Pelgrim ISWA980MAT afzuigkap inbouw zwart

Belangrijke kenmerken

Afzuigcapaciteit (m3)
700,00
Breedte afzuigkap (cm)
90,00
Energieklasse
Energieklasse A
Bekijk specificaties

Alle opties weergeven

Interesse?

Dit artikel is alleen via onze winkel verkrijgbaar.

Neem contact met ons op via tel. 035 69 18 115, chat, whatsapp of op andere wijze

Bel 035-6918115 of mail ons    

Korte beschrijving

Lees verder

De Pelgrim ISWA980MAT is een zwarte inbouw afzuigkap uitgevoerd met randafzuiging, een zuinig energieklasse A label en heldere LED verlichting. Deze inbouw afzuigkap van Pelgrim geeft je keuken een strakke, moderne uitstraling. Met een afzuigcapaciteit van 700 m³/h en een extra intensiefstand voor tijdelijke verhoging van de capaciteit heb je geen last meer van kookgeuren in je keuken. Het bedienen van de kap gaat eenvoudig via de elektronische druktoetsen of met de AutoAir functie.

De afzuigkap is voorzien van twee dimbare LED spots (2,2 W) die zorgen voor goed zicht op je kookplaat. Het bedienen van de kap gaat eenvoudig via de elektronische druktoetsen of met de AutoAir functie. Hiermee bedien je de afzuigkap via jouw kookplaat. Zo gaat de verlichting van de afzuigkap automatisch aan bij het activeren van de kookplaat en start de afzuiging zodra je start met koken. Bovendien past hij zich automatisch aan de kookstand aan.

AutoAir
De AutoAir functie van Pelgrim maakt koken makkelijker dan ooit. Zo gaat de verlichting van de afzuigkap automatisch aan bij het activeren van deze kookplaat en start de afzuiging zodra je start met koken. Bovendien past hij zich automatisch aan de kookstand aan. Dankzij een stabiele en krachtige Bluetooth verbinding tussen de kookplaat en afzuigkap heb je dus nooit meer vieze vingers op je afzuigkap. Kortom, gewoon lekker koken, terwijl de binnenlucht automatisch verschoond wordt. Met de techniek van nu, alle gemakken voor jou. Combineer voor deze functie de inductiekookplaat met een geschikte afzuigkap.

Intensiefstand
Tijdelijk extra hoge afzuigcapaciteit nodig? Schakel dan de intensiefstand in. De afzuigkap schakelt na bepaalde tijd automatisch weer uit. Dit is een handige functie voor als er bijvoorbeeld iets is aangebrand en de lucht snel ververst moet worden.

Reinigingsindicatie
Voor een optimaal afzuigresultaat is het belangrijk dat de koolstoffen vetfilters regelmatig gereinigd worden. Afzuigkappen met een filterreinigingsindicatie helpen je hieraan herinneren. Het reinigen van de filters kan eenvoudig met een sopje; sommige filters zijn zelfs vaatwasser bestendig. Het koolstoffilter dient geheel vervangen te worden.


Interesse? Neem contact op via whatsapp, e-mail of per telefoon: 035 6918115

Info van fabrikant

Pelgrim ISWA980MAT afzuigkap inbouw

Specificaties
- Afzuigcapaciteit: Luchtafvoer (min/max/int): 290 / 580 / 700 m³/h | Recirculatie (min/max/int): 310 / 380 / 420 m³/h (LongLife geur-koolstoffilter HF2020)
- Geschikt voor afvoer naar buiten: Ja
- Geschikt voor recirculatie: Ja | 1x LongLife geur-koolstoffilter HF2020 bijbestellen
- Geschikt voor luchtzuiverend PlasmaMade filter: Ja | HF4001 apart bijbestellen
- Aantal afzuigsnelheden: 4
- Aantal filters: 2 x aluminium vetfiltercassettes
- Verlichting: 2 x 2,2 W dimbare LED spots | AutoAir; dimbare verlichting via inductiekookplaat (AutoAir kookplaten)
- Geluidsniveau: Luchtafvoer (min/max/int): 46 / 62 / 65 dB(A)
- Energieklasse: A
- Aansluitwaarde: 245 W
- Diameter afvoermaat: 150 - 120 mm

Gebruikersgemak
- Bediening: AutoAir; via inductiekookplaat (AutoAir kookplaten) | Regulier; elektronische tiptoetsen
- Intensiefstand: Ja, tijdelijk extra hoge afzuigcapaciteit
- EasyControl: Verlichting en vermogen te bedienen via inductiekookplaat (AutoAir kookplaten)
- AutoAir: Afzuigkap reageert automatisch op gebruik inductiekookplaat (AutoAir kookplaten)
- Opfrisfunctie: Ja, gedurende 24 uur schakelt afzuiging elk uur kort in

Schoonmaakgemak
- Reiniging: Reinigingsindicatie vetfilter | Reinigingsindicatie koolstoffilter

Specificaties

Afzuigcapaciteit (m3)
700,00
Breedte afzuigkap (cm)
90,00
Energieklasse
Energieklasse A
Optie: te gebruiken voor recirculatie met koolstoffilters
EAN
8715393361899
Productcode fabrikant
741995
Merk
Pelgrim
Soort
afzuigkap
Kleur
Zwart
Kenmerken afzuigkap
LED verlichting, Randafzuiging
Geluidsniveau (db)
62,00
Uitleg over recirculatie
Deze afzuigkap is desgewenst te gebruiken als recirculatie afzuigkap. Plaats hiervoor de koolstoffilters (apart bestellen) volgens de instructies in de afzuigkap. De lucht wordt nu aangezogen, door de filters 'gereinigd' en dan teruggeblazen in uw keuken
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen aan de hand van de maattekening. Let hierbij ook op plaats & de diameter van het afvoerkanaal. Monteer de afzuigkap volgens de montage handleiding en sluit vervolgens het afvoerkanaal aan.

Garantie

Pelgrim Nederland geeft u 5 jaar garantie bij aankoop van de PELGRIM afzuigkap inbouw zwart ISWA980MAT. Dit betreft in de eerste twee jaar de voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel benodigde onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Mocht de monteur voor een service bezoek bij u komen en vaststellen dat de storing te wijten is aan een gebruikersfout of dat het kunststof onderdelen betreft, houdt u er dan rekening mee dat dit niet onder garantie valt.

Wat houdt de deze garantie exact in?
Standaard krijgt u twee jaar volledige fabrieksgarantie. Deze fabrieksgarantie omvat arbeidsloon, voorrijkosten en onderdelen. Indien hierboven aangegeven staat dat u op de PELGRIM afzuigkap inbouw zwart ISWA980MAT zelfs 5 jaar garantie heeft, dan houdt dit in dat u - naast de normale 2 jaar volledige garantie in de eerste twee jaar - in het derde, vierde en vijfde jaar dekking heeft op arbeidsloon en onderdelen. U dient in deze drie jaren dan ook alleen de voorrijkosten te voldoen.

LET OP: indien dit apparaat voor 5 jaar garantie in aanmerking komt, dan moet deze zelf registreren!
Voor het verkrijgen van de 5 jaar garantie (standaard is 2 jaar fabrieksgarantie) dient u uw aankoop binnen 30 dagen te registreren. Deze registratie kunt u regelen per telefoon op nummer 0900-555 000 1 of online via onderstaande link:
Online registratie van uw aankoop
Wat te doen bij een storing?
Zowel binnen als buiten de garantie kunt u uw storing het beste direct bij ons aanmelden. Dit kunt u telefonisch doen via 035-6918115, maar bij voorkeur per email naar info@deschouwwitgoed.nl. Voordeel voor u als consument bij aanmelding van de storing betreft:
1. u hoeft zelf niet in de wacht te gaan staan bij de fabrikant
2. bepaalde storingen lost onze eigen service dienst op wat voor u voordeliger is
3. wij hebben de ingangen bij de fabrikanten en kunnen dus sneller schakelen
4. als wij op de hoogte zijn van uw storing kunnen wij het proces ook begeleiden en daar waar nodig ingrijpen.

Contactgegevens Pelgrim service dienst:
U kunt desgewenst uw service aanvraag online ingeven en direct een afspraak inplannen via het vraag monteursbezoek aan - formulier op de website van Pelgrim service. Telefonisch is de servicedienst van Pelgrim te bereiken op nummer 0900 - 555 00 03.

Optioneel: 8 jaar garantie bij 4 of meer Pelgrim apparaten
Als u gelijktijdig vier Pelgrim apparaten of meer aanschaft, dan ontvangt u naast de 2 jaar volledige basisgarantie, 6 jaar extra garantie; dus inclusief alle kosten voor materiaal, onderdelen en arbeidsloon. U betaalt dan alleen de voorrijkosten.


Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Huidig product

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Product vraag & antwoord (0)

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag