Miele G6995 SCVi XXL K2O inbouw vaatwasser

hoog model 41 dB en volledig geintegreerd

Specificaties

Geluidsniveau (db)
41,00
Energieklasse
Energieklasse A+++
Bestek plaatsen in
Aparte besteklade bovenin
Bekijk specificaties

Helaas!

Dit artikel is uit het assortiment.

Bekijk direct welke Miele vaatwasser hiervoor de opvolger is.

Korte beschrijving

Lees verder

De Miele G6995 SCVi XXL K2O is het topmodel inbouw vaatwasser uitgevoerd in een verhoogd model. Deze luxe uitvoering beschikt over een het Knock2Open systeem: twee keer kloppen op de deur en deze gaat automatisch open. Daarmee is deze vaatwasser ideaal in te bouwen in een greeploze keuken, omdat het design van de keuken daarmee behouden kan blijven.

Praktisch verder bij de Miele G6995 SCVi XXL K2O is het lage geluidsniveau van 41 dB, het super zuinige energieklasse A+++ systeem en het lage waterverbruik van 6,5 liter.

Binnenzijde
De kuip van de Miele G6995 SCVi XXL K2O is volledig roestvrijstaal en beschikt over BriljantLight verlichting. Met vier PowerLeds wordt de kuip helder verlicht waardoor deze comfortabel in en uitgeladen kan worden. Bovenin de kuip bevindt zich een 3D besteklade. Deze is in hoogte, breedte en diepte verstelbaar en kan zodoende - naast het gewone bestek - ook gebruikt worden om pollepels en ander groot keukengerei in te plaatsen. De andere korven zijn eveneens flexibel indeelbaar, waarbij de middelste korf zelfs in hoogte verstelbaar is. Zodoende ontstaat er een optimale indeling voor het plaatsen van uw vaatwerk.

Functies en programma's
Bij het dichtdoen van de deur van de vaatwasser wordt het laatste stuk automatisch afgesloten door het AutoClose systeem. Belangrijk verder bij een inbouw vaatwasser is - naast het afwasresultaat - het droogresultaat. Door de lager wordende verbruikerswaarde is dit heel lastig. Miele behaalt met het nieuwe lucht recirculatie systeem in combinatie met de AutoOpen functie hiervoor een droogresultaat A klasse. Aan het einde van het programma opent de deur zichzelf automatisch op een kier waardoor condens geleidelijk afgevoerd wordt, en frisse lucht de kuip binnen komt.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Miele G6995 SCVi XXL K2O vaatwasser
Volledig integreerbaar
Geluidsniveau slechts 41 dB
Energieklasse A+++- Energieklasse: A+++
- Droogresultaatklasse: A
- Aantal standaardcouverts: 14 stuks
- Starttijduitstel: 24 uur starttijdkeuze
- Resttijdindicatie: Ja
- Energieverbruik per jaar: 237 kWh
- Geluidsniveau: 41 dB
- Waterverbruik per jaar: 2716 liter
- Nisdiepte: 570 mm
- Nisbreedte: 600 mm
- Nishoogte: 845 mm
- Maximale afwastemperatuur: 75 graden Celsius
- Minimale afwastemperatuur: 40 graden Celsius
- Soort waterbeveiliging: WPS
- Plaatsing bestek: 3D-besteklade
- Glansspoelindicator: Ja
- Zoutindicator: Ja
- Kuipmateriaal: RVS
- Eenvoudig openen: Knock2open

Specificaties

Geluidsniveau (db)
41,00
Energieklasse
Energieklasse A+++
Bestek plaatsen in
Aparte besteklade bovenin
Merk
Miele
Soort
vaatwasser
Soort inbouw vaatwasser
Volledig geintegreerd
Type
Inbouw - volledig geintegreerd
Afwasresultaat
A
Droogresultaat
A
Waterverbruik
6 liter
Aantal couverts
14 couverts
Neerklapbare steunen
Halve belading
Verstelbare bovenkorf
Aquastop (waterbeveiliging)
Volledige waterbeveiliging
Aantal programma's
10 programma's
Optie afwassen in 1/2 of 1/3 van de tijd
Maximale reinigingstemperatuur
75 graden
Uitgestelde starttijd
Weergave resttijd indicatie
Kenmerken vaatwasser
Kuip van roestvrijstaal
Breedte
Standaard - 60 cm breed
Inbouw model: nis hoogte
Hoog - nis 86 tot 92 cm
Energieverbruik
237 kWh per jaar
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen en type (half of volledig geintegreerd). Pak de vaatwasser uit en installeer deze volgens de voorschriften. Sluit elektra, water en afvoer aan. Monteer uiteindelijk uw eigen keukendeur op de inbouw vaatwasser.
Buitenmaten ( h x b x d )
845-910 x 600 x 570 mm.
Inbouwmaten ( h x b x d )
min. 845 x 600 x 570 mm.

Garantie

De kwaliteit van Miele zit hem niet alleen in het apparaat zelf, ook service en garantie zijn goed geregeld. Zelfs bij het ontwerp van MIELE vaatwasser inbouw G6995 SCVi XXL K2O is rekening gehouden met praktische toegankelijkheid voor monteurs. Dit alles om bij eventuele storingen ook hierin de beste kwaliteit te kunnen bieden. Miele geeft 2 jaar garantie bij aankoop van de MIELE vaatwasser inbouw G6995 SCVi XXL K2O. Deze garantie heeft betrekking op arbeidsloon, voorrijkosten en eventueel benodigde onderdelen.

Eerste hulp bij storingen
Miele Nederland heeft op basis van de ervaringen van haar monteurs een module ontwikkeld welke u als klant moet helpen om veel voorkomende gebruikersfouten; eenvoudige storingen etc. te helpen oplossen. Groot voordeel hiervan is dat u direct weer kunt beschikken over een werkend apparaat en dat u - bij een bezoek van de monteur - toch tegen kosten aanloopt. De eerste hulp bij storingen module van Miele tracht aan de hand van diverse vragen en voorstellen u verder te helpen om op begrijpelijke wijze uw machine weer werkend te krijgen.

Uitgesloten van garantie
Storingen voortkomend uit gebruikers fouten vallen niet onder de garantie. Tevens zijn ook kunststof onderdelen uitgesloten van garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij contact opnemen met de service dienst van Miele Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Service dienst Miele Nederland:
Bij Miele kunt u online uw service aanvraag ingeven en heeft u zelfs de mogelijkheid om direct een afspraak op het door u gewenste moment in te geven. Zeer praktisch en zeer klantvriendelijk. Mocht u dit liever telefonisch doen dan kunt u Miele bereiken op telefoonnummer (0347) 37 88 88.

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Voor meer

 • Miele G7960 SCVI

  In vergelijker

  Geluidsniveau (db): 42
  Energieklasse A+++
  Aparte besteklade bovenin
  Normaal - nis 82 tot 87 cm
  Volledig geintegreerd

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Video

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag