Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Pelgrim PKV085WIT koelkast

Pelgrim tafelmodel koelkast

Kenmerken koelkast / vriezer
Tafelmodel (hoogte ± 85 cm)
Model
Koelkast
Energieklasse
Energieklasse A++
Bekijk specificaties

Ervaring klant

Uiteindelijk zijn we over deze koelkast erg tevreden.Hij is ruimer en een stuk stiller en zuiniger dan onze vorige, maar die was wel al meer dan vijftien jaar oud. Op de rechter binnenkant (...)

Jaap

Bekijk reviews

Korte beschrijving

Lees verder

Met vriesvak uitgevoerde tafelmodel koelkast voorzien van een zeer zuinig energieklasse A++ label. Deze fraai vormgegeven Pelgrim PKV085WIT beschikt over een groot ondervak, 2 draagplateaus en heeft een deur welke in draairichting omkeerbaar is.

De koelkast heeft een netto inhoud van 105 liter koel en 12 liter vries.

Info van fabrikant

Pelgrim koelkast PKV085WIT
Tafelmodel koelkast met vriesvak
54 cm breedSpecificaties
- Inhoud koelruimte 105 liter
- Inhoud vriesruimte 12 liter
- Geluidsniveau 41 dB(A)
- Energieverbruik per jaar 140 kWh
- Energieklasse A++
- Draairichting deur omkeerbaar

Gebruikersgemak
- Mechanische bediening
- 3 deurbakken
- 2 plateaus van veiligheidsglas, waarvan 1 in hoogte verstelbaar
- 1 brede groentelade
- LED verlichting

Schoonmaakgemak
- Automatisch ontdooien van het koelgedeelte

Specificaties

Kenmerken koelkast / vriezer
Tafelmodel (hoogte ± 85 cm)
Model
Koelkast
Energieklasse
Energieklasse A++
Buitenmaten ( h x b x d )
838 x 540 x 595 mm.
EAN
8715393122766
Merk
Pelgrim
Soort
koelkast
Kleur
Wit
Soort koelkast
Vrijstaand
Positie vriesgedeelte
Geïntegreerd vriesvak
Inhoud koelgedeelte (liters)
105,00
Inhoud vriesgedeelte (liters)
12,00
No-Frost vriessysteem
Handmatig ontdooien
Installatie
Haal de koelkast uit verpakking en zet deze op de plaats. Zorg ervoor dat de koelkast stabiel staat en stel deze waterpas. Na plaatsing dient u minimaal 4 uur te wachten (bij rechtstandig vervoer), alvorens de koelkast aan te zetten.

Garantie

Pelgrim Nederland geeft u 2 jaar volledig + 3 jaar onderdelen garantie bij aankoop van de PELGRIM koelkast tafelmodel PKV085WIT. Dit betreft in de eerste twee jaar de voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel benodigde onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Mocht de monteur voor een service bezoek bij u komen en vaststellen dat de storing te wijten is aan een gebruikersfout of dat het kunststof onderdelen betreft, houdt u er dan rekening mee dat dit niet onder garantie valt.

Wat houdt de deze garantie exact in?
Standaard krijgt u twee jaar volledige fabrieksgarantie. Deze fabrieksgarantie omvat arbeidsloon, voorrijkosten en arbeidsloon. Indien hierboven aangegeven staat dat u op de PELGRIM koelkast tafelmodel PKV085WIT zelfs 5 jaar garantie heeft, dan houdt dit in dat u - naast de normale 2 jaar volledige garantie in de eerste twee jaar - in het derde, vierde en vijfde jaar dekking heeft op arbeidsloon en onderdelen. U dient in deze drie jaren dan ook alleen de voorrijkosten te voldoen.

LET OP: indien dit apparaat voor 5 jaar garantie in aanmerking komt, dan moet deze zelf registreren!
Voor het verkrijgen van de 5 jaar garantie (standaard is 2 jaar fabrieksgarantie) dient u uw aankoop binnen 30 dagen te registreren. Deze registratie kunt u regelen per telefoon op nummer 0900-555 000 1 of online via onderstaande link:
Online registratie van uw aankoop
Wat te doen bij een storing?
Zowel binnen als buiten de garantie kunt u uw storing het beste direct bij ons aanmelden. Dit kunt u telefonisch doen via 035-6918115, maar bij voorkeur per email naar info@deschouwwitgoed.nl. Voordeel voor u als consument bij aanmelding van de storing betreft:
1. u hoeft zelf niet in de wacht te gaan staan bij de fabrikant
2. bepaalde storingen lost onze eigen service dienst op wat voor u voordeliger is
3. wij hebben de ingangen bij de fabrikanten en kunnen dus sneller schakelen
4. als wij op de hoogte zijn van uw storing kunnen wij het proces ook begeleiden en daar waar nodig ingrijpen.

Contactgegevens Pelgrim service dienst:
U kunt desgewenst uw service aanvraag online ingeven en direct een afspraak inplannen via het vraag monteursbezoek aan - formulier op de website van Pelgrim service. Telefonisch is de servicedienst van Pelgrim te bereiken op nummer 0900 - 555 00 03.

Optioneel: 8 jaar garantie bij 4 of meer Pelgrim apparaten
Als u gelijktijdig vier Pelgrim apparaten of meer aanschaft, dan ontvangt u naast de 2 jaar volledige basisgarantie, 6 jaar extra garantie; dus inclusief alle kosten voor materiaal, onderdelen en arbeidsloon. U betaalt dan alleen de voorrijkosten.


Reviews (2)

Loading...
Wacht a.u.b...

Sorteer op wijzig sorteer volgorde

2 review(s)

per pagina
Totaal
Design / vorm
Gebruiksgemak
Prestaties
Prijs / kwaliteit

Uiteindelijk tevreden.

Uiteindelijk zijn we over deze koelkast erg tevreden.

Hij is ruimer en een stuk stiller en zuiniger dan onze vorige, maar die was wel al meer dan vijftien jaar oud.
Op de rechter binnenkant zit een tuimelschakelaar die je op 1 of 0 kunt zetten. In de gebruiksaanwijzing staat hierover: “Om de correcte werking te garanderen bij een omgevingstemperatuur van minder dan 18 C moet u de knop naast de thermostaat indrukken. Druk opnieuw op de toets om hem uit te schakelen wanneer de temperatuur hoog is (meer dan 18 C).” Naar ons idee was het duidelijker geweest om te schrijven of de 0 (nul) of de 1 op de toets bij een temperatuur lager dan 18 C ingedrukt moet zijn. Want hoe weet je nog na verloop van tijd of lager of hoger dan 18 C is ingeschakeld? Omdat de koelkast in de garage staat waar het kouder is dan 18 C hebben we de 1 ingedrukt. Een vraag hierover via de site van Pelgrim is onbeantwoord gebleven en omdat in het koelgedeelte de bovenkant die dus aan de onderkant van het vriesvak grenst nogal warm werd, toch maar even langs de winkel gegaan. Volgens de verkoper was het normaal dat de bovenkant warm wordt als de motor draait, ondanks dat ik bleef volhouden dit nogal merkwaardig te vinden. Een koelkast die van binnen warm wordt, zodat drankjes die op het hoogste rek liggen lauw worden, dat kan toch niet? Het was volgens de verkoper wel correct dat de schakelaar op 1 stond, want dan bleef het lampje branden om de thermostaat voor de gek te houden, zodat het in het vriesvak koud genoeg werd. Weer verbazing bij mij, want bij thuiskomst gezien dat het lampje toch echt uit gaat als je de deur dicht doet. Toch maar de schakelaar op 0 gezet, en toen werd ook de bovenkant niet meer warm. Dan maar wat minder koud in het vriesvak.

Verder is er nogal wat onduidelijkheid of dit type koelkast wel of niet voor verlengde garantie in aanmerking komt. Volgens de site van Pelgrim wel, maar de registratie via die site om voor die garantie in aanmerking te komen wordt in tegenstelling tot wat er op de site staat niet bevestigd en volgens een telefoontje van Pelgrim zou alleen inbouwapparatuur er voor in aanmerking komen.
Service en voorlichting van Pelgrim had wel wat beter gekund.

Beoordeeld door op 21 december 2014

Gebruiksgemak
Prestaties
Prijs / kwaliteit
Design / vorm

Koelkast is prima

De koelkast voldoet aan alle verwachtingen

Beoordeeld door op 21 december 2016

Downloads

Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag