Zwarte broodrooster


4 artikel(en)

4 artikel(en)

Een broodrooster in de kleur zwart

De kleur zwart bij een broodrooster zorgt voor een gaaf design. Naast het feit dat deze kleur goed te combineren is in verschillende keuken en met andere keukenapparatuur, is een zwarte broodrooster ook in onderhoud en gebruik zeer praktisch.

Gave zwarte broodrooster

De kleur zwart is na wit en roestvrijstaal de meest verkochte kleur in de keuken. Met een zwarte broodrooster zorgt u dan voor een stoere toevoeging aan uw keuken. Juist de combinatie van de moderne kleurencombinatie van chroom/zwart enerzijds en het retro jaren 50 ontwerp anderzijds zorgt voor een bijzondere toevoeging aan uw keuken. Helemaal indien u dit combineert met andere apparaten uit deze lijn klein huishoudelijke apparaten.

Smeg zwarte broodrooster in retro jaren 50 stijl
In de nieuwe lijn klein huishoudelijke apparatuur van Smeg zijn twee broodroosters beschikbaar. Een basis model geschikt voor twee boterhammen en een grote uitvoering met dubbele inhoud. Beide modellen zijn uitgevoerd in het kenmerkende retro jaren '50 design. Bekijk de video van de Smeg broodrooster uitgevoerd in retro jaren '50 design.
Klanten beoordelen ons als uitstekend: 1730 beoordelingen van Trustpilot met Trustcore 4.4 van max. 5