Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Samsung MC28H5125CK

combi-magnetron zwart

Korte beschrijving

Lees verder

De Samsung MC28H5125CK is een vrijstaande combi magnetron uitgevoerd in de kleur zwart. Naast de magnetron functie beschikt dit apparaat ook over een hetelucht functie met een vermogen van 1500 Watt.

De binnenzijde van de Samsung MC28H5125CK is uitgevoerd met een inhoud van 28 liter. Praktisch daarbij is het hoogwaardige keramische interieur welke de vorming van krassen voorkomt. Daarnaast is dit materiaal eenvoudiger te reinigen.

De bediening van Samsung MC28H5125CK is eenvoudig instelbaar en overzichtelijk opgezet. Met het LCD display wordt de dagtijd weergegeven en wordt u ondersteund in uw keuze opties.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Samsung MC28H5125CK combi-magnetron
Vrijstaand model
28 liter- Type apparaat: Combimagnetron
- Vormfactor: Vrijstaand
- Vermogen: 900 W
- Aantal standen: 6
- Inhoud: 28 l

Programma's
- Automatische programma’s
- Voorverwarmen
- Stoomfunctie
- Grillfunctie
- Heteluchtfunctie

Uitvoering
- Soort besturing: Elektronisch
- Soort deuropening: Handvat
- Kinderbeveiliging

Weergave/besturing
- Bedieningselementen: Draaiknop, druktoetsen
- Display
- Timer

Energievoorziening
- Ingangsspanning: 230 V

Algemene eigenschappen
- Kleur: Zwart
- Kleur frontpaneel: Zwart
- Materiaal binnenkant oven: Keramiek
- Materiaal kijkvenster: Glas
- Gewicht: 18 kg
- Verpakkingsinhoud: Samsung MC28H5125CK, ovenrek, crisprek

Energieverbruik data
- Energieverbruik conventioneel standaardprogramma: 1400 W

Specificaties

Kleur
Zwart
Inhoud binnenruimte (liters)
28,00
EAN
8806086055512
Merk
Samsung
Soort
combi-magnetron
Kenmerken
Crisp met crispschaal
Installatie
Pak de combi-magnetron uit en plaats deze op een stabiele plaats. Let hierbij op dat de combi-magnetron zijn warmte kwijt kan. Sluit de elektra aan op de standaard randaarde stopcontact. Volg nu de voorschriften voor het eerste gebruik.
Buitenmaten ( h x b x d )
310 x 517 x 476 mm.
Inbouwmaten ( h x b x d )
235 x 358 x 327 mm.

Garantie

Op de SAMSUNG combi-magnetron MC28H5125CK ontvangt u bij aanschaf 2 jaar garantie. Deze garantie heeft betrekking op de volledige reparatie dus inclusief voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en alle kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie. Bekijk de garantievoorwaarden voor een volledig overzicht. Garantie voorwaarden Samsung apparatuur
Wat te doen bij een storing?
In het geval dat u service nodig heeft adviseren wij u allereerst direct contact met ons op te nemen. U kunt dit doen per e-mail naar onze klantenservice via info@deschouwwitgoed.nl of per telefoon via nummer 035-6918115. Desgewenst is het ook mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met Samsung Nederland. U kunt dit doen per telefoon via nummer : 0900-SAMSUNG (0900-7267864). Wij adviseren u om volledige modelnummer en serienummer van uw apparaat met daarbij de datum enen een korte beschrijving van de fout/vraag bij de hand te houden.

Online service aanvraag
Samsung heeft voor witgoed service verzoeken ook een online applicatie gebouwd. Zodoende kunt u direct uw storing opgeven via de Samsung Service Applicatie
Contactgegevens Samsung service dienst:
Desgewenst kunt u ook zelf rechtstreeks contact opnemen met Samsung Nederland. Per telefoon op 0900-SAMSUNG (0900-7267864).

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag