Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Miele KM 6347

inbouw 4-pits inductie kookplaat

Specificaties

Soort
Inductie
Aantal branders / zones
4-pits
Breedte kookplaat (cm)
76,00
Bekijk specificaties

Korte beschrijving

Lees verder

De Miele KM 6347 is een luxe inductie kookplaat uitgevoerd met vier zones in een breedte van 76 cm. Deze kookplaat heeft een rvs randlijst en beschikt over enkele handige functies zoals een timer en booster functie (om een pan super snel op te warmen)

Dan is er ook nog de Con@ctivity functie: de kookplaat is te koppelen een een bijpassende afzuigkap. De afzuigkap is dan te bedienen vanaf de kookplaat, alle bediening tijdens het koken bij elkaar. U hoeft zich niet meer uit te rekken, maar zet met dezelfde moeite als u een zone aan of uit zet, de afzuigkap aan of uit.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Miele KM 6347 kookplaat inductie inbouw

Soort verwarming
- Soort verwarming: inductie

Uitvoering
- Onafhankelijk van oven: De kookplaat kan los van een oven worden geïnstalleerd. De ruimte onder de kookplaat staat dan ter beschikking voor lades of kasten. Dat zorgt voor flexibiliteit bij de inrichting.

Design
- Elegant oppervlak van glaskeramiek
- Kleur van het keramisch glas: Zwart
- Printdesign: LightPrint
- Roestvrijstalen randlijst rondom

Uitvoering kookzone
- Aantal kookzones: 4

PowerFlex-kookzones
- Aantal: 2
- Diameter in mm: 150x230
- Vermogen in W: 2.100
- Booster in W: 3.000
- TwinBooster in W: 3700

Kookzone
- Positie: Links voor
- Soort: Vario-kookzone
- Diameter in mm: Ø 160-230
- Vermogen in W: 2300
- Booster in W: 3000
- TwinBooster in W: 3700

Kookzone
- Positie: Links achter
- Soort: Vario-kookzone
- Diameter in mm: Ø 100-160
- Vermogen in W: 1400
- Booster in W: 2200

Kookzone
- Positie: Rechts
- Soort: PowerFlex-vergroting
- Diameter in mm: 230x390
- Vermogen in W: 3400
- Booster in W: 4800
- TwinBooster in W: 7400

Bedieningsgemak
- Bediening met sensortoetsen: DirectControl-frontbedieningZeer comfortabel: DirectControl is per kookzone als gecentreerde getallenreeks uitgevoerd.
- Pan-/pangrootteherkenning: Overtuigend: Binnen de aangegeven grenzen van de kookzone wordt het formaat van de pan herkend.
- Stop&Go-functie: Zo kan er niets aanbranden: Met deze functie zet u alle kookzones tegelijkertijd op stand 1.
- Kookwekker: Ontspannen koken: de gebruiksduur kan per kookzone worden ingesteld en na afloop klinkt een signaal.
- Automatisch uitschakelen voor alle kookzones: De timer op de kookplaat helpt u ontspannen een maaltijd samen te stellen. U kunt de bereidingstijd voor uw kookzone instellen, zodat die automatisch op tijd wordt uitgeschakeld.
- Aankookautomaat: Gemak tijdens het koken: de automaat begint op hoog vermogen en schakelt automatisch terug naar een lagere stand.
- Warm houden: Warmhouden zonder aanbranden: de temperatuur van de panbodem wordt nauwkeurig ingesteld en slim bewaakt.
- Individuele instelmogelijkheden (bijvoorbeeld signaaltonen): Helemaal uniek: U kunt de standaard instellingen van de kookplaat naar eigen wens aanpassen.

Weergaven
- Digitale weergave van de vermogensstanden

Thuisnetwerk
- Miele@home
- Automatische functie Con@ctivity 2.0
- Eenvoudig te reinigen glaskeramiek: Kookplaten met glaskeramiek zijn zeer eenvoudig te reinigen. U kunt gemakkelijk vlekken verwijderen.

Veiligheid
- Veiligheidsuitschakeling: Intelligent: Ook als de maximale gebruiksduur wordt overschreden, wordt de kookzone automatisch uitgeschakeld.
- Vergrendelingsfunctie: De vergrendelingsfunctie vergrendelt de ingestelde vermogensstanden tijdens het koken.
- Ingebruiknamebeveiliging: Uiterst behulpzaam: Beide functies voorkomen dat de kookplaat ongewenst wordt gebruikt.
- Foutmeldingen
- Geïntegreerde ventilator: Miele garandeert duurzame topprestaties gedurende 20 jaar. Bijvoorbeeld dankzij de apparaatkoeling met twee standen. Ventilatoren zuigen lucht aan en leiden het langs de belangrijke onderdelen en de elektronica. Aansluitend wordt de lucht door de ontluchtingssleuven naar buiten geblazen.
- Oververhittingsbeveiliging: Beschermt de kookplaat: Bij extreme belasting wordt de kookzone automatisch uitgeschakeld.
- Restwarmte-indicatie: Praktische hulp bij dagelijkse keukenwerkzaamheden: Bij elke kookzone wordt aangegeven of de kookzone nog heet is.

Technische gegevens
- Afmetingen in mm (breedte): 764
- Afmetingen in mm (diepte): 504
- Inbouwhoogte inclusief stopcontact in mm: 48
- Afmetingen uitsparing in mm (breedte) bij aansluitende inbouw: 750
- Afmetingen uitsparing in mm (diepte) bij aansluitende inbouw: 490
- Spanning in Volt: 230
- Totale aansluitwaarde in kW: 7,300
- Gewicht in kg: 12
- Frequentie in Hz: 50-60
- Lengte aansluitkabel in meters: 1,4

Meegeleverde accessoires
- Aansluitkabel

Specificaties

Type
Inductie
Aantal branders / zones
4-pits
Breedte kookplaat (cm)
76,00
Uitvoering
Zwarte decorloze glasplaat
EAN
4002515239407
Productcode fabrikant
KM6347
Merk
Miele
Soort
kookplaat
Kenmerken
Tiptoets bediening, Roestvrijstalen rand
Gebruik buiten Nederland
Aangezien deze inductie kookplaat volledig elektrisch is, kan en mag deze kookplaat zowel in Nederland, Belgie als elders in het buitenland geplaatst en gebruikt worden. Let echter wel op de benodigde aansluitwaarde i.v.m. de elektrische aansluiting.
Aansluitwaarde elektra (kW)
7,30
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen. I.v.m. de aansluitwaarde moet de kookplaat op een speciale perilex stopcontact worden aangesloten. Wij adviseren u dit door een erkend installateur te laten uitvoeren.
Buitenmaten ( h x b x d )
48 x 764 x 504 mm.
Inbouwmaten ( h x b x d )
750 x 490 mm. (b x d)

Garantie

De kwaliteit van Miele zit hem niet alleen in het apparaat zelf, ook service en garantie zijn goed geregeld. Zelfs bij het ontwerp van MIELE kookplaat inductie inbouw KM 6347 is rekening gehouden met praktische toegankelijkheid voor monteurs. Dit alles om bij eventuele storingen ook hierin de beste kwaliteit te kunnen bieden. Miele geeft 2 jaar garantie bij aankoop van de MIELE kookplaat inductie inbouw KM 6347. Deze garantie heeft betrekking op arbeidsloon, voorrijkosten en eventueel benodigde onderdelen.

Eerste hulp bij storingen
Miele Nederland heeft op basis van de ervaringen van haar monteurs een module ontwikkeld welke u als klant moet helpen om veel voorkomende gebruikersfouten; eenvoudige storingen etc. te helpen oplossen. Groot voordeel hiervan is dat u direct weer kunt beschikken over een werkend apparaat en dat u - bij een bezoek van de monteur - toch tegen kosten aanloopt. De eerste hulp bij storingen module van Miele tracht aan de hand van diverse vragen en voorstellen u verder te helpen om op begrijpelijke wijze uw machine weer werkend te krijgen.

Uitgesloten van garantie
Storingen voortkomend uit gebruikers fouten vallen niet onder de garantie. Tevens zijn ook kunststof onderdelen uitgesloten van garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij contact opnemen met de service dienst van Miele Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Service dienst Miele Nederland:
Bij Miele kunt u online uw service aanvraag ingeven en heeft u zelfs de mogelijkheid om direct een afspraak op het door u gewenste moment in te geven. Zeer praktisch en zeer klantvriendelijk. Mocht u dit liever telefonisch doen dan kunt u Miele bereiken op telefoonnummer (0347) 37 88 88.

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag