Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Miele WMH 121 WPS

wasmachine met 8 kg. en 1600 toeren

Specificaties

Vulgewicht trommel
8 kg.
Toerental centrifuge
1600 toeren
Type motor
Motor zonder koolborstels
Bekijk specificaties

Korte beschrijving

Lees verder

De Miele WMH 121 WPS is een strak vormgegeven wasmachine afkomstig uit de W1 lijn en uitgevoerd met het WhiteEdition design. De Miele WMH 121 WPS is voorzien van een 8 kg. grote SoftCare trommel, EcoFeedback functie (per programma wordt aangeven of deze veel of weinig energie verbruikt) en uitgestelde starttijd.

De WMH 121 WPS is verder voorzien met een 100% waterbeveiliging (aquastop); het nieuwe automatische doseringssysteem van MIELE genaamd TwinDos en het nieuwe PowerWash systeem voor een nog beter wasresultaat.

Nieuw verder op deze voorladers is het CapDosing systeem waarbij de mogelijkheid wordt geboden om capsules met specifiek wasmiddel voor specifieke programma's te plaatsen. Zo heeft miele bijvoorbeeld een speciale wol capsule, maar ook bijvoorbeeld een capsule voor sport kleding.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Miele WMH 121 WPS wasmachine
1600 toeren
8 kg. vulgewicht- Energieklasse: A+++
- Toerental (tpm): 1600
- Maximale belading (kg): 8
- Startuitstel: Ja
- Resttijdindicatie: Ja
- Energieverbruik per jaar (in kWh): 156
- Waterverbruik (liter/jaar): 9900
- Wasresultaat: A
- Droogresultaat: A
- Stoomwassen: Nee
- Kort programma: Ja
- Toerental instelbaar: Ja
- Spoelstop: Ja
- Digitaal display: Ja
- Eindsignaal: Ja
- Auto doseersysteem: Ja
- Beladingsherkenning: Ja
- Aquastop: Ja
- Overloopbeveiliging: Ja
- Warmwateraansluiting: Nee
- Materiaal kuip: RVS
- Aandrijfmechanisme motor: koolborstelloze motor
- Geluidsniveau wassen (dB): 46
- Geluidsniveau centrifugeren (dB): 72
- Deurdraairichting: rechts
- Deurdraairichting omkeerbaar: Nee
- Geschikt voor onderbouw: Nee
- Geschikt voor was-droogzuil: Ja
- Aansluitwaarde (watt): 2400
- Hoogte (cm): 85
- Breedte (cm): 60
- Diepte (cm): 60

Specificaties

Vulgewicht trommel
8 kg.
Toerental centrifuge
1600 toeren
Type motor
Motor zonder koolborstels
Energieklasse
Energieklasse A+++
EAN
4002515619186
Productcode fabrikant
WMH1121 WPS
Merk
Miele
Soort
wasmachine
Kleur
Wit
Type
Voorlader
Wasresultaat
A
Aquastop (waterbeveiliging)
Volledige waterbeveiliging
Uitgestelde starttijd
Weergave resttijd in display
Wasmachine trommel
Rvs trommel en rvs kuip
Geavanceerd vlekkenprogramma
Beladings / weeg automaat
Automatische dosering
Stoomfunctie ontkreuken/opfrissen
Draairichting deur
Rechtsdraaiend, niet om te zetten
Geschikt voor houten vloer?
Miele eigenschappen
SoftCare trommel
Installatie
Haal de wasmachine uit de verpakking en verwijder vervolgens de transportbeveiligingen. Zet de wasmachine op de plaats en sluit water (standaard beluchterkraan), afvoer (min diamter 40 mm.) en elektra (230 Volt) aan.
Buitenmaten ( h x b x d )
850 x 600 x 600 mm.

Garantie

De kwaliteit van Miele zit hem niet alleen in het apparaat zelf, ook service en garantie zijn goed geregeld. Zelfs bij het ontwerp van MIELE wasmachine WMH 121 WPS is rekening gehouden met praktische toegankelijkheid voor monteurs. Dit alles om bij eventuele storingen ook hierin de beste kwaliteit te kunnen bieden. Miele geeft 2 jaar garantie bij aankoop van de MIELE wasmachine WMH 121 WPS. Deze garantie heeft betrekking op arbeidsloon, voorrijkosten en eventueel benodigde onderdelen.

Eerste hulp bij storingen
Miele Nederland heeft op basis van de ervaringen van haar monteurs een module ontwikkeld welke u als klant moet helpen om veel voorkomende gebruikersfouten; eenvoudige storingen etc. te helpen oplossen. Groot voordeel hiervan is dat u direct weer kunt beschikken over een werkend apparaat en dat u - bij een bezoek van de monteur - toch tegen kosten aanloopt. De eerste hulp bij storingen module van Miele tracht aan de hand van diverse vragen en voorstellen u verder te helpen om op begrijpelijke wijze uw machine weer werkend te krijgen.

Uitgesloten van garantie
Storingen voortkomend uit gebruikers fouten vallen niet onder de garantie. Tevens zijn ook kunststof onderdelen uitgesloten van garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij contact opnemen met de service dienst van Miele Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Service dienst Miele Nederland:
Bij Miele kunt u online uw service aanvraag ingeven en heeft u zelfs de mogelijkheid om direct een afspraak op het door u gewenste moment in te geven. Zeer praktisch en zeer klantvriendelijk. Mocht u dit liever telefonisch doen dan kunt u Miele bereiken op telefoonnummer (0347) 37 88 88.

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag