Miele TKB 340 WP droger

warmtepomp met 8 kg. vulgewicht

  • Bekijk Youtube Video Bekijk Youtube Video

Helaas!

Dit artikel is uit het assortiment.

Bekijk direct welke Miele droger hiervoor de opvolger is.

Korte beschrijving

Lees verder

De Miele TKB 340 WP is een nieuwe warmtepomp droger behorend tot de T1 serie en uitgevoerd met een 8 kg. trommel. Deze zeer zuinige droger heeft LED binnenverlichting in de SoftCare trommel.

Dankzij het PerfectDry systeem wordt een optimaal droogresultaat behaald, waarbij optimaal rekening gehouden wordt met het zo voorzichtig mogelijk behandelen van uw wasgoed. Praktisch verder is de mogelijkheid van uitgestelde starttijd en het aflezen van de resterende looptijd van het programma.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Miele TKB 340 WP droger warmtepomp
Warmtepomp techniek
Zeer energiezuinig
SoftCare trommel- ChormeEdition met ronde, witte vuldeur
- Rechtgeplaatst bedieningspaneel
- Warmtepomp technologie

Comfort en opties:
- PerfectDry systeem
- FragranceDos
- Links- en rechtsdraaiende tormmel
- SoftCare trommel
- Geintegreerde condenswaterafvoer
- Voorprogrammering tot 24 uur
- Resttijd aanduiding
- LED trommel verlichting

Speciale programma's:
- Katoen
- Kreukherstellend
- Fijne was
- Zijde
- Wol
- Behoedzaam strijken
- Express
- Jeans

Droogopties:
- Extra behoedzaam
- Kreukherstellend
- Zoemer

Specificaties

Type
Warmtepomp
Vulgewicht trommel
8 kg.
Geluidssignaal bij einde programma
Merk
Miele
Soort
droger
Kleur
Wit
Kenmerken droger
Binnenverlichting trommel
Trommelverlichting
Uitgestelde starttijd
Weergave resttijd indicatie
Energieklasse
Energieklasse A++
Energieverbruik
Zeer zuinig A++ label
Energieverbruik
265 kWh per jaar
Wolprogramma
Anti-kreukfase
Draairichting deur
Linksdraaiend, niet om te zetten
Optie condenswater via afvoer
Plaatsing op wasmachine mogelijk
Installatie
Sluit het elektra aan op een standaard geaard stopcontact. Door het lage verbruik van een warmtepompdroger mag dit op dezelfde groep als de wasmachine en kunnen beide tegelijkertijd draaien. LET OP: na plaatsing 4 uur wachten voor te gebruiken !
Buitenmaten ( h x b x d )
850 x 595 x 596 mm.

Garantie

De kwaliteit van Miele zit hem niet alleen in het apparaat zelf, ook service en garantie zijn goed geregeld. Zelfs bij het ontwerp van MIELE droger warmtepomp TKB 340 WP is rekening gehouden met praktische toegankelijkheid voor monteurs. Dit alles om bij eventuele storingen ook hierin de beste kwaliteit te kunnen bieden. Miele geeft 2 jaar garantie bij aankoop van de MIELE droger warmtepomp TKB 340 WP. Deze garantie heeft betrekking op arbeidsloon, voorrijkosten en eventueel benodigde onderdelen.

Eerste hulp bij storingen
Miele Nederland heeft op basis van de ervaringen van haar monteurs een module ontwikkeld welke u als klant moet helpen om veel voorkomende gebruikersfouten; eenvoudige storingen etc. te helpen oplossen. Groot voordeel hiervan is dat u direct weer kunt beschikken over een werkend apparaat en dat u - bij een bezoek van de monteur - toch tegen kosten aanloopt. De eerste hulp bij storingen module van Miele tracht aan de hand van diverse vragen en voorstellen u verder te helpen om op begrijpelijke wijze uw machine weer werkend te krijgen.

Uitgesloten van garantie
Storingen voortkomend uit gebruikers fouten vallen niet onder de garantie. Tevens zijn ook kunststof onderdelen uitgesloten van garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij contact opnemen met de service dienst van Miele Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Service dienst Miele Nederland:
Bij Miele kunt u online uw service aanvraag ingeven en heeft u zelfs de mogelijkheid om direct een afspraak op het door u gewenste moment in te geven. Zeer praktisch en zeer klantvriendelijk. Mocht u dit liever telefonisch doen dan kunt u Miele bereiken op telefoonnummer (0347) 37 88 88.

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Voor meer

Luxere Miele

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Video

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag