Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Pelgrim GK465RVSA

inbouw 5-pits gas kookplaat

Specificaties

Soort
Gas
Aantal branders / zones
5-pits
Vermogen wokbrander (gas)
3,5 kW
Bekijk specificaties

Ervaring klant

vervangt eerdere BOSCH-kookplaat. Hoewel precies dezelfde indeling is deze plaat toch echt wat kleiner dan de BOSCH. Daardoor alles wat méér op elkaar en dan soms wat lastiger. De RVS-strips (...)

ersy

Bekijk reviews

Korte beschrijving

Lees verder

De Pelgrim GK465RVSA is een 72 cm. brede inbouw gaskookplaat uitgevoerd met vijf branders en voorzien van gietijzeren pandragers. Praktisch is het feit dat deze kookplaat de nismaten van een 60 cm. brede kookplaat heeft (56 bij 49) en zodoende ook als vervanging van uw huidige 60 cm. kookplaat geplaatst kan worden.

Deze kookplaat is verder uitgevoerd met een wokbrander van 3,5 kW aan de linker zijde en heeft een sudderbrander van 0,4 - 1,0 kW rechtsvoor. De bediening bevindt zich aan de voorzijde van de kookplaat.

Op de branders liggen drie gietijzeren pandragers welke voorzien zijn van een emaille laag om zodoende eenvoudiger schoon te kunnen maken.

Info van fabrikant

Pelgrim kookplaat GK465RVSA
Gaskookplaat
72 cm breedSpecificaties
- 2 x normale brander 1,75 kW
- 1 x wokbrander 3,5 kW
- 1 x sterkbrander 3,0 kW
- 1 x sudderbrander 0,4 - 1,0 kW
- 3 geëmailleerde gietijzeren pandragers

Gebruikersgemak
- Wokbrander links op de kookplaat; meer ruimte voor pannen

Accessoires
- GWR460 Gietijzeren wokring

Specificaties

Type
Gas
Aantal branders / zones
5-pits
Vermogen wokbrander (gas)
3,5 kW
Breedte kookplaat (cm)
72,00
Uitvoering
Roestvrijstaal
EAN
8715393115782
Merk
Pelgrim
Soort
kookplaat
Kenmerken
Met gietijzeren pandrager, Standaard nis 56x49 cm
Gebruik buiten Nederland
Deze kookplaat is alleen geschikt voor gebruik op Nederlands aardgas of - indien mogelijk met andere sproeiers - voor flessengas. Installatie op aardgas in het buitenland is dus niet mogelijk.
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen. Pak de kookplaat uit, plaats deze in de nis en monteer de kookplaat volgens de bijgeleverde montage voorschriften. Sluit vervolgens het gas en het elektra (voor de vonkonsteking indien aanwezig) aan.
Buitenmaten ( h x b x d )
45 x 720 x 510 mm.
Inbouwmaten ( h x b x d )
50 x 560 x 480 mm.

Garantie

Pelgrim Nederland geeft u 2 jaar volledig + 3 jaar onderdelen garantie bij aankoop van de PELGRIM kookplaat inbouw GK465RVSA. Dit betreft in de eerste twee jaar de voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel benodigde onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Mocht de monteur voor een service bezoek bij u komen en vaststellen dat de storing te wijten is aan een gebruikersfout of dat het kunststof onderdelen betreft, houdt u er dan rekening mee dat dit niet onder garantie valt.

Wat houdt de deze garantie exact in?
Standaard krijgt u twee jaar volledige fabrieksgarantie. Deze fabrieksgarantie omvat arbeidsloon, voorrijkosten en arbeidsloon. Indien hierboven aangegeven staat dat u op de PELGRIM kookplaat inbouw GK465RVSA zelfs 5 jaar garantie heeft, dan houdt dit in dat u - naast de normale 2 jaar volledige garantie in de eerste twee jaar - in het derde, vierde en vijfde jaar dekking heeft op arbeidsloon en onderdelen. U dient in deze drie jaren dan ook alleen de voorrijkosten te voldoen.

LET OP: indien dit apparaat voor 5 jaar garantie in aanmerking komt, dan moet deze zelf registreren!
Voor het verkrijgen van de 5 jaar garantie (standaard is 2 jaar fabrieksgarantie) dient u uw aankoop binnen 30 dagen te registreren. Deze registratie kunt u regelen per telefoon op nummer 0900-555 000 1 of online via onderstaande link:
Online registratie van uw aankoop
Wat te doen bij een storing?
Zowel binnen als buiten de garantie kunt u uw storing het beste direct bij ons aanmelden. Dit kunt u telefonisch doen via 035-6918115, maar bij voorkeur per email naar info@deschouwwitgoed.nl. Voordeel voor u als consument bij aanmelding van de storing betreft:
1. u hoeft zelf niet in de wacht te gaan staan bij de fabrikant
2. bepaalde storingen lost onze eigen service dienst op wat voor u voordeliger is
3. wij hebben de ingangen bij de fabrikanten en kunnen dus sneller schakelen
4. als wij op de hoogte zijn van uw storing kunnen wij het proces ook begeleiden en daar waar nodig ingrijpen.

Contactgegevens Pelgrim service dienst:
U kunt desgewenst uw service aanvraag online ingeven en direct een afspraak inplannen via het vraag monteursbezoek aan - formulier op de website van Pelgrim service. Telefonisch is de servicedienst van Pelgrim te bereiken op nummer 0900 - 555 00 03.

Optioneel: 8 jaar garantie bij 4 of meer Pelgrim apparaten
Als u gelijktijdig vier Pelgrim apparaten of meer aanschaft, dan ontvangt u naast de 2 jaar volledige basisgarantie, 6 jaar extra garantie; dus inclusief alle kosten voor materiaal, onderdelen en arbeidsloon. U betaalt dan alleen de voorrijkosten.


Reviews (1)

Loading...
Wacht a.u.b...

Sorteer op wijzig sorteer volgorde

1 review(s)

per pagina
Prijs / kwaliteit
Design / vorm
Gebruiksgemak
Prestaties

tevreden met wat twijfels

vervangt eerdere BOSCH-kookplaat. Hoewel precies dezelfde indeling is deze plaat toch echt wat kleiner dan de BOSCH. Daardoor alles wat méér op elkaar en dan soms wat lastiger. De RVS-strips zien er bij aankomst nog prachtig uit, maar dat gaat er erg snel vanaf ondanks fanatiek schoonmaken met alle geadviseerde middelen. Hadden liever achteraf dus liever een kleuruitvoering gehad.

Beoordeeld door op 30 december 2019

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag