Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren gewoon binnen bij u thuis, ook desgewenst op verdieping. Meer info: bezorging / reparatie

Miele PW 5065 AV ED

wasmachine rvs met 6,5 kg. en 1400 toeren

Specificaties

Vulgewicht trommel
6,5 kg.
Toerental centrifuge
1400 toeren
Type motor
Motor zonder koolborstels
Bekijk specificaties

Korte beschrijving

Lees verder

De Miele PW 5065 AV ED is een professionele wasautomaat behorend tot de serie kleine geweldenaars. Deze roestvrijstalen wasmachine heeft een inhoud van 6,5 kg waarmee in slechts 49 minuten tijd een volledig programma gedraaid kan worden.

De wasmachine is verder voorzien van een afvoerklep, een display waarin de resterende looptijd wordt weergegeven en een optie om de starttijd met 1 tot 24 uur uit te stellen. Praktisch verder is de nieuwe SoftCare trommel voor behoedzamer wasproces en de speciale desinfectie programma's.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Miele PW 5065 AV ED rvs professionele wasmachine

Model en uitvoering
- Uitvoering: Voorlader, geschikt voor zuil
- Serie: ProfiLine - Kleine Geweldenaar
- Voorpaneel: Roestvrij staal
- Beladingscapaciteit in kg: 6,5
- Vulverhouding: 1:9
- Trommelinhoud in liters: 59
- Deuropening [Ø] in mmDoor de grote trommelopening kunt u het apparaat snel en ergonomisch laden en legen.: 300
- Draairichting deur: rechts
- Vulhoek deuropening in graden: 180
- Onderhoudsvrije motor met frequentieregelaar: Asynchroon motor met frequentie-omvormer maakt een maximale prestatie en levensduur van het apparaat mogelijk.
- Gepatenteerde SoftCare-trommel: Vanwege de honingraatstructuur van de SoftCare-trommel van Miele glijdt het wasgoed over een dun laagje water.

Toepassing
- Geschikt voor hotels en restaurants: Deze wasautomaat voldoet aan alle eisen van het hotel- en restaurantwezen. Bovendien beschikken wasautomaten met ProfiLine L-, Profitronic L Vario- en Profitronic M-besturing over speciale programma's voor optimale reiniging en optimaal onderhoud van keuken-, bed- en tafellinnen en gordijnen.
- Geschikt voor bejaarden- en verzorgingshuizen: Deze wasautomaten voldoen aan alle eisen van verzorgingshuizen. Bovendien beschikken wasautomaten met ProfiLine L-, Profitronic L Vario- en Profitronic M-besturing over speciale desinfectieprogramma's voor een optimale hygiëne bij vervuild wasgoed, in navolging van de RKI-richtlijnen.
- Geschikt voor huizen en woningbouw: Deze wasautomaten voldoen aan de eisen in huizen en woningbouw, bijvoorbeeld vanwege de robuuste commerciële technologie voor zeer korte wasprogramma's. De apparaten beschikken over huishoudelijke programma's, zijn eenvoudig te bedienen en kunnen op een kassa worden aangesloten.
- Geschikt voor wasserette en strijksalon: Deze wasautomaten voldoen aan de eisen in wasserettes en strijksalons. Bovendien beschikken wasautomaten met ProfiLine L, ProfiLine L Vario- en Profitronic M over een groot aantal programma's voor verschillende soorten textiel die in een wasserette worden aangeboden.
- Geschikt voor werkplaatsen: Deze wasautomaten voldoen aan de eisen die worden gesteld aan een handwas. Bovendien beschikken wasautomaten met ProfiLine L-, Profitronic L Vario- en Profitronic M-besturing over speciale programma's voor de reiniging en het onderhoud van diverse stoffen en kunnen ze zelfs hardnekkige vlekken zoals meel, vet of olie verwijderen.
- Geschikt voor universiteiten, scholen en kleuterscholen: Deze wasautomaten voldoen aan de eisen van universiteiten, scholen en kinderdagverblijven, bijvoorbeeld met een groot aantal snelle huishoudelijke programma's voor verschillende toepassingen. Bovendien beschikken wasautomaten met ProfiLine L-, Profitronic L Vario- en Profitronic M-besturing over speciale programma's voor een hygiënische wasbehandeling.
- Geschikt voor het ziekenhuis: Deze wasautomaten voldoen aan de eisen van ziekenhuizen. Bovendien beschikken wasautomaten met ProfLine L-, Profitronic L Vario- en Profitronic M-besturing over programma's die desinfecteren volgens de lijst van het Robert-Koch-instituut in Berlijn voor betrouwbare hygiëneveiligheid.
- Geschikt voor cafetaria: Deze wasmachines voldoen aan de eisen in zelfbedieningsrestaurants, bijvoorbeeld met een zeer eenvoudige bediening, korte wasprogramma's en speciale voor de branche geschikte programma's.
- Geschikt voor de camping: Deze wasmachines voldoen aan de eisen op kampeerterreinen. Ze kunnen onder andere worden aangesloten op een betaalsysteem, zijn eenvoudig te bedienen en beschikken over een groot aantal huishoudelijke programma's.
- Geschikt voor sportclubkantines: Deze wasautomaten voldoen aan de eisen van sportclubs. Bovendien beschikken wasautomaten met ProfiLine L-, Profitronic L Vario- en Profitronic M-besturing over speciale programma's voor het reinigen van schoenen en allerlei beschermers.
- Geschikt voor Beauty, Wellness en Fitness: Deze wasautomaten voldoen aan de eisen voor Beauty, Wellness en Fitness, die bijvoorbeeld in zwembaden en sauna's van toepassing zijn. Bovendien beschikken wasautomaten met ProfiLine L-, Profitronic L Vario- en Profitronic M-besturing over speciale programma's voor de behandeling van badstof.
- Geschikt voor huishoudelijk gebruik: Deze wasautomaten voldoen aan de eisen van een veeleisend gezin. Ze verenigen professionele techniek met korte huishoudelijke programma's.
- Geschikt voor artsen- en tandartsenpraktijk: Deze wasautomaten voldoen aan de eisen in praktijken voor artsen en tandartsen. De apparaten beschikken over speciale wasprogramma's voor een hygiënisch betrouwbare behandeling van witte jassen, handdoeken, onderlakens, enz.

Vermogen
- Specifiek waterverbruik bij aansluiting op koud en warm water in l/kgIn het programma voor katoen 60°C bij een koud- en warmwateraansluiting.: 8,00
- Specifiek energieverbruik bij aansluiting op koud en warm water in kWh/kgIn het programma voor katoen 60°C bij een koud- en warmwateraansluiting.: 0,06
- Programmaduur in minutenIn het programma voor katoen 60°C bij een koud- en warmwateraansluiting.: 49
- Programmaduur in minuten bij koudwateraansluitingIn het programma voor katoen 60°C bij een koudwateraansluiting.: 59
- Restvocht bij koudwatercentrifugeren in %: 49
- Restvocht bij warmwatercentrifugeren in %: 47
- Toerental in toeren per minuut: 1.400
- g-factor: 526Zeer gering restvocht door hoge g-factor.
- Geteste bedrijfsurenOnze machines worden uitgebreid getest in laboratoriumomstandigheden. Afhankelijk van het werkelijke gebruik en het onderhoud van de machine kunnen de werkelijke bedrijfsuren hiervan afwijken.: 30.000

Besturing
- Soort bediening: ProfiLine LDe besturing verloopt via een overzichtelijk bedieningspaneel met programmanamen in de eigen moedertaal, die u met behulp van een grote draaiknop kunt kiezen. Op een display wordt u voorzien van gebruiksinformatie over het gekozen programma, en details zoals temperatuur, centrifugesnelheid of looptijd van het programma.
- Programmainstelling: Vooraf ingesteld Parameter
- Maximale voorprogrammering in uren: 24
- Resttijdweergave: Na de start van het programma wordt de resttijd op het display weergegeven.
- Programmaweergave
- Bedieningspaneel met tekst: De namen van programma's en andere informatie worden met duidelijk leesbare letters in de moedertaal weergegeven.
- Taal instelbaar op display: Voorkomt bedieningsfouten: alle instructies en procedures kunnen in verschillende talen worden weergegeven.

Dosering
- Wasmiddellade: 3 vakken
- Gepatenteerde AutoClean-wasmiddellade: Altijd schoon: de AutoClean-wasmiddellade reinigt zichzelf automatisch.
- Maximale aansluitmogelijkheden voor doseerpompen (aantal): 4

Elektrische aansluiting
- Soort verwarming: Elektrisch
- Aantal fasen: 2
- Nulleiding: N
- AC/DC: AC
- Spanning: 400
- Frequentie: 50
- Verwarmingsvermogen in kW: 5,30
- Totale aansluitwaarde in kW: 5,50
- Zekering in A: 16

ombouw opIs het mogelijk het apparaat om te zetten naar een andere spanning, dan vindt u hier de mogelijke elektrische aansluitwaarden. U kunt tegen betaling Service Professional van Miele hiervoor benaderen.
- Aantal fasen: 21
- Nulleiding: N
- AC/DC: AC
- Spanning: 400230
- Frequentie: 50
- Verwarmingsvermogen in kW: 5,302,65
- Totale aansluitwaarde in kW: 5,502,85
- Zekering in A: 16

Water aan- en afvoer
- Koud water [aantal]: 1x 1/2" met 3/4"-wartelaansl.
- Warm water [aantal]: 1x 1/2" met 3/4"-schroefkopp.
- Afvoerklep: DN 70

Afmetingen en gewicht
- Buitenmaat, hoogte in mm: 850
- Buitenmaat, breedte in mm: 595
- Buitenmaat, diepte in mm: 725
- Nettogewicht in kg: 109,0
- Maximale vloerbelasting in NDe maximale vloerbelasting geeft de kracht (N) aan waarmee de ondergrond waarop de machine geïnstalleerd staat ten hoogste zal worden belast. Deze maximale belasting is de som van het gewicht van de machine, de belading en het water en de dynamische krachten tijdens gebruik.: 3000

Emissiewaarde
- Geluidsniveau op werkplekHet emissie-geluidsniveau is een waarde voor het geluid dat de machine voortbrengt. Wasmachines van Miele Professional hebben een zeer laag geluidsniveau.: <70 dB(A) re 20 µPa
- Warmteafgifte aan ruimte in Mj/uTijdens het gebruik geven wasautomaten warmte af aan de omgeving. De hoeveelheid geproduceerde warmte per tijdsperiode is afhankelijk van de ingestelde temperatuur en de gebruiksintensiteit. De aangegeven maximale waarde kan worden gebruikt om de kamertemperatuur in te stellen of om de stijging van de kamertemperatuur te berekenen.: 1,00

Uitvoering
- Onbalansbewaking: Uiterst stil perfect gecentrifugeerd, gegarandeerd door de elektronische bewaking van de balans.
- Desinfecteren: Extra hygiënisch door een laatste spoelronde met een speciaal temperatuur- en tijdschema.
- Temperatuurbewaking: Voor betrouwbare, hygiënische reinigingsresultaten wordt de temperatuur van het waswater continu bewaakt.
- Speciale verwarmingselementen: Voor een snelle verwarming van het water zijn de wasautomaten uitgerust met krachtige verwarmingselementen.
- Beladingsherkenning: Water- en energieverbruik wordt automatisch aangepast aan de beladingscapaciteit.
- Debietmeter: De debietmeter houdt exact het inkomende watervolume bij.
- Trommelverlichting LED, klasse 1: In de perfect verlichte SoftCare-trommel ziet u bij het legen geen kledingstuk meer over het hoofd.
- Niet van apparaat afhankelijke accessoires: De werkstroom verloopt altijd perfect en efficiënt, met een breed scala aan praktische accessoires.

Energielabel
- Recyclingpercentage in %: 95

Aansluitmogelijkheden
- Kassasysteem: Door de aansluiting op een betaalsysteem kunnen klanten het systeem zelfstandig bedienen.
- Optische interface voor servicetoegang
- Uitschakeling piekbelasting (optie): Uitgebreid energiebeheer door apparaten aan te sluiten op een energiebeheersysteem.

Keurmerken
- CE
- VDE-EMV
- VDE
- Bescherming tegen opspattend water IP x4
- WEEE
- Voldoet aan machinerichtlijn volgens 2006/42/EG:

Specificaties

Vulgewicht trommel
6,5 kg.
Toerental centrifuge
1400 toeren
Type motor
Motor zonder koolborstels
EAN
4002513915655
Productcode fabrikant
PW5065 AV ED
Merk
Miele
Soort
wasmachine
Kleur
Rvs
Type
Professioneel
Wasresultaat
A
Aquastop (waterbeveiliging)
Volledige waterbeveiliging
Uitgestelde starttijd
Weergave resttijd in display
Wasmachine trommel
Rvs trommel en rvs kuip
Geavanceerd vlekkenprogramma
Beladings / weeg automaat
Automatische dosering
Stoomfunctie ontkreuken/opfrissen
Draairichting deur
Rechtsdraaiend, niet om te zetten
Geschikt voor houten vloer?
Installatie
Haal de wasmachine uit de verpakking en verwijder vervolgens de transportbeveiligingen. Zet de wasmachine op de plaats en sluit water (standaard beluchterkraan), afvoer (min diamter 40 mm.) en elektra (230 Volt) aan.
Buitenmaten ( h x b x d )
850 x 595 x 725 mm.

Garantie

De kwaliteit van Miele zit hem niet alleen in het apparaat zelf, ook service en garantie zijn goed geregeld. Zelfs bij het ontwerp van MIELE wasmachine rvs professioneel PW 5065 AV ED is rekening gehouden met praktische toegankelijkheid voor monteurs. Dit alles om bij eventuele storingen ook hierin de beste kwaliteit te kunnen bieden. Miele geeft 2 jaar garantie bij aankoop van de MIELE wasmachine rvs professioneel PW 5065 AV ED. Deze garantie heeft betrekking op arbeidsloon, voorrijkosten en eventueel benodigde onderdelen.

Eerste hulp bij storingen
Miele Nederland heeft op basis van de ervaringen van haar monteurs een module ontwikkeld welke u als klant moet helpen om veel voorkomende gebruikersfouten; eenvoudige storingen etc. te helpen oplossen. Groot voordeel hiervan is dat u direct weer kunt beschikken over een werkend apparaat en dat u - bij een bezoek van de monteur - toch tegen kosten aanloopt. De eerste hulp bij storingen module van Miele tracht aan de hand van diverse vragen en voorstellen u verder te helpen om op begrijpelijke wijze uw machine weer werkend te krijgen.

Uitgesloten van garantie
Storingen voortkomend uit gebruikers fouten vallen niet onder de garantie. Tevens zijn ook kunststof onderdelen uitgesloten van garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij contact opnemen met de service dienst van Miele Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Service dienst Miele Nederland:
Bij Miele kunt u online uw service aanvraag ingeven en heeft u zelfs de mogelijkheid om direct een afspraak op het door u gewenste moment in te geven. Zeer praktisch en zeer klantvriendelijk. Mocht u dit liever telefonisch doen dan kunt u Miele bereiken op telefoonnummer (0347) 37 88 88.

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag