Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Miele TKB 640 WP

warmtepomp droger met 8 kg. trommel

Korte beschrijving

Lees verder

De Miele TKB 640 WP is een prijstechnisch zeer interessante warmtepompdroger uitgevoerd met een 8 kg. SoftCare trommel en voorzien van het PerfectDry droogsysteem voor een perfect droogresultaat. De TKB 640 WP heeft een rechtgeplaatst bedieningspaneel en behoort tot de nieuwe T1 Chrome Edition serie van Miele.

De TKB640WP is verder voorzien van LED trommelverlichting, uitgestelde starttijd, optie om aan te sluiten op de afvoer van bijvoorbeeld de wasmachine en een energieklasse A ++
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Miele TKB 640 WP warmtepomp droger
8 kg. vulgewicht
Perfect Dry system- Energieklasse A ++
- 8 kg. trommel
- Reverserende trommel: draait zowel links als rechtsom
- Linksdraaiende deur, verwisselbaar
- PerfectDry droogsysteem voor beste droogresultaat
- Warmtepomp droog techniek
- Gepateteerde SoftCare trommel
- Geintegreerde condenswaterafvoer
- Voorprogrammering tot 24 uur met resttijd aanduiding
- LED trommelverlichting
- Zachte meeneemribben
- Indicatie voor legen reservoir en reinigen filter
- Rechtgeplaatst bedieningspaneel

Speciale droogprogramma's
- Katoen
- Kreukherstellend
- Fijne was
- Zijde
- Wol
- Behoedzaam strijken
- Express
- Jeans

Droogopties
- Extra behoedzaam
- Kreukherstellend
- Zoemer

Specificaties

Type
Warmtepomp
Vulgewicht trommel
8 kg.
Geluidssignaal bij einde programma
EAN
4002515493434
Merk
Miele
Soort
droger
Kleur
Wit
Kenmerken droger
Binnenverlichting trommel
Trommelverlichting
Uitgestelde starttijd
Weergave resttijd indicatie
Energieklasse
Energieklasse A++
Energieverbruik
Zeer zuinig A++ label
Energieverbruik
1,20 kWh / programma
Wolprogramma
Anti-kreukfase
Draairichting deur
Linksdraaiend, niet om te zetten
Optie condenswater via afvoer
Plaatsing op wasmachine mogelijk
Installatie
Sluit het elektra aan op een standaard geaard stopcontact. Door het lage verbruik van een warmtepompdroger mag dit op dezelfde groep als de wasmachine en kunnen beide tegelijkertijd draaien. LET OP: na plaatsing 4 uur wachten voor te gebruiken !
Buitenmaten ( h x b x d )
850 x 596 x 636 mm.

Garantie

De kwaliteit van Miele zit hem niet alleen in het apparaat zelf, ook service en garantie zijn goed geregeld. Zelfs bij het ontwerp van MIELE droger warmtepomp TKB 640 WP is rekening gehouden met praktische toegankelijkheid voor monteurs. Dit alles om bij eventuele storingen ook hierin de beste kwaliteit te kunnen bieden. Miele geeft 2 jaar garantie bij aankoop van de MIELE droger warmtepomp TKB 640 WP. Deze garantie heeft betrekking op arbeidsloon, voorrijkosten en eventueel benodigde onderdelen.

Eerste hulp bij storingen
Miele Nederland heeft op basis van de ervaringen van haar monteurs een module ontwikkeld welke u als klant moet helpen om veel voorkomende gebruikersfouten; eenvoudige storingen etc. te helpen oplossen. Groot voordeel hiervan is dat u direct weer kunt beschikken over een werkend apparaat en dat u - bij een bezoek van de monteur - toch tegen kosten aanloopt. De eerste hulp bij storingen module van Miele tracht aan de hand van diverse vragen en voorstellen u verder te helpen om op begrijpelijke wijze uw machine weer werkend te krijgen.

Uitgesloten van garantie
Storingen voortkomend uit gebruikers fouten vallen niet onder de garantie. Tevens zijn ook kunststof onderdelen uitgesloten van garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij contact opnemen met de service dienst van Miele Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Service dienst Miele Nederland:
Bij Miele kunt u online uw service aanvraag ingeven en heeft u zelfs de mogelijkheid om direct een afspraak op het door u gewenste moment in te geven. Zeer praktisch en zeer klantvriendelijk. Mocht u dit liever telefonisch doen dan kunt u Miele bereiken op telefoonnummer (0347) 37 88 88.

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag