Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Pelgrim PK454RVS vrijstaande gas kookplaat

Pelgrim 4-pits vrijstaande gas kookplaat

Soort
Vrijstaande gas
Aantal branders / zones
4-pits
Breedte kookplaat (cm)
54,00
Bekijk specificaties

Ervaring klant

Omdat dit de enige kookplaat is die de knoppen aan de voorkant heeft is de keuze hierop gevallen en hebben we deze gekocht. De keuze van vrijstaande modellen is erg beperkt.Er is 1 minpuntje (...)

Hans

Bekijk reviews

Korte beschrijving

Lees verder

54 cm. brede kookplaat uitgevoerd in het roestvrijstaal en voorzien van een afdekplaat. Deze 4-pits Pelgrim PK454RVS beschikt over automatische vonkontsteking in de knoppen en thermokoppel vlambeveiliging.

Voorzien van sierdeksel van glas en bandstalen pandragers.

Info van fabrikant

Pelgrim PK454RVS gas kookplaat
Vonkontsteking
breedte 54 cm.
Roestvrijstaal- rvs emaille vangschaal
- vonkontsteking geintegreerd in knop
- 2 pandragers van bandstaal
- thermo-elektrische vlambeveiliging (geen vlam = geen gas)
- sierdeksel van glas
- kleur roestvrijstaal

Afmetingen:
- (hxbxd) 90x540x560 mm
- hoogte met open deksel 640 mm

Vermogen branders:
- zone linksvoor (sterkbrander) 0,90-3,00 kW
- zone linksachter (sudderbrander) 0,30-1,00 kW
- zone rechtsvoor (normaal) 0,50-1,75 kW
- zone rechtsachter (normaal) 0,50-1,75 kW

Specificaties

Type
Vrijstaande gas
Aantal branders / zones
4-pits
Breedte kookplaat (cm)
54,00
Uitvoering
Roestvrijstaal
EAN
8715393110589
Merk
Pelgrim
Soort
kookplaat
Gebruik buiten Nederland
Standaard is deze kookplaat geschikt - en heeft hiervoor het Nederlandse CE-keurmerk - voor gebruik op aardgas.
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen. Pak de kookplaat uit, plaats deze in de nis en monteer de kookplaat volgens de bijgeleverde montage voorschriften. Sluit vervolgens het gas en het elektra (voor de vonkonsteking indien aanwezig) aan.
Buitenmaten ( h x b x d )
90 x 540 x 560 mm

Garantie

Pelgrim Nederland geeft u 2 jaar volledig + 3 jaar onderdelen garantie bij aankoop van de PELGRIM kookplaat vrijstaand rvs PK454RVS. Dit betreft in de eerste twee jaar de voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel benodigde onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Mocht de monteur voor een service bezoek bij u komen en vaststellen dat de storing te wijten is aan een gebruikersfout of dat het kunststof onderdelen betreft, houdt u er dan rekening mee dat dit niet onder garantie valt.

Wat houdt de deze garantie exact in?
Standaard krijgt u twee jaar volledige fabrieksgarantie. Deze fabrieksgarantie omvat arbeidsloon, voorrijkosten en arbeidsloon. Indien hierboven aangegeven staat dat u op de PELGRIM kookplaat vrijstaand rvs PK454RVS zelfs 5 jaar garantie heeft, dan houdt dit in dat u - naast de normale 2 jaar volledige garantie in de eerste twee jaar - in het derde, vierde en vijfde jaar dekking heeft op arbeidsloon en onderdelen. U dient in deze drie jaren dan ook alleen de voorrijkosten te voldoen.

LET OP: indien dit apparaat voor 5 jaar garantie in aanmerking komt, dan moet deze zelf registreren!
Voor het verkrijgen van de 5 jaar garantie (standaard is 2 jaar fabrieksgarantie) dient u uw aankoop binnen 30 dagen te registreren. Deze registratie kunt u regelen per telefoon op nummer 0900-555 000 1 of online via onderstaande link:
Online registratie van uw aankoop
Wat te doen bij een storing?
Zowel binnen als buiten de garantie kunt u uw storing het beste direct bij ons aanmelden. Dit kunt u telefonisch doen via 035-6918115, maar bij voorkeur per email naar info@deschouwwitgoed.nl. Voordeel voor u als consument bij aanmelding van de storing betreft:
1. u hoeft zelf niet in de wacht te gaan staan bij de fabrikant
2. bepaalde storingen lost onze eigen service dienst op wat voor u voordeliger is
3. wij hebben de ingangen bij de fabrikanten en kunnen dus sneller schakelen
4. als wij op de hoogte zijn van uw storing kunnen wij het proces ook begeleiden en daar waar nodig ingrijpen.

Contactgegevens Pelgrim service dienst:
U kunt desgewenst uw service aanvraag online ingeven en direct een afspraak inplannen via het vraag monteursbezoek aan - formulier op de website van Pelgrim service. Telefonisch is de servicedienst van Pelgrim te bereiken op nummer 0900 - 555 00 03.

Optioneel: 8 jaar garantie bij 4 of meer Pelgrim apparaten
Als u gelijktijdig vier Pelgrim apparaten of meer aanschaft, dan ontvangt u naast de 2 jaar volledige basisgarantie, 6 jaar extra garantie; dus inclusief alle kosten voor materiaal, onderdelen en arbeidsloon. U betaalt dan alleen de voorrijkosten.


Reviews (1)

Loading...
Wacht a.u.b...

Sorteer op wijzig sorteer volgorde

1 review(s)

per pagina
Prijs / kwaliteit
Totaal
Design / vorm
Gebruiksgemak
Prestaties

Echte aanraders, maar klein puntje van aandacht

Omdat dit de enige kookplaat is die de knoppen aan de voorkant heeft is de keuze hierop gevallen en hebben we deze gekocht. De keuze van vrijstaande modellen is erg beperkt.

Er is 1 minpuntje namelijk de pannendragers. Deze zijn niet recht. Van de fabrikant hebben we nieuwe gekregen, zonder enig probleem dus goeie service! Maar ook deze zijn niet recht, met als gevolg dat als je in de pan aan het roeren bent de pan heen en weer wiebelt. Overigens is dat bij al mijn pannen dus daar ligt het niet aan. Als je een open keuken hebt niet echt bevorderlijk. De fabrikant zegt dat het allemaal binnen de marge valt. Nou zal dat best wel, maar ik vraag me af wat er gebeurt als de vrouw van de directeur op die manier in de pannen moet roeren en dat manlief na een drukke dag rustig naar een fijn stukje muziek probeerd te luisteren als ontspanning. Zou dan de marge verkleinen zodat de pan niet meer wiebelt? Mocht dat zo zijn dan hoop ik het ook te horen, zodat ik nieuwe rechte drager kan bestellen en "wiebelvrij" verder kan.

Verder uiterst tevreden over de kookplaat en over de Schouw witgoed! Echte aanraders.

Beoordeeld door op 2 februari 2013

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag