Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Miele K12421SD1

koelkast

Specificaties

Model
Koelkast
Energieklasse
Energieklasse A+
Buitenmaten ( h x b x d )
1447 x 600 x 631 mm.
Bekijk specificaties

Korte beschrijving

Lees verder

145 cm. hoge koeler (koelkast zonder vriesgedeelte) uitgevoerd met 305 liter inhoud en voorzien van het DynaCool systeem. De Miele K12421SD1 is zeer zuinig door energieklasse A+ label.

De K12421SD1 beschikt over een PicTronic bediening en is voorzien van eenvoudig te openen hendel welke uitgevoerd is in rvs-look.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Miele K12421SD1 koelkast
Vrijstaand model
Hendelhandvat EasyOpen in r.v.s.-look
PicTronic-bediening
Deurscharnieren rechts, verwisselbaarMilieuvriendelijk koelen
- Energie-efficiëntieklasse A+
- Energieverbruik in 365 dagen: 145 kWh

Netto-inhoud
- Koelzone 305 l

Bedieningspaneel
- PicTronic bediening voor de koelzone
- Elektronische temperatuurregeling
- Temperatuuraanduiding voor de koelzone

Koelzone
- DynaCool
- Automatisch ontdooien
- Automatisch "Super koelen"
- Binnenverlichting
- De legplaten zijn van veiligheidsglas en voorzien van een r.v.s. rand
- 1 vaste legplaat
- 5 regelbare legplaten waarvan 1 in twee delen
- Flessenrek van verchroomd metaal
- 2 fruit- en groentebakken

Binnendeur
- 1 boter- en kaasvak
- 2 doorlopende rekken
- 2 flessenrekken

Meegeleverd toebehoren
- 2 eiervakjes

Klimaatklasse
- SN-T

Afmetingen
- Hoogte 144,7 cm
- Breedte 60 cm
- Diepte 63,1 cm

Specificaties

Model
Koelkast
Energieklasse
Energieklasse A+
Buitenmaten ( h x b x d )
1447 x 600 x 631 mm.
EAN
4002515241721
Merk
Miele
Soort
koelkast
Kleur
Wit
Soort koelkast
Vrijstaand
Positie vriesgedeelte
Zonder vriesgedeelte
Inhoud koelgedeelte (liters)
305,00
Installatie
Haal de koelkast uit verpakking en zet deze op de plaats. Zorg ervoor dat de koelkast stabiel staat en stel deze waterpas. Na plaatsing dient u minimaal 4 uur te wachten (bij rechtstandig vervoer), alvorens de koelkast aan te zetten.

Garantie

De kwaliteit van Miele zit hem niet alleen in het apparaat zelf, ook service en garantie zijn goed geregeld. Zelfs bij het ontwerp van MIELE koelkast K12421SD1 is rekening gehouden met praktische toegankelijkheid voor monteurs. Dit alles om bij eventuele storingen ook hierin de beste kwaliteit te kunnen bieden. Miele geeft 2 jaar garantie bij aankoop van de MIELE koelkast K12421SD1. Deze garantie heeft betrekking op arbeidsloon, voorrijkosten en eventueel benodigde onderdelen.

Eerste hulp bij storingen
Miele Nederland heeft op basis van de ervaringen van haar monteurs een module ontwikkeld welke u als klant moet helpen om veel voorkomende gebruikersfouten; eenvoudige storingen etc. te helpen oplossen. Groot voordeel hiervan is dat u direct weer kunt beschikken over een werkend apparaat en dat u - bij een bezoek van de monteur - toch tegen kosten aanloopt. De eerste hulp bij storingen module van Miele tracht aan de hand van diverse vragen en voorstellen u verder te helpen om op begrijpelijke wijze uw machine weer werkend te krijgen.

Uitgesloten van garantie
Storingen voortkomend uit gebruikers fouten vallen niet onder de garantie. Tevens zijn ook kunststof onderdelen uitgesloten van garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij contact opnemen met de service dienst van Miele Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Service dienst Miele Nederland:
Bij Miele kunt u online uw service aanvraag ingeven en heeft u zelfs de mogelijkheid om direct een afspraak op het door u gewenste moment in te geven. Zeer praktisch en zeer klantvriendelijk. Mocht u dit liever telefonisch doen dan kunt u Miele bereiken op telefoonnummer (0347) 37 88 88.

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag