Miele

Miele H 6160 BP oven

Korte beschrijving

De Miele H 6160 BP is een luxe inbouw oven uitgevoerd met een grote inhoud van 76 liter, een zuinig energieklasse A+ label en een pyrolyse functie. Daarmee kan de oven 'zichzelf' schoonbranden op een temperatuur van 450 tot 500 graden.
Lees verder

Inbouw oven rvs

Kleur
Rvs
Energieklasse
Energieklasse A+
Nishoogte
Standaard nishoogte 60 cm
Bekijk specificaties
De Miele H 6160 BP is een luxe inbouw oven uitgevoerd met een grote inhoud van 76 liter, een zuinig energieklasse A+ label en een pyrolyse functie. Daarmee kan de oven 'zichzelf' schoonbranden op een temperatuur van 450 tot 500 graden.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Beschrijving

De Miele H 6160 BP is een luxe inbouw oven uitgevoerd met een grote inhoud van 76 liter, een zuinig energieklasse A+ label en een pyrolyse functie. Daarmee kan de oven 'zichzelf' schoonbranden op een temperatuur van 450 tot 500 graden.

Dit programma duurt 1 tot 1,5 uur en is een soort groot onderhoud van de oven. Tijdens het programma is ovendeur geblokkeerd en kan deze niet geopend worden. De speciale gekoelde deur zorgt ervoor dat de buitenzijde van de oven niet te heet wordt. Na afloop van het programma hoeft u alleen de verkoolde resten van de bodem van de oven te verwijderen, waarna deze weer gebruiksklaar is.

Praktisch verder bijd e Miele H 6160 BP is de eenvoudige bediening met twee draaiknoppen en de functie Professional: door toevoegen van vocht tijdens het braden en bakken wordt een veel beter eindresultaat behaald.


Productinfo van fabrikant

Miele H 6160 BP oven rvs inbouw

Uitvoering
- Inbouwoven

Design
- ContourLine
- Kleur: Roestvrij staal met CleanSteel
- Display: EasyControl
- Verzinkbare knoppen

Optimaal genieten
- Nauwkeurige temperatuurregeling: 30 - 300°C

Bereidingssystemen
- Ontdooien: Vriendelijk voor diepvriesproducten: diepvriesproducten worden behoedzaam met koude lucht ontdooid.
- Automatische programma's: Nee
- Gratineren: Het lukt altijd: de verschillende verwarmingselementen zorgen voor uitstekende ovengerechten, gratins en lasagne.
- Grill
- Hetelucht Plus: Heerlijk luchtig: Ideaal voor het snel en behoedzaam bakken en braden op maximaal drie niveaus.
- Intensief bakken: Knapperige bodem: Pizza, quiche of vruchtentaart: de onderkant wordt knapperig, de bovenkant blijft sappig.
- Functie Professional: Beter braden en bakken: de toevoeging van vocht zorgt voor ongeëvenaard luchtig deeg en een lekker bruin korstje.
- Boven- en onderwarmte: Universeel te gebruiken en klassiek goed: daarmee lukken traditionele bak- en braadrecepten zonder problemen.
- Onderwarmte: Individuele bereiding: Voor gerechten die au bain marie worden bereid of van onderen nagebruind moeten worden.
- Grill met luchtcirculatie: Krokant van buiten, sappig van binnen: Ideaal voor kip, eend, schenkel, rollade en veel andere vleesgerechten.

Bedieningsgemak
- Tijdweergave: Altijd punctueel: u programmeert eenvoudig de starttijd, eindtijd en duur van de bereiding en de klok.
- Kookwekker
- Buffergeheugen in uren: 200
- Start/Stop-programmering: Altijd punctueel: u programmeert eenvoudig de starttijd, eindtijd en duur van de bereiding en de klok.
- Automatisch uitschakelen
- Programmering bereidingstijd: Altijd punctueel: u programmeert eenvoudig de starttijd, eindtijd en duur van de bereiding en de klok.
- Weergave werkelijke temperatuur
- Voorgeprogrammeerde temperatuur
- Audiosignaal bij het bereiken van de ingestelde temperatuur
- Individuele instellingen: Geheel naar uw wens: stel taal, signalen en helderheid van het display zelf in.

Ovendeur
- Binnendeur van CleanGlass: Zeer gemakkelijk: het gladde oppervlak van de deur maakt het schoonmaken na het braden heel eenvoudig.
- Deursluiting: Onder

Ovenruimte
- Ovenruimte in liters: 76
- Aantal inschuifhoogten: 5
- Genummerde inschuifhoogtes
- Aantal halogeenlampen: eenvoudig

Onderhoud en reiniging
- Roestvrijstalen front met CleanSteel*: Geen vingers op roestvrijstaal: Het oppervlak heeft een speciale afwerking, waardoor het eenvoudig te reinigen is.
- Pyrolytische zelfreiniging
- Katalysator onverhit: Voor pyrolyseprogramma: Beschermt meubilair, muren en gordijnen: vet en geurtjes worden onttrokken aan de wasem die vrijkomt. 
- Neerklapbaar bovenste verwarmingselement

Efficiëntie en duurzaamheid
- Energie-efficiëntieklasse: A+
- Snel opwarmen: Extra snel voor als u haast hebt: Als u vaak weinig tijd hebt om te koken zult u dit programma zeker waarderen.

Veiligheid
- Koelsysteem met koel front: Maximale bescherming: alle gedeelten rondom het apparaat blijven koel en kunnen veilig worden aangeraakt.
- Veiligheidsuitschakeling: Optimale bescherming: De oven beschikt over een veiligheidsuitschakeling, voor als u hem vergeet uit te zetten.
- Ingebruiknamebeveiliging
- Deurvergrendeling bij Pyrolyse-programma

Technische gegevens
- Nisbreedte in mm: 560 - 568
- Nishoogte in mm: 593 - 595
- Nisdiepte in mm: 550
- Apparaatbreedte in mm: 554
- Apparaathoogte in mm: 579
- Apparaatdiepte in mm: 547
- Gewicht in kg: 47,0
- Totale aansluitwaarde in kW: 3,5
- Spanning in Volt: 230
- Zekering in A: 16
- Frequentie in Hz: 50
- Aansluiting op aantal fasen: 1

Meegeleverde accessoires
- Bakplaat met PerfectClean: 1
- Universele bakplaat met PerfectClean: 1
- Bak- en braadrooster PyroFit: 1
- Geleiderails PyroFit: 1 paar
- Aansluitkabel met stekker
- Ontkalkingstabletten:

Specificaties

Kleur
Rvs
Energieklasse
Energieklasse A+
Nishoogte
Standaard nishoogte 60 cm
Inhoud binnenruimte (liters)
76,00
EAN
4002515273661
Productcode fabrikant
H6160BP
Merk
Miele
Soort
oven
Kenmerken
Inschuifbare roosters, Zelfreinigend pyrolyse
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen m.b.v. de maattekening. Pak de oven uit, sluit de elektra aan op een standaard randaarde stopcontact en zet de oven vast volgens de montage instructie. Volg verder de voorschriften voor het eerste gebruik.

Garantie

De kwaliteit van Miele zit hem niet alleen in het apparaat zelf, ook service en garantie zijn goed geregeld. Zelfs bij het ontwerp van MIELE oven rvs inbouw H 6160 BP is rekening gehouden met praktische toegankelijkheid voor monteurs. Dit alles om bij eventuele storingen ook hierin de beste kwaliteit te kunnen bieden. Miele geeft 2 jaar garantie bij aankoop van de MIELE oven rvs inbouw H 6160 BP. Deze garantie heeft betrekking op arbeidsloon, voorrijkosten en eventueel benodigde onderdelen.

Eerste hulp bij storingen
Miele Nederland heeft op basis van de ervaringen van haar monteurs een module ontwikkeld welke u als klant moet helpen om veel voorkomende gebruikersfouten; eenvoudige storingen etc. te helpen oplossen. Groot voordeel hiervan is dat u direct weer kunt beschikken over een werkend apparaat en dat u - bij een bezoek van de monteur - toch tegen kosten aanloopt. De eerste hulp bij storingen module van Miele tracht aan de hand van diverse vragen en voorstellen u verder te helpen om op begrijpelijke wijze uw machine weer werkend te krijgen.

Uitgesloten van garantie
Storingen voortkomend uit gebruikers fouten vallen niet onder de garantie. Tevens zijn ook kunststof onderdelen uitgesloten van garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij contact opnemen met de service dienst van Miele Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Service dienst Miele Nederland:
Bij Miele kunt u online uw service aanvraag ingeven en heeft u zelfs de mogelijkheid om direct een afspraak op het door u gewenste moment in te geven. Zeer praktisch en zeer klantvriendelijk. Mocht u dit liever telefonisch doen dan kunt u Miele bereiken op telefoonnummer (0347) 37 88 88.

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Downloads

Hieronder vindt u officiele documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.* Het energielabel is gebasseerd op het ECO programma

Maattekening


Tip: Klik op afbeelding hierboven om maattekening te vergroten

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag


Betaalopties zoals pin, contant, creditcard, iDeal, Bancontact etc