Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Samsung NK36M3050PS

wand afzuigkap rvs

Specificaties

Afzuigcapaciteit (m3)
512,00
Breedte afzuigkap (cm)
89,80
Energieklasse
Energieklasse D
Bekijk specificaties

Korte beschrijving

Lees verder

De Samsung NK36M3050PS is een 90 cm. brede schouw model afzuigkap geschikt voor montage aan de muur en voorzien van een maximale afzuigcapaciteit van 512 m3/uur. Dit vermogen is instelbaar in 3 verschillende standen en heeft een geluidsniveau van 47 dB (laagste stand) tot aan 70 dB (intensief stand).

De afzuigkap is verder voorzien van metalen vetfilters aan de onderzijde en heeft een afvoer met een diameter van 12 cm.


Wasbaar aluminium filter
Een duurzaam, makkelijk te onderhouden filter van aluminium beschermt de afvoerventilator en verlengt de levensduur van de motor. Het filter houdt olie en stof tegen zodat de motor er niet door verstopt raakt en de luchtstroom niet wordt gehinderd. En het hoeft maar eens in de 3-4 weken te worden schoongemaakt. Dat gaat trouwens heel makkelijk, want het is wasbaar en klein genoeg voor de vaatwasser.

3 snelheden
Drie ventilatorsnelheden met genoeg motorkracht zorgen voor de gewenste mate van afzuiging, en dampen en geurtjes worden efficiënt verwijderd.

Info van fabrikant

Samsung NK36M3050PS afzuigkap

Design
- Kleur deur: Stss
- Type Installatie: Wandschouw

Kenmerken
- Soort Controles: Push Button
- Number of Motors/Fans: 1/1
- Number of Extraction Speeds: 3 st.
- Boost Extraction (㎥/hr): 512 ㎥/h
- Sound Power (Boost): 70 dBA
- Hood Lighting: Bulbs 2 * 28W
- Hood Filter: Wasbaar aluminium filter
- Version of Delivery: Exhausting

Vermogen
- Energieklasse: D

Technische Specificaties
- Netto (BxHxD): 898 x min 739 ~ max 1061 x 450 mm
- Verpakking (BxHxD): 940 x 510 x 263 mm
- Laadhoeveelheid (20/40ft): 560 (80CBM Trucking)
- Gewicht (netto): 8
- Gewicht (bruto): 10.2 kg

Specificaties

Afzuigcapaciteit (m3)
512,00
Breedte afzuigkap (cm)
89,80
Energieklasse
Energieklasse D
Optie: te gebruiken voor recirculatie met koolstoffilters
EAN
8806088787732
Merk
Samsung
Soort
afzuigkap
Kleur
Rvs
Geluidsniveau (db)
70,00
Uitleg over recirculatie
Deze afzuigkap is desgewenst te gebruiken als recirculatie afzuigkap. Plaats hiervoor de koolstoffilters (apart bestellen) volgens de instructies in de afzuigkap. De lucht wordt nu aangezogen, door de filters 'gereinigd' en dan teruggeblazen in uw keuken
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen aan de hand van de maattekening. Let hierbij ook op plaats & de diameter van het afvoerkanaal. Monteer de afzuigkap volgens de montage handleiding en sluit vervolgens het afvoerkanaal aan.
Buitenmaten ( h x b x d )
739-1061 x 898 x 450 mm.

Garantie

Op de SAMSUNG afzuigkap wand NK36M3050PS ontvangt u bij aanschaf 2 jaar garantie. Deze garantie heeft betrekking op de volledige reparatie dus inclusief voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en alle kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie. Bekijk de garantievoorwaarden voor een volledig overzicht. Garantie voorwaarden Samsung apparatuur
Wat te doen bij een storing?
In het geval dat u service nodig heeft adviseren wij u allereerst direct contact met ons op te nemen. U kunt dit doen per e-mail naar onze klantenservice via info@deschouwwitgoed.nl of per telefoon via nummer 035-6918115. Desgewenst is het ook mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met Samsung Nederland. U kunt dit doen per telefoon via nummer : 0900-SAMSUNG (0900-7267864). Wij adviseren u om volledige modelnummer en serienummer van uw apparaat met daarbij de datum enen een korte beschrijving van de fout/vraag bij de hand te houden.

Online service aanvraag
Samsung heeft voor witgoed service verzoeken ook een online applicatie gebouwd. Zodoende kunt u direct uw storing opgeven via de Samsung Service Applicatie
Contactgegevens Samsung service dienst:
Desgewenst kunt u ook zelf rechtstreeks contact opnemen met Samsung Nederland. Per telefoon op 0900-SAMSUNG (0900-7267864).

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Voor meer

Luxere Samsung

Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag