Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Samsung RB31FEJNBSA koelkast

Samsung koelkast rvs-look

Kenmerken koelkast / vriezer
Met BioFresh vers zone
Model
Koelkast
Energieklasse
Energieklasse A+++
Bekijk specificaties

Korte beschrijving

Lees verder

Luxe vrijstaande koelkast van 185 cm. uitgevoerd met een zeer zuinig energieklasse A+++ label. De Samsung RB31FEJNBSA heeft 3 laden vries en is voorzien van het No-Frost systeem welke nooit meer ontdooit hoeft te worden.

De RB31FEJNBSA beschikt verder over een inhoud van 290 liter en uitgevoerd met Bar Handle grepen, gescheiden temperatuur regeling van koel- en vriesgedeelte en een display aan de voorzijde van de koelgedeelte.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Samsung RB31FEJNBSA koelkast
60 cm. breed
Energieklasse A+++
Inox- Hoogte 185 cm.
- Breedte 59,7 cm.
- Totale bruto inhoud 290 liter

- No-Frost vriesgedeelte: nooit meer ontdooien
- Energieklasse A+++
- Inox

- Bar handle handgrepen
- Inverter motor met 10 jaar motorgarantie
- Chilll zone
- Led verlichting

Specificaties

Kenmerken koelkast / vriezer
Met BioFresh vers zone
Model
Koelkast
Energieklasse
Energieklasse A+++
Buitenmaten ( h x b x d )
1850 x 597 x 702 mm.
EAN
8806085422643
Merk
Samsung
Test resultaten
Best Reviewed Kieskeurig
Soort
koelkast
Kleur
Rvs-look
Soort koelkast
Vrijstaand
Positie vriesgedeelte
Vriesgedeelte onder
Inhoud koelgedeelte (liters)
206,00
Inhoud vriesgedeelte (liters)
98,00
No-Frost vriessysteem
No-Frost: niet ontdooien
Installatie
Haal de koelkast uit verpakking en zet deze op de plaats. Zorg ervoor dat de koelkast stabiel staat en stel deze waterpas. Na plaatsing dient u minimaal 4 uur te wachten (bij rechtstandig vervoer), alvorens de koelkast aan te zetten.

Garantie

Op de SAMSUNG koelkast inox RB31FEJNBSA ontvangt u bij aanschaf 2 jaar garantie. Deze garantie heeft betrekking op de volledige reparatie dus inclusief voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en alle kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie. Bekijk de garantievoorwaarden voor een volledig overzicht. Garantie voorwaarden Samsung apparatuur
Wat te doen bij een storing?
In het geval dat u service nodig heeft adviseren wij u allereerst direct contact met ons op te nemen. U kunt dit doen per e-mail naar onze klantenservice via info@deschouwwitgoed.nl of per telefoon via nummer 035-6918115. Desgewenst is het ook mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met Samsung Nederland. U kunt dit doen per telefoon via nummer : 0900-SAMSUNG (0900-7267864). Wij adviseren u om volledige modelnummer en serienummer van uw apparaat met daarbij de datum enen een korte beschrijving van de fout/vraag bij de hand te houden.

Online service aanvraag
Samsung heeft voor witgoed service verzoeken ook een online applicatie gebouwd. Zodoende kunt u direct uw storing opgeven via de Samsung Service Applicatie
Contactgegevens Samsung service dienst:
Desgewenst kunt u ook zelf rechtstreeks contact opnemen met Samsung Nederland. Per telefoon op 0900-SAMSUNG (0900-7267864).

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag