieur met glazen leggers, heldere en degelijke deurbakken en twee regelbare lades onderin de koelkast.

De RR3773ATCSR beschikt verder over een zeer zuinig energieklasse A++ label en is desgewenst te combineren met de bijpassende vriezer (RZ2993ATCSR) als side-by-side set.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Samsung RR3773ATCSR koelkast
Zilver
Energieklasse A++
Zilver- Hoogte 180 cm.
- Breedte 59,5 cm.
- Netto Inhoud koelgedeelte 350 liter

- Energieklasse A++
- Zilver
- Twee grote regelbare lades onderin
- Heldere verlichtingsbalk
- Transparante deurbakken
- Bediening op voorzijde koelkast

Specificaties

Model
Koelkast
Energieklasse
Energieklasse A++
Buitenmaten ( h x b x d )
1800 x 595 x 642 mm.
EAN
8806085179165
Merk
Samsung
Soort
koelkast
Kleur
Zilver
Soort koelkast
Vrijstaand
Positie vriesgedeelte
Zonder vriesgedeelte
Inhoud koelgedeelte (liters)
350,00
Installatie
Haal de koelkast uit verpakking en zet deze op de plaats. Zorg ervoor dat de koelkast stabiel staat en stel deze waterpas. Na plaatsing dient u minimaal 4 uur te wachten (bij rechtstandig vervoer), alvorens de koelkast aan te zetten.

Garantie

Op de SAMSUNG koelkast zilver RR3773ATCSR ontvangt u bij aanschaf 2 jaar garantie. Deze garantie heeft betrekking op de volledige reparatie dus inclusief voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en alle kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie. Bekijk de garantievoorwaarden voor een volledig overzicht. Garantie voorwaarden Samsung apparatuur
Wat te doen bij een storing?
In het geval dat u service nodig heeft adviseren wij u allereerst direct contact met ons op te nemen. U kunt dit doen per e-mail naar onze klantenservice via info@deschouwwitgoed.nl of per telefoon via nummer 035-6918115. Desgewenst is het ook mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met Samsung Nederland. U kunt dit doen per telefoon via nummer : 0900-SAMSUNG (0900-7267864). Wij adviseren u om volledige modelnummer en serienummer van uw apparaat met daarbij de datum enen een korte beschrijving van de fout/vraag bij de hand te houden.

Online service aanvraag
Samsung heeft voor witgoed service verzoeken ook een online applicatie gebouwd. Zodoende kunt u direct uw storing opgeven via de Samsung Service Applicatie
Contactgegevens Samsung service dienst:
Desgewenst kunt u ook zelf rechtstreeks contact opnemen met Samsung Nederland. Per telefoon op 0900-SAMSUNG (0900-7267864).

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag