Samsung CE118PE-X1 combi-magnetron

rvs

Korte beschrijving

Lees verder

Scherp geprijsde combi magnetron uitgevoerd met roestvrijstaal front. De Samsung CE118PE-X1 heeft een inhoud van 32 liter en is voorzien van hetelucht, ontdooi, grill en magnetron stand. De CE118PE-X1 beschikt over een LED display welke met behulp van draaiknoppen eenvoudig te regelen is.

De CE118PE-X1 beschikt verder over een crustplaat, een snel voorverwarmfunctie en een stoom reinigingsfunctie. Het stoom weekt vuil en vet los van de wanden van de magnetron waardoor hygiënisch reinigen veel eenvoudiger wordt.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Samsung CE118PE-X1 combi magnetron
Met magnetron, grill en oven functie
RVS front- RVS
- 900 Watt vermogen
- Oven ciruclatie van 40 - 200 graden
- Grillvermogen 1500 Watt
- Maximale bereidingstijd: 99 min.
- IceBlue display
- Bediening met druktoetsen en draaiknop
- Deur opening met handgreep
- glazen draaiplateau
- 28 automatische kookprogramma's
- 5 ontdooiprogramma's
- Met stoomfunctie
- Inhoud binnenzijde: 32 liter
- Diameter draaiplateau: 34 cm.

- Temperatuur sensor voor auto-programma's
- Ceramisch interieur voor eenvoudige reniging
- Geurverfrisser
- Snel voorverwarmen
- Met Crustplaat
- Voorzien van stoomreiniging

Specificaties

Kleur
Rvs
Inhoud binnenruimte (liters)
32,00
Merk
Samsung
Soort
combi-magnetron
Kenmerken
Met draaiplateau, Met stoom functie, Draaideur
Installatie
Pak de combi-magnetron uit en plaats deze op een stabiele plaats. Let hierbij op dat de combi-magnetron zijn warmte kwijt kan. Sluit de elektra aan op de standaard randaarde stopcontact. Volg nu de voorschriften voor het eerste gebruik.
Buitenmaten ( h x b x d )
309 x 523 x 491 mm.

Garantie

Op de SAMSUNG combi-magnetron CE118PE-X1 ontvangt u bij aanschaf 2 jaar garantie. Deze garantie heeft betrekking op de volledige reparatie dus inclusief voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en alle kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie. Bekijk de garantievoorwaarden voor een volledig overzicht. Garantie voorwaarden Samsung apparatuur
Wat te doen bij een storing?
In het geval dat u service nodig heeft adviseren wij u allereerst direct contact met ons op te nemen. U kunt dit doen per e-mail naar onze klantenservice via info@deschouwwitgoed.nl of per telefoon via nummer 035-6918115. Desgewenst is het ook mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met Samsung Nederland. U kunt dit doen per telefoon via nummer : 0900-SAMSUNG (0900-7267864). Wij adviseren u om volledige modelnummer en serienummer van uw apparaat met daarbij de datum enen een korte beschrijving van de fout/vraag bij de hand te houden.

Online service aanvraag
Samsung heeft voor witgoed service verzoeken ook een online applicatie gebouwd. Zodoende kunt u direct uw storing opgeven via de Samsung Service Applicatie
Contactgegevens Samsung service dienst:
Desgewenst kunt u ook zelf rechtstreeks contact opnemen met Samsung Nederland. Per telefoon op 0900-SAMSUNG (0900-7267864).

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag