Samsung CP1370 combi-magnetron

rvs

Korte beschrijving

Lees verder

De Samsung CP1370 is een vrijstaande combi-magnetron uitgevoerd in het rvs-look en voorzien van een hetelucht en magnetron functie. Het apparaat heeft een inhoud van 36 liter en beschikt over een draaiplateau met een diameter van 36 cm.

Praktisch is de eenvoudige opening door middel van een klep en de extra stoomkookfunctie. De bediening is eenvoudig en overzichtelijk en wordt ondersteund met een display waarop tijd en instelling wordt weergegeven.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Samsung CP1370 combi-magnetron
GrijsFuncties
- Klok Ja
- Geïntegreerde oven
- Vermogen: 900 W.
- Vermogen grill: 1500 W
- Vochtsensor
- Met stoomkookfunctie
- Multirack met vierkante bakplaat
- Oven / Display tiptoetsen en draaiknoppen

Vormgeving
- Deur klapt omlaag
- Automatische bereidingsfunctie
- Defrost
- Draaiplateau met diameter van 36 cm
- Light (Lamp) On / Off
- Sound: normaal

Productinformatie en technische gegevens
- Gewicht product 24 kg
- Afmetingen Buitenkant 556 x 324 x 578 mm
- Gebruikelijke capaciteit 36 liter
- Oventemperatuurbereik (geheel / onder / boven / gecombineerd): [40 ~ 230°C]

Specificaties

Kleur
Rvs
Inhoud binnenruimte (liters)
36,00
Merk
Samsung
Soort
combi-magnetron
Kenmerken
Inschuifbare roosters, Met draaiplateau, Met stoom functie
Installatie
Pak de combi-magnetron uit en plaats deze op een stabiele plaats. Let hierbij op dat de combi-magnetron zijn warmte kwijt kan. Sluit de elektra aan op de standaard randaarde stopcontact. Volg nu de voorschriften voor het eerste gebruik.
Buitenmaten ( h x b x d )
324 x 556 x 578 mm.

Garantie

Op de SAMSUNG combi-magnetron rvs CP1370 ontvangt u bij aanschaf 2 jaar garantie. Deze garantie heeft betrekking op de volledige reparatie dus inclusief voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en alle kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie. Bekijk de garantievoorwaarden voor een volledig overzicht. Garantie voorwaarden Samsung apparatuur
Wat te doen bij een storing?
In het geval dat u service nodig heeft adviseren wij u allereerst direct contact met ons op te nemen. U kunt dit doen per e-mail naar onze klantenservice via info@deschouwwitgoed.nl of per telefoon via nummer 035-6918115. Desgewenst is het ook mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met Samsung Nederland. U kunt dit doen per telefoon via nummer : 0900-SAMSUNG (0900-7267864). Wij adviseren u om volledige modelnummer en serienummer van uw apparaat met daarbij de datum enen een korte beschrijving van de fout/vraag bij de hand te houden.

Online service aanvraag
Samsung heeft voor witgoed service verzoeken ook een online applicatie gebouwd. Zodoende kunt u direct uw storing opgeven via de Samsung Service Applicatie
Contactgegevens Samsung service dienst:
Desgewenst kunt u ook zelf rechtstreeks contact opnemen met Samsung Nederland. Per telefoon op 0900-SAMSUNG (0900-7267864).

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag