Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Miele H 6500 BM

inbouw oven met magnetron rvs

Specificaties

Kleur
Rvs
Nishoogte
Compact nishoogte 45 cm
Inhoud binnenruimte (liters)
43,00
Bekijk specificaties

Korte beschrijving

Lees verder

De Miele H 6500 BM is een oven met magnetron, voorzien van verschillende automatische programma's. De H6500BM is een volwaardige oven met onderwarmte gecombineerd met een magnetron functie.

Handige functies
Brood, gebak, vlees? Met één druk op de knop wordt uw gerecht automatisch bereid. Ook de Quick-magnetron functie is er handig: met eveneens één druk op de knop wordt de magnetronfunctie ingesteld.

Automatische standen
Eén van de leukste automatische standen: de popcorn stand. Een complete verpakking popcorn wordt snel en eenvoudig bereid. Daarnaast kan de H 6500 BM ook oven en magnetronfunctie combineren, zodat de bereiding zo optimaal mogelijk is.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Miele H 6500 BM inbouw oven met magnetron

Uitvoering:
- Inbouwoven met magnetron

Design:
- ContourLine
- Kleur apparaat: Roestvrij staal met CleanSteel
- Display: SensorTronic
- Nauwkeurige temperatuurregeling: 30 - 250°C
- Vermogensstanden: 80/150/300/450/600/850/1000
- Elektronisch gestuurd magnetronvermogen
- Bratometer: Ontspannen de maaltijd bereiden: de resterende bereidingstijd kunt u aflezen, handmatige controle is niet nodig.

Bereidingssystemen:
- Ontdooien: Vriendelijk voor diepvriesproducten: diepvriesproducten worden behoedzaam met koude lucht ontdooid.
- Automatische programma's: meer dan 100
- Braadautomaat: Zo blijft vlees mals: aanbraden op hoge temperatuur, gaar laten worden op een zelf ingestelde temperatuur.
- Gratineren: Het lukt altijd: de verschillende verwarmingselementen zorgen voor uitstekende ovengerechten, gratins en lasagne.
- Grill
- Hetelucht Plus: Heerlijk luchtig: Ideaal voor het snel en behoedzaam bakken en braden op maximaal drie niveaus.
- Intensief bakken: Knapperige bodem: Pizza, quiche of vruchtentaart: de onderkant wordt knapperig, de bovenkant blijft sappig.
- Slow cooking: Alles lukt perfect: Het bereiden van vleesrecepten op lage temperaturen wordt automatisch uw specialiteit.
- Magnetron
- Magnetron met Braadautomaat
- Magnetron met Grill
- Magnetron met Hetelucht Plus
- Magnetron met Circulatiegrill
- Boven- en onderwarmte: Universeel te gebruiken en klassiek goed: daarmee lukken traditionele bak- en braadrecepten zonder problemen.
- Onderwarmte: Individuele bereiding: Voor gerechten die au bain marie worden bereid of van onderen nagebruind moeten worden.
- Grill met luchtcirculatie: Krokant van buiten, sappig van binnen: Ideaal voor kip, eend, schenkel, rollade en veel andere vleesgerechten.
- Speciale toepassingen: Uw specifieke wensen vervullen: bedieningsgemak door diverse speciale programma's zoals Drogen.

Bedieningsgemak:
- MultiLingua
- Popcorn-functie
- Tijdweergave: Altijd punctueel: u programmeert eenvoudig de starttijd, eindtijd en duur van de bereiding en de klok.
- Datumweergave
- Kookwekker
- Buffergeheugen in uren: 200
- Start/Stop-programmering: Programmeer de tijd, starttijd, eindtijd of de duur van het bereidingsproces snel en eenvoudig.
- Automatisch uitschakelen
- Programmering bereidingstijd: Programmeer de tijd, starttijd, eindtijd of de duur van het bereidingsproces snel en eenvoudig.
- Waarden invoeren via cijferblok
- Weergave werkelijke temperatuur
- Voorgeprogrammeerde temperatuur
- Audiosignaal bij het bereiken van de ingestelde temperatuur
- Voorgesteld magnetronvermogen voor elk programma
- QuickStart-functie voor magnetron
- Eigen programma's: 20
- Sabbatsprogramma: U kunt gerechten 72 uur van tevoren programmeren: met het sabbatsprogramma plant u voor de lange termijn.
- Individuele instellingen: Geheel naar uw wens: stel taal, signalen en helderheid van het display zelf in.

Ovendeur:
- Binnendeur van CleanGlass: Zeer gemakkelijk: het gladde oppervlak van de deur maakt het schoonmaken na het braden heel eenvoudig.
- Deurcontactschakelaar
- Deursluiting: Onder

Ovenruimte:
- Ovenruimte in liters: 43
- Aantal inschuifhoogten: 3
- Aantal halogeenlampen: eenvoudig
- Roestvrijstalen front met CleanSteel*: Geen vingers op roestvrijstaal: Het oppervlak heeft een speciale afwerking, waardoor het eenvoudig te reinigen is.
- Roestvrijstalen bereidingsruimte met lijntjesstructuur
- Neerklapbaar bovenste verwarmingselement

Efficiëntie en duurzaamheid:
- Energiebesparende verlichting
- Restwarmtebenutting: Zuinig en ecologisch: de oven schakelt eerder uit en gebruikt de restwarmte om de bereiding te voltooien.
- Snel opwarmen: Extra snel voor als u haast hebt: Als u vaak weinig tijd hebt om te koken zult u dit programma zeker waarderen.
- Koelsysteem met koel front
- Veiligheidsuitschakeling: Optimale bescherming: De oven beschikt over een veiligheidsuitschakeling, voor als u hem vergeet uit te zetten.
- Ingebruiknamebeveiliging
- Deurcontactschakelaar

Technische gegevens:
- Nisbreedte in mm: 560 - 568
- Nishoogte in mm: 450 - 452
- Nisdiepte in mm: 550
- Apparaatbreedte in mm: 559
- Apparaathoogte in mm: 446
- Apparaatdiepte in mm: 542
- Gewicht in kg: 43,0
- Totale aansluitwaarde in kW: 3,3
- Spanning in Volt: 230
- Zekering in A: 16
- Frequentie in Hz: 50
- Aansluiting op aantal fasen: 1

Meegeleverde accessoires:
- Bak- en braadrooster met PerfectClean: 1
- Glazen schaal: 1
- Receptenboek
- Aansluitkabel

Specificaties

Kleur
Rvs
Nishoogte
Compact nishoogte 45 cm
Inhoud binnenruimte (liters)
43,00
EAN
4002515935163
Productcode fabrikant
H6500BM
Merk
Miele
Soort
oven met magnetron
Kenmerken
Inschuifbare roosters
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen m.b.v. de maattekening. Pak de oven met magnetron uit
Buitenmaten ( h x b x d )
455 x 595 x 542 mm.
Inbouwmaten ( h x b x d )
460-465 x 560-568 x min. 550 mm.

Garantie

De kwaliteit van Miele zit hem niet alleen in het apparaat zelf, ook service en garantie zijn goed geregeld. Zelfs bij het ontwerp van MIELE oven met magnetron inbouw H 6500 BM is rekening gehouden met praktische toegankelijkheid voor monteurs. Dit alles om bij eventuele storingen ook hierin de beste kwaliteit te kunnen bieden. Miele geeft 2 jaar garantie bij aankoop van de MIELE oven met magnetron inbouw H 6500 BM. Deze garantie heeft betrekking op arbeidsloon, voorrijkosten en eventueel benodigde onderdelen.

Eerste hulp bij storingen
Miele Nederland heeft op basis van de ervaringen van haar monteurs een module ontwikkeld welke u als klant moet helpen om veel voorkomende gebruikersfouten; eenvoudige storingen etc. te helpen oplossen. Groot voordeel hiervan is dat u direct weer kunt beschikken over een werkend apparaat en dat u - bij een bezoek van de monteur - toch tegen kosten aanloopt. De eerste hulp bij storingen module van Miele tracht aan de hand van diverse vragen en voorstellen u verder te helpen om op begrijpelijke wijze uw machine weer werkend te krijgen.

Uitgesloten van garantie
Storingen voortkomend uit gebruikers fouten vallen niet onder de garantie. Tevens zijn ook kunststof onderdelen uitgesloten van garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij contact opnemen met de service dienst van Miele Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Service dienst Miele Nederland:
Bij Miele kunt u online uw service aanvraag ingeven en heeft u zelfs de mogelijkheid om direct een afspraak op het door u gewenste moment in te geven. Zeer praktisch en zeer klantvriendelijk. Mocht u dit liever telefonisch doen dan kunt u Miele bereiken op telefoonnummer (0347) 37 88 88.

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag