Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Miele WKH 270 WPS

wasmachine met 8 kg. en 1600 toeren

Specificaties

Vulgewicht trommel
8 kg.
Toerental centrifuge
1600 toeren
Type motor
Motor zonder koolborstels
Bekijk specificaties

Korte beschrijving

Lees verder

1600 toeren wasmachine van MIELE uitgevoerd met een chromen rand en een fraai nieuw design. De luxe Miele WKH 270 WPS wasautomaat is uitgevoerd met een koolborstelloze motor en beschikt over het nieuwe PowerWash systeem voor een nog beter wasresultaat. Praktisch hierbij is ook de QuickPowerWash optie voor het snel reinigen van uw wasgoed.

De WKH270WPS is verder uitgevoerd met een 100% water beveiliging, het nieuwe CapDosing systeem (speciale capsules met wasmiddel voor bijvoorbeeld witte was, sportkleding wol e.d.) en natuurlijk TwinDos. Onderin de machine vult u de twee flacons met wasmiddel waarna de machine zelf de exact benodigde hoeveelheid wasmiddel inneemt.

Praktisch verder is de SteamCare functie. Dankzij de toevoeging van stoom tijdens het wasproces ontstaat minder kreukvorming wat het strijken aanzienlijk versneld.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Miele WKH 270 WPS wasmachine
1600 toeren
8 kg. vulgewicht- Energieklasse A+++
- Waterproof beveiligingssysteem tegen lekkage: 100% waterbeveiliging !
- 8 kg. vulgewicht
- 1600 toeren centrifuge
- Profi Eco-motor
- Thermo SoftCare trommel met gladstrijken
- TwinDos - automatisch dosering wasmiddel via geintegreerde flacons
- PowerWash - 10% beter reinigingsresultaat
- CapDosing - wasmiddel dosering door middel van capsules
- Vlekkenfunctie
- Eco feedback functie
- Voorprogrammering tot 24 uur met resttijd aanduiding
- Schuingeplaatst bedieningspaneel
- LED trommelverlichting
- SteamCare - 50% minder strijken

Speciale wasprogramma's
- Katoen
- Kreukherstellend
- Fijne was
- QuickPowerWash
- Express 20
- Overhemden
- Wol
- Zijde
- Donker wasgoed en jeans
- Impregneren
- Outdoor
- Dekbedden

Wasopties
- Programma manager
- Kort
- Extra water

Specificaties

Vulgewicht trommel
8 kg.
Toerental centrifuge
1600 toeren
Type motor
Motor zonder koolborstels
Energieklasse
Energieklasse A+++
EAN
4002515319741
Merk
Miele
Soort
wasmachine
Kleur
Wit
Type
Voorlader
Wasresultaat
A
Aquastop (waterbeveiliging)
Volledige waterbeveiliging
Uitgestelde starttijd
Weergave resttijd in display
Wasmachine trommel
Rvs trommel en rvs kuip
Geavanceerd vlekkenprogramma
Beladings / weeg automaat
Automatische dosering
Stoomfunctie ontkreuken/opfrissen
Restvocht percentage na centrifugeren
44 %
Draairichting deur
Rechtsdraaiend, niet om te zetten
Geschikt voor houten vloer?
Miele eigenschappen
CapDosing, PowerWash 2.0, SoftCare trommel, SteamCare, Twindos, Vlekkenoptie
Installatie
Haal de wasmachine uit de verpakking en verwijder vervolgens de transportbeveiligingen. Zet de wasmachine op de plaats en sluit water (standaard beluchterkraan), afvoer (min diamter 40 mm.) en elektra (230 Volt) aan.
Buitenmaten ( h x b x d )
850 x 596 x 643 mm.

Garantie

De kwaliteit van Miele zit hem niet alleen in het apparaat zelf, ook service en garantie zijn goed geregeld. Zelfs bij het ontwerp van MIELE wasmachine WKH 270 WPS is rekening gehouden met praktische toegankelijkheid voor monteurs. Dit alles om bij eventuele storingen ook hierin de beste kwaliteit te kunnen bieden. Miele geeft 2 jaar garantie bij aankoop van de MIELE wasmachine WKH 270 WPS. Deze garantie heeft betrekking op arbeidsloon, voorrijkosten en eventueel benodigde onderdelen.

Eerste hulp bij storingen
Miele Nederland heeft op basis van de ervaringen van haar monteurs een module ontwikkeld welke u als klant moet helpen om veel voorkomende gebruikersfouten; eenvoudige storingen etc. te helpen oplossen. Groot voordeel hiervan is dat u direct weer kunt beschikken over een werkend apparaat en dat u - bij een bezoek van de monteur - toch tegen kosten aanloopt. De eerste hulp bij storingen module van Miele tracht aan de hand van diverse vragen en voorstellen u verder te helpen om op begrijpelijke wijze uw machine weer werkend te krijgen.

Uitgesloten van garantie
Storingen voortkomend uit gebruikers fouten vallen niet onder de garantie. Tevens zijn ook kunststof onderdelen uitgesloten van garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij contact opnemen met de service dienst van Miele Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Service dienst Miele Nederland:
Bij Miele kunt u online uw service aanvraag ingeven en heeft u zelfs de mogelijkheid om direct een afspraak op het door u gewenste moment in te geven. Zeer praktisch en zeer klantvriendelijk. Mocht u dit liever telefonisch doen dan kunt u Miele bereiken op telefoonnummer (0347) 37 88 88.

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag