Samsung

Samsung NK24M1030IS vlakscherm afzuigkap

Korte beschrijving

De Samsung NK24M1030IS is een scherp geprijsde vlakscherm afzuigkap uitgevoerd met een maximaal vermogen van 392 m3/uur. Deze afzuigkap beschikt over een rvs greeplijst en is 60 cm. breed.
Lees verder

Vlakscherm afzuigkap

Afzuigcapaciteit (m3)
392,00
Breedte afzuigkap (cm)
60,00
Energieklasse
Energieklasse C
Bekijk specificaties
De Samsung NK24M1030IS is een scherp geprijsde vlakscherm afzuigkap uitgevoerd met een maximaal vermogen van 392 m3/uur. Deze afzuigkap beschikt over een rvs greeplijst en is 60 cm. breed.

Beschrijving

De Samsung NK24M1030IS is een scherp geprijsde vlakscherm afzuigkap uitgevoerd met een maximaal vermogen van 392 m3/uur. Deze afzuigkap beschikt over een rvs greeplijst en is 60 cm. breed.

Uitwasbaar aluminium filter
Een duurzaam, makkelijk te onderhouden filter van aluminium beschermt de afvoerventilator en verlengt de levensduur van de motor. Het filter van de NK24M1030IS houdt olie en stof tegen zodat de motor er niet door verstopt raakt en de luchtstroom niet wordt gehinderd. En het hoeft maar eens in de 3-4 weken te worden schoongemaakt. Dat gaat trouwens heel makkelijk, want het is wasbaar en klein genoeg voor de vaatwasser.

Afzuigcapaciteit in te stellen in 3 snelheden
Drie ventilatorsnelheden met genoeg motorkracht zorgen voor de gewenste mate van afzuiging, en dampen en geurtjes worden efficiënt verwijderd.


Productinfo van fabrikant

Samsung NK24M1030IS afzuigkap

Prestatie:
- Maximale afzuigcapaciteit: 392 m³/h
- Afzuigmethode: Vlakscherm
- Fluid dynamic efficiency class: D
- Verlichtingefficiëntieklasse: D
- Vetfilterefficiëntieklasse: D
- Aantal snelheidsstanden: 3
- Geluidsniveau (hoge snelheid: 71 dB
- Geluidsniveau (lage snelheid): 61 dB
- Geluidsniveau: 71 dB
- Druk (Pa): 197

Design:
- Soort: Built-in
- Kleur van het product: Rvs
- Vermogen lamp: 6 W
- Aantal lampen: 2 bulb(s)
- Type lamp: LED
- Illuminance: 76 lx
- Soort bediening: Buttons
- Materiaal: Aluminium, Metal
- Ingebouwd display: Nee
- Aantal motors: 1
- Motor inbegrepen: Ja

Filteren:
- Soort vetfilter: Aluminium
- Aantal filters: 2 pc(s)
- Wasbaar filter: Ja
- Vaatwasserbestendig filter: Ja
- Verwijderbare filter: Ja

Energie:
- Energie-efficiëntieklasse: C
- Netbelasting: 94.9 W
- AC invoer voltage: 220 - 240 V
- Jaarlijks energieverbruik: 56.3 kWh

Gewicht en omvang:
Breedte: 600 mm
Diepte: 280 mm
Hoogte: 180 mm
Gewicht: 6 kg
Breedte verpakking: 634 mm
Diepte verpakking: 354 mm
Hoogte verpakking: 241 mm
Gewicht verpakking: 7.5 kg

Specificaties

Afzuigcapaciteit (m3)
392,00
Breedte afzuigkap (cm)
60,00
Energieklasse
Energieklasse C
Optie: te gebruiken voor recirculatie met koolstoffilters
EAN
8806088911175
Merk
Samsung
Soort
afzuigkap
Kleur
Rvs
Geluidsniveau (db)
71,00
Uitleg over recirculatie
Deze afzuigkap is desgewenst te gebruiken als recirculatie afzuigkap. Plaats hiervoor de koolstoffilters (apart bestellen) volgens de instructies in de afzuigkap. De lucht wordt nu aangezogen, door de filters 'gereinigd' en dan teruggeblazen in uw keuken
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen. Let hierbij ook op plaats & de diameter van het afvoerkanaal. Monteer de afzuigkap volgens de montage handleiding, sluit het afvoerkanaal aan en monteer de bijbehorende greeplijst óf de greeplijst van uw keuke
Buitenmaten ( h x b x d )
180 x 600 x 280 mm.

Garantie

Op de SAMSUNG afzuigkap vlakscherm NK24M1030IS ontvangt u bij aanschaf 2 jaar garantie. Deze garantie heeft betrekking op de volledige reparatie dus inclusief voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

7 jaar garantie op SAMSUNG wasmachines met QuickDrive Voor de Samsung WW10M86INOA/EN, WW9BM760NOM/EN, WW80M760NOM/EN, WW90M642OPW/EN en de WW8BM642OBW/EN wasmachines geldt 7 jaar garantie. Dit is een tijdelijke actie welke alleen geldig is na registratie.

Registratie 7 jaar garantie
De aankoop van de wasmachines en -drogers met Samsung QuickDrive moeten geregistreerd worden om in aanmerking te komen voor de 7 jaar garantie. Doe dit uiterlijk 31 december 2018. Registreren en actievoorwaarden 7 jaar complete garantie
Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en alle kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie. Bekijk de garantievoorwaarden voor een volledig overzicht. Garantie voorwaarden Samsung apparatuur
Wat te doen bij een storing?
In het geval dat u service nodig heeft adviseren wij u allereerst direct contact met ons op te nemen. U kunt dit doen per e-mail naar onze klantenservice via info@deschouwwitgoed.nl of per telefoon via nummer 035-6918115. Desgewenst is het ook mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met Samsung Nederland. U kunt dit doen per telefoon via nummer : 0900-SAMSUNG (0900-7267864). Wij adviseren u om volledige modelnummer en serienummer van uw apparaat met daarbij de datum enen een korte beschrijving van de fout/vraag bij de hand te houden.

Online service aanvraag
Samsung heeft voor witgoed service verzoeken ook een online applicatie gebouwd. Zodoende kunt u direct uw storing opgeven via de Samsung Service Applicatie
Contactgegevens Samsung service dienst:
Desgewenst kunt u ook zelf rechtstreeks contact opnemen met Samsung Nederland. Per telefoon op 0900-SAMSUNG (0900-7267864).

Belangrijk bij vrijstaande combi (magnetrons)
Indien u een storing aan uw vrijstaande (combi) magnetron heeft dan dient u het apparaat ZELF bij De Schouw Witgoed op de Nieuwe Brink 20 in Bussum aanleveren. Samsung komt de reparatie van deze apparaten dus niet bij u thuis uitvoeren. Houdt u hier rekening mee!

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Downloads

Hieronder vindt u officiele documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.* Het energielabel is gebasseerd op het ECO programma

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag