Miele

Miele PT 5136 LW afvoer droger

Korte beschrijving

De Miele PT 5136 EL is een professionele afvoerdroger uitgevoerd met een vulgewicht van 6,5 kg. en voorzien van een SoftCare trommel. Met deze droger is het mogelijk om in slechts 36 minuten een grote berg wasgoed te drogen.
Lees verder

Afvoerdroger met 6,5 kg. trommel

Soort
Afvoer
Vulgewicht trommel
6,5 kg.
Geluidssignaal bij einde programma
Bekijk specificaties
De Miele PT 5136 EL is een professionele afvoerdroger uitgevoerd met een vulgewicht van 6,5 kg. en voorzien van een SoftCare trommel. Met deze droger is het mogelijk om in slechts 36 minuten een grote berg wasgoed te drogen.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Beschrijving

De Miele PT 5136 EL is een professionele afvoerdroger uitgevoerd met een vulgewicht van 6,5 kg. en voorzien van een SoftCare trommel. Met deze droger is het mogelijk om in slechts 36 minuten een grote berg wasgoed te drogen.

De drogers beschikt verder over het PerfectDry systeem (nauwkeurig drogen van alle textielsoorten) en heeft een eenvoudige bediening zoals u dit van Miele gewend bent.


Productinfo van fabrikant

Miele PT 5136 LW professionele afvoerdroger

Model en uitvoering
- Uitvoering: Voorlader, geschikt voor zuil
- Serie: ProfiLine - Kleine Geweldenaar
- Voorpaneel: Lotuswit, geëmailleerd
- Beladingscapaciteit in kg: 6,5
- Vulverhouding: 1:20
- Trommelinhoud in liters: 130
- Droogsysteem: Luchtafvoersysteem
- Deuropening [Ø] in mm: 410
- Vulhoek deuropening in graden: 167
- Draairichting deur: links
- Gepatenteerde SoftCare-trommel: Weinig kreuken, makkelijke afwerking: in de SoftCare-trommel wordt de was veilig en gelijkmatig droog.


Toepassing
- Geschikt voor hotels en restaurants
- Geschikt voor bejaarden- en verzorgingshuizen
- Geschikt voor Facility Management
- Geschikt voor huizen en woningbouw: Deze drogers voldoen aan de eisen in huizen en woningbouw. De apparaten beschikken over een groot aantal huishoudelijke programma's, kunnen worden aangesloten op een betaalsysteem en zijn eenvoudig te bedienen.
- Geschikt voor textielreiniging: Deze drogers voldoen aan de eisen van textielreiniging. Bovendien beschikken drogers met Profitronic L Vario- en Profitronic M-besturing over speciale programma's voor het drogen van delicate stoffen (overhemden, kostuums, enz.).
- Geschikt voor wasserette en strijksalon
- Geschikt voor werkplaatsen
- Geschikt voor universiteiten, scholen en kleuterscholen
- Geschikt voor het ziekenhuis
- Geschikt voor cafetaria: Deze drogers voldoen aan de eisen in zelfbedieningsrestaurants, bijvoorbeeld met korte wasprogramma's en een eenvoudige bediening.
- Geschikt voor de camping: Deze drogers voldoen aan de eisen op kampeerterreinen. De apparaten kunnen bijvoorbeeld worden aangesloten op een betaalsysteem en zijn eenvoudig in gebruik.
- Geschikt voor sportclubkantines
- Geschikt voor Beauty, Wellness en Fitness
- Geschikt voor huishoudelijk gebruik: Deze droogautomaten voldoen aan de eisen van een veeleisend gezin. Ze verenigen professionele techniek met korte huishoudelijke programma's.
- Geschikt voor artsen- en tandartsenpraktijk

Vermogen
- Maximale verdampingscapaciteit in liters per uur: 5,3
- Specifiek energieverbruik in kWh/kgIn het programma kastdroog met vermindering van het restvocht van 50% tot 0% (bij de kleinste aanbevolen belading).: 0,49
- Programmaduur in minutenIn het programma kastdroog met vermindering van het restvocht van 50% tot 0% (bij de kleinste aanbevolen belading).: 36

Besturing
- Soort bediening: ProfiLine L
- Programmainstelling: Vooraf ingesteld Parameter
- Programmabesturing: Restvochtgeregeld
- Maximale voorprogrammering in uren: 24
- Resttijdweergave: Na de start van het programma wordt de resttijd op het display weergegeven.
- Programmaweergave
- Bedieningspaneel met tekst: De namen van programma's en andere informatie worden met duidelijk leesbare letters in de moedertaal weergegeven.
- Taal instelbaar op display: Voorkomt bedieningsfouten: alle instructies en procedures kunnen in verschillende talen worden weergegeven.

Elektrische aansluiting
- Soort verwarming: Elektrisch
- Aansluiting op aantal fasen: 3
- Nulleiding: N
- AC/DC: AC
- Spanning in Volt: 400
- Frequentie in Hz: 50
- Elektrische verwarming in kW: 6,14
- Totale aansluitwaarde in kW: 6,40
- Zekering in A: 10

Ombouw op
- Aansluiting op aantal fasen: 31
- Nulleiding: N
- AC/DC: AC
- Spanning in Volt: 400230
- Elektrische verwarming in kW: 6,142,99
- Totale aansluitwaarde in kW: 6,403,24
- Zekering in A: 1610

Afmetingen en gewicht
- Buitenmaat, hoogte in mm: 850
- Buitenmaat, breedte in mm: 595
- Buitenmaat, diepte in mm: 710
- Nettogewicht in kg: 53,0
- Maximale vloerbelasting in NDe maximale vloerbelasting geeft de kracht (N) aan waarmee de ondergrond waarop de machine geïnstalleerd staat ten hoogste zal worden belast. Deze maximale belasting is de som van het gewicht van de machine, de belading en het water en de dynamische krachten tijdens gebruik.: 660

Emissiewaarde
- Geluidsniveau op werkplekHet emissie-geluidsniveau is een waarde voor het geluid dat de machine voortbrengt. Wasmachines van Miele Professional hebben een zeer laag geluidsniveau.: <70 dB(A) re 20 µPa
- Warmteafgifte aan ruimte in Mj/uTijdens het gebruik geven wasautomaten warmte af aan de omgeving. De hoeveelheid geproduceerde warmte per tijdsperiode is afhankelijk van de ingestelde temperatuur en de gebruiksintensiteit. De aangegeven maximale waarde kan worden gebruikt om de kamertemperatuur in te stellen of om de stijging van de kamertemperatuur te berekenen.: 0,76

Uitvoering
- Links- en rechtsomdraaiende trommel: Beschermend en gelijkmatig gedroogd door intelligente technologie.
- Axiale luchtgeleiding: Voor de beste droogresultaten wordt de lucht longitudinaal door de trommel gevoerd.
- Pluizenfilter in de deur: Het filter is gemakkelijk schoon te maken. Door de positie in de deur is het filter eenvoudig te bereiken.
- PerfectDry: Het gepatenteerde Miele PerfectDry-systeem zorgt voor een nauwkeurige droging.

- Softlift-ribben: Door de Softlip-ribben wordt de was voorzichtig opgetild en behoedzaam gedroogd.
- Beschermfunctie: Voor bijzonder kwetsbare stoffen activeert u de functie "Beschermen" van de droger. Hierdoor wordt de temperatuur van het droogproces gereduceerd.
- Droogrek (optie): Het rek biedt veel plaats aan sportschoenen en kwetsbare en bijzondere kledingstukken.
- Trommelverlichting: In de perfect verlichte SoftCare-trommel ziet u bij het legen geen kledingstuk meer over het hoofd.
- Niet van apparaat afhankelijke accessoires: De werkstroom verloopt altijd perfect en efficiënt, met een breed scala aan praktische accessoires.


Energielabel
- Recyclingpercentage in %: 95

Aansluitmogelijkheden
- Kassasysteem: Door de aansluiting op een betaalsysteem kunnen klanten het systeem zelfstandig bedienen.
- Optische interface voor servicetoegang
- Uitschakeling piekbelasting/energiebeheer (optie): Uitgebreid energiebeheer door apparaten aan te sluiten op een energiebeheersysteem.

Keurmerken
- CE
- VDE
- VDE-EMV
- Bescherming tegen opspattend water IP x4
- WEEE
- Voldoet aan machinerichtlijn volgens 2006/42/EG:

Specificaties

Type
Afvoer
Vulgewicht trommel
6,5 kg.
Geluidssignaal bij einde programma
EAN
4002513900774
Productcode fabrikant
PT5136 LW
Merk
Miele
Soort
droger
Kleur
Wit
Kenmerken droger
Binnenverlichting trommel
Trommelverlichting
Uitgestelde starttijd
Weergave resttijd indicatie
Wolprogramma
Anti-kreukfase
Draairichting deur
Linksdraaiend, niet om te zetten
Plaatsing op wasmachine mogelijk
Installatie
Haal de afvoerdroger uit de verpakking. Controleer ook eventueel aanwezig verpakkingsmateriaal binnen in de trommel. Zet de wasdroger op de plaats en sluit het elktra aan. Sluit vervolgens de afvoerslang (diameter 10 cm.) aan op een uitgang naar buiten.
Buitenmaten ( h x b x d )
850 x 595 x 710 mm.

Garantie

De kwaliteit van Miele zit hem niet alleen in het apparaat zelf, ook service en garantie zijn goed geregeld. Zelfs bij het ontwerp van MIELE droger afvoer professioneel PT 5136 LW is rekening gehouden met praktische toegankelijkheid voor monteurs. Dit alles om bij eventuele storingen ook hierin de beste kwaliteit te kunnen bieden. Miele geeft 2 jaar garantie bij aankoop van de MIELE droger afvoer professioneel PT 5136 LW. Deze garantie heeft betrekking op arbeidsloon, voorrijkosten en eventueel benodigde onderdelen.

Eerste hulp bij storingen
Miele Nederland heeft op basis van de ervaringen van haar monteurs een module ontwikkeld welke u als klant moet helpen om veel voorkomende gebruikersfouten; eenvoudige storingen etc. te helpen oplossen. Groot voordeel hiervan is dat u direct weer kunt beschikken over een werkend apparaat en dat u - bij een bezoek van de monteur - toch tegen kosten aanloopt. De eerste hulp bij storingen module van Miele tracht aan de hand van diverse vragen en voorstellen u verder te helpen om op begrijpelijke wijze uw machine weer werkend te krijgen.

Uitgesloten van garantie
Storingen voortkomend uit gebruikers fouten vallen niet onder de garantie. Tevens zijn ook kunststof onderdelen uitgesloten van garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij contact opnemen met de service dienst van Miele Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Service dienst Miele Nederland:
Bij Miele kunt u online uw service aanvraag ingeven en heeft u zelfs de mogelijkheid om direct een afspraak op het door u gewenste moment in te geven. Zeer praktisch en zeer klantvriendelijk. Mocht u dit liever telefonisch doen dan kunt u Miele bereiken op telefoonnummer (0347) 37 88 88.

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Downloads

Hieronder vindt u officiele documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Video

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraagBetaalopties zoals pin, contant, creditcard, iDeal, Bancontact etc