Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Pelgrim SLK640RVS

inbouw afzuigkap

Specificaties

Afzuigcapaciteit (m3)
510,00
Breedte afzuigkap (cm)
60,00
Optie: te gebruiken voor recirculatie met koolstoffilters
Bekijk specificaties

Ervaring klant

Jammer dat er ouderwetse spaarlampen in de kap zit. Starten dus langzaam op. Ondertussen zelf vervangen door led lampen.

Jan

Bekijk reviews

Korte beschrijving

Lees verder

De Pelgrim SLK640RVS is een 60 cm. brede vlakscherm afzuigkap uitgevoerd met een vermogen van 510 m3/uur. Deze afzuigkap is geschikt voor plaatsing in een ondiepe bovenkast waarbij de greeplijst vervolgens naar voren toe uitgetrokken kan worden.

Het vermogen is - via een schuifregelaar - in te stellen in vier verschillende snelheden. Daar kan tevens de 2 x 7 Watt spaarlamp verlichting worden ingeschakeld.

Praktisch verder bij de Pelgrim SLK640RVS is de mogelijkheid om deze om te bouwen naar een recirculatie model. Hierdoor dient u de (apart bij te bestellen) koolstoffilters te plaatsen.

Info van fabrikant

Pelgrim afzuigkap SLK640RVS
Vlakschermkap
60 cm breedSpecificaties
- Afzuigcapaciteit 230 - 510 m³/h
- Geschikt voor afvoer naar buiten
- Geschikt voor recirculatie (1 x koolstoffilter KF26 bijbestellen)
- 4 afzuigsnelheden
- 2 x aluminium vetfiltercassette
- 2 x 7 W spaarlampen
- Diameter afvoermaat 150 -120 mm
- Geluidsniveau (stand 2) 58 dB(A)

Gebruikersgemak
- Bediening door mechanische schuifregelaar
- Ondiep inbouwmodel; ruimte voor kruidenpotjes

Accessoires
- AW600RVS RVS achterwand (60 cm breed)
- AW675RVS RVS achterwand (60 cm breed)
- KF26 Koolstoffilter

Specificaties

Afzuigcapaciteit (m3)
510,00
Breedte afzuigkap (cm)
60,00
Optie: te gebruiken voor recirculatie met koolstoffilters
EAN
8715393124043
Merk
Pelgrim
Soort
afzuigkap
Kleur
Zilver
Uitleg over recirculatie
Deze afzuigkap is desgewenst te gebruiken als recirculatie afzuigkap. Plaats hiervoor de koolstoffilters (apart bestellen) volgens de instructies in de afzuigkap. De lucht wordt nu aangezogen, door de filters 'gereinigd' en dan teruggeblazen in uw keuken
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen. Let hierbij ook op plaats & de diameter van het afvoerkanaal. Monteer de afzuigkap volgens de montage handleiding, sluit het afvoerkanaal aan en monteer de bijbehorende greeplijst óf de greeplijst van uw keuke
Buitenmaten ( h x b x d )
395 x 600 x 275 mm.
Inbouwmaten ( h x b x d )
355 x 560 x 190 mm.

Garantie

Pelgrim Nederland geeft u 2 jaar volledig + 3 jaar onderdelen garantie bij aankoop van de PELGRIM afzuigkap vlakscherm SLK640RVS. Dit betreft in de eerste twee jaar de voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel benodigde onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Mocht de monteur voor een service bezoek bij u komen en vaststellen dat de storing te wijten is aan een gebruikersfout of dat het kunststof onderdelen betreft, houdt u er dan rekening mee dat dit niet onder garantie valt.

Wat houdt de deze garantie exact in?
Standaard krijgt u twee jaar volledige fabrieksgarantie. Deze fabrieksgarantie omvat arbeidsloon, voorrijkosten en arbeidsloon. Indien hierboven aangegeven staat dat u op de PELGRIM afzuigkap vlakscherm SLK640RVS zelfs 5 jaar garantie heeft, dan houdt dit in dat u - naast de normale 2 jaar volledige garantie in de eerste twee jaar - in het derde, vierde en vijfde jaar dekking heeft op arbeidsloon en onderdelen. U dient in deze drie jaren dan ook alleen de voorrijkosten te voldoen.

LET OP: indien dit apparaat voor 5 jaar garantie in aanmerking komt, dan moet deze zelf registreren!
Voor het verkrijgen van de 5 jaar garantie (standaard is 2 jaar fabrieksgarantie) dient u uw aankoop binnen 30 dagen te registreren. Deze registratie kunt u regelen per telefoon op nummer 0900-555 000 1 of online via onderstaande link:
Online registratie van uw aankoop
Wat te doen bij een storing?
Zowel binnen als buiten de garantie kunt u uw storing het beste direct bij ons aanmelden. Dit kunt u telefonisch doen via 035-6918115, maar bij voorkeur per email naar info@deschouwwitgoed.nl. Voordeel voor u als consument bij aanmelding van de storing betreft:
1. u hoeft zelf niet in de wacht te gaan staan bij de fabrikant
2. bepaalde storingen lost onze eigen service dienst op wat voor u voordeliger is
3. wij hebben de ingangen bij de fabrikanten en kunnen dus sneller schakelen
4. als wij op de hoogte zijn van uw storing kunnen wij het proces ook begeleiden en daar waar nodig ingrijpen.

Contactgegevens Pelgrim service dienst:
U kunt desgewenst uw service aanvraag online ingeven en direct een afspraak inplannen via het vraag monteursbezoek aan - formulier op de website van Pelgrim service. Telefonisch is de servicedienst van Pelgrim te bereiken op nummer 0900 - 555 00 03.

Optioneel: 8 jaar garantie bij 4 of meer Pelgrim apparaten
Als u gelijktijdig vier Pelgrim apparaten of meer aanschaft, dan ontvangt u naast de 2 jaar volledige basisgarantie, 6 jaar extra garantie; dus inclusief alle kosten voor materiaal, onderdelen en arbeidsloon. U betaalt dan alleen de voorrijkosten.


Reviews (1)

Loading...
Wacht a.u.b...

Sorteer op wijzig sorteer volgorde

1 review(s)

per pagina
Prestaties
Prijs / kwaliteit
Design / vorm
Gebruiksgemak

Werkt naar behoren

Jammer dat er ouderwetse spaarlampen in de kap zit. Starten dus langzaam op. Ondertussen zelf vervangen door led lampen.

Beoordeeld door op 16 januari 2017

Downloads

Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag