Quooker COMBI+ Modern kokend water kraan

in meerdere kleuren

Helaas!

Dit artikel is uit het assortiment.

Bekijk direct welke Quooker kokend water kraan hiervoor de opvolger is.

Korte beschrijving

Lees verder

Luxe Quooker COMBI+ Modern set leverbaar in diverse uitvoeringen. Voordeel van de COMBI+ set is de aanwezigheid van een mengset. Enerzijds heeft u de 'gewone' kokend water kraan, maar anderzijds helpt de COMBI+ ook bij de normale warm water voorziening.

Indien een CV ketel bijvoorbeeld op zolder geplaatst is duurt het enige tijd voordat u warm water heeft in de keuken. De COMBI+ neemt gedurende deze tijd de functie van de warm water levering over. Door kokend water uit de boiler van de quooker te mengen met koud water wordt de gewenste temperatuur water door de normale keukenwater kraan geleid. Vandaar dat u een mengset nodig heeft.

Als de CV ketel op een gegeven moment zelf het warm water aangevoerd naar de keukenkraan zal deze de functie van de levering van warm water overnemen en kan de QUOOKER de boiler weer bijvullen en op temperatuur brengen.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Quooker COMBI+ Modern kokend water kraan met boiler functie
Kraankeuze: Modern
leverbaar in chroom, mat-chroom, rvs-look, steel en verguld messing- Inhoud: 7 liter
- Opwarmtijd: 100°C in 15 minuten
- Aansluitwaarde: 3000w/230v
- Maximale werkdruk 8 bar

Inclusief
- Modern tapkraan met keramisch binnenwerk en kinderbeveiliging

Specificaties:
- Hoeveelheid 40 graden: onbeperkt
- Hoeveelheid 60 graden: onbeperkt
- Reservoir afmetingen (hxø): 470 x 200 mm.
- Met hitac waterfilter

Specificaties

Kleur
In meerdere kleuren
Merk
Quooker
Soort
kokend water kraan

Garantie

Bij aankoop van een QUOOKER kokend water kraan COMBI+ Modern ontvangt u 2 jaar volledige garantie. Deze garantie bestaat uit dekking het arbeidsloon en de benodigde onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen welke voorkomen uit gebruikers fouten vallen niet onder garantie. Bekijk de garantie voorwaarden voor een volledig overzicht: Quooker garantie voorwaarden
Registreer uw aankoop
Quooker adviseert u aankoop te registreren via onderstaande link. Hierdoor kunt u beter geholpen worden bij storingen, op de hoogte gehouden worden over onderhoud. Registreer uw Quooker
Wat te doen bij een storing?
Neem bij een storing contact met ons via telefoonnummer 035 69 18 115 of per e-mail via info@deschouwwitgoed.nl Op basis van uw storing gaan we contact opnemen met Quooker Nederland en overleggen hoe de storing het snelste opgelost kan worden. Hiervoor zijn diverse oplossingen denkbaar. Er zal vervolgens door ons of Quooker Nederland contact met u opgenomen worden om deze oplossing met u te bespreken.

Contactgegevens Quooker Nederland:
Quooker wordt in Nederland door Petri gevoerd. U kunt hen direct bereiken op telefoonnummer 0180 420488 of per e-mail info@quooker.nl.

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Huidig product

Voor meer

Luxere Quooker

Product vraag & antwoord (0)

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag