Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Miele K34272ID inbouw koelkast

Miele inbouw koelkast nis ± 122,5 cm, deur-op-deur

Kenmerken koelkast / vriezer
Met BioFresh vers zone
Model
Koelkast
Energieklasse
Energieklasse A++
Bekijk specificaties

Korte beschrijving

Lees verder

De Miele K34272ID is een 122 cm. hoge inbouw koelkast uitgevoerd met twee PerfectFesh zones. Daarmee is deze luxe koelkast ideaal voor consumenten die houden van verse groente en fruit en niet de mogelijkheid hebben om bijvoorbeeld dagelijks boodschappen te doen.

Deze koelkast beschikt verder over een energieklasse A++ label en heeft een deur-op-deur bevestiging. Uw eigen keukenfront wordt hierbij vast gemonteerd op deze inbouw koelkast. De koelkast is verder voorzien van heldere verlichting voor optimaal zicht.

Het interieur van de Miele K34272ID beschikt over vier glanzen draagplateaus welke in hoogte verstelbaar zijn. In de binnendeur zijn drie transparante vakken geplaatst voor het plaatsen van flessen, potjes, e.d. Praktisch verder bij deze koelkast is de elektronische bediening waarbij de gewenste temperatuur nauwkeurig ingesteld kan worden. Tevens wordt door de ventilator bovenin de koelkast (DynaCool systeem) de koude lucht gelijkmatig verdeeld zodat overal dezelfde temperatuur ontstaat.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Miele K34272ID inbouw koelkast

Uitvoering
- Inbouwapparaat
- Geïntegreerd inbouwapparaat
- Draairichting deur: Rechts
- Draairichting deur, wisselbaar

Design
- Soort verlichting: LED

Bedieningsgemak
- Vershoudsysteem: PerfectFresh
- ComfortClean: Snel schoon: de hoogwaardige opbergvakken in de binnendeur kunnen eenvoudig in de vaatwasser worden gereinigd.
- DynaCool: Gelijkmatige temperatuurverdeling: Een ventilator zorgt voor optimale circulatie en verdeling van de koude lucht.

Besturing
- Elektronische temperatuurweergave en -regeling: EasyControl
- SuperKoelen
- Aantal temperatuurzones: 2

Koelkast/koelzone
- In hoogte verstelbare draagplateaus van veiligheidsglas
- Aantal draagplateaus: 4
- Aantal PerfectFresh-lades: 2
- Draagplateaus doorlopend: 2
- Flessenrek binnenkant deur: 1

Efficiëntie en duurzaamheid
- Energie-efficiëntieklasse: A++
- Jaarlijks energieverbruik in kWh: 121
- Dagelijks energieverbruik in kWh: 0,329

Veiligheid
- Vergrendelingsfunctie
- Akoestisch deuralarm

Technische gegevens
- Nisbreedte in mm: 560 - 570
- Nishoogte in mm: 1.220 - 1.236
- Nisdiepte in mm: 550
- Apparaatbreedte in mm: 559
- Apparaathoogte in mm: 1.218
- Apparaatdiepte in mm: 544
- Gewicht in kg: 48,6000
- Bevestiging: Vaste deur
- Max. gewicht frontpaneel koelzone in kg: 19
- Klimaatklasse: SN-T
- Koelzone in liters: 196
- PerfectFresh-zone in liters: 59
- Totale netto-inhoud in l: 196
- Invriescapaciteit in kg/24 uur: 0,0
- Geluidsniveau in dB(A) re1pW: 38
- Energieverbruik in milliampère (mA): 1.200
- Spanning in Volt: 220-240
- Zekering in A: 10
- Aansluiting op aantal fasen: 1
- Frequentie in Hz: 50
- Lengte aansluitkabel in meters: 2,2

Meegeleverde accessoires
- Eierrek

Specificaties

Kenmerken koelkast / vriezer
Met BioFresh vers zone
Model
Koelkast
Energieklasse
Energieklasse A++
Buitenmaten ( h x b x d )
1218 x 540 x 544 mm.
Inbouwmaten ( h x b x d )
1220-1236 x 560-570 x 550 mm.
EAN
4002515248737
Productcode fabrikant
K34272 ID
Merk
Miele
Soort
koelkast
Deur montage inbouw
Deur-op-deur
Soort koelkast
Inbouw
Positie vriesgedeelte
Zonder vriesgedeelte
Inhoud koelgedeelte (liters)
200,00
Nishoogte inbouw (cm)
± 122,5 cm
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen en bevestigingssysteem (sleep / deur-op-deur). Pak de koelkast uit en installeer deze volgens de voorschriften. Monteer uw eigen keukendeur(en) op de koelkast. Wacht vervolgens 4 uur voordat u de koelkast aanzet.

Garantie

De kwaliteit van Miele zit hem niet alleen in het apparaat zelf, ook service en garantie zijn goed geregeld. Zelfs bij het ontwerp van MIELE koelkast inbouw K34272ID is rekening gehouden met praktische toegankelijkheid voor monteurs. Dit alles om bij eventuele storingen ook hierin de beste kwaliteit te kunnen bieden. Miele geeft 2 jaar garantie bij aankoop van de MIELE koelkast inbouw K34272ID. Deze garantie heeft betrekking op arbeidsloon, voorrijkosten en eventueel benodigde onderdelen.

Eerste hulp bij storingen
Miele Nederland heeft op basis van de ervaringen van haar monteurs een module ontwikkeld welke u als klant moet helpen om veel voorkomende gebruikersfouten; eenvoudige storingen etc. te helpen oplossen. Groot voordeel hiervan is dat u direct weer kunt beschikken over een werkend apparaat en dat u - bij een bezoek van de monteur - toch tegen kosten aanloopt. De eerste hulp bij storingen module van Miele tracht aan de hand van diverse vragen en voorstellen u verder te helpen om op begrijpelijke wijze uw machine weer werkend te krijgen.

Uitgesloten van garantie
Storingen voortkomend uit gebruikers fouten vallen niet onder de garantie. Tevens zijn ook kunststof onderdelen uitgesloten van garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij contact opnemen met de service dienst van Miele Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Service dienst Miele Nederland:
Bij Miele kunt u online uw service aanvraag ingeven en heeft u zelfs de mogelijkheid om direct een afspraak op het door u gewenste moment in te geven. Zeer praktisch en zeer klantvriendelijk. Mocht u dit liever telefonisch doen dan kunt u Miele bereiken op telefoonnummer (0347) 37 88 88.

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag