Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Miele FN12621 S

vrieskast

Specificaties

Model
Vrieskast
Energieklasse
Energieklasse A+
Buitenmaten ( h x b x d )
1640 x 600 x 630 mm.
Bekijk specificaties

Korte beschrijving

Lees verder

164 cm. hoge kastmodel vriezer uitgevoerd met 7 laden en voorzien van een zuinig energieklasse A+ label. De Miele FN12621 S beschikt over het VarioSysteem waarbij de spiralen welke normaliter zich tussen de lades bevonden nu ingeschuimd is in de zijwanden van de vriezer.

Tussen de lades bevinden zich nu glasplaten waardoor het schoonmaken veel eenvoudiger is. Tevens kunt u er een glasplaat tussen uit halen waardoor u de mogelijkheid heeft om ook hogere producten te plaatsen.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Miele FN12621 S vriezer
Vrijstaand model
Hendelhandvat EasyOpen in r.v.s.-look
PicTronic bediening
Deurscharnieren rechts, verwisselbaarMilieuvriendelijk invriezen
- Energie-efficiëntieklasse A+
- Stroomverbruik per jaar: 303 kWh

Netto-inhoud
- 4-sterren-vrieszone 224 l

Bedieningspaneel
- Elektronische temperatuurregeling
- PicTronic-display met reële temperatuuraanduiding
- Temperatuurregeling met tiptoetsen voor de vrieszone
- Temperatuuraanduiding voor de vrieszone

4-sterren-vrieszone
- No-Frost-systeem
- Invriesvermogen in 24 u: 18 kg
- Automatisch "Superfrost"
- 7 transparante vriesladen, waarvan 1 kleine lade
- Elk vak kan als invriesvak worden benut
- VarioRoom: uitneembare tussenplaat om omvangrijke levensmiddelen te kunnen bewaren

Meegeleverd toebehoren
- 1 bakje voor ijsblokjes
- 2 koudeaccu's

Klimaatklasse
- SN-T

Veiligheid
- Optisch en akoestisch temperatuuralarm
- akoestisch deuralarm

Afmetingen
- Hoogte 164 cm
- Breedte 60 cm
- Diepte 63 cm

Specificaties

Model
Vrieskast
Energieklasse
Energieklasse A+
Buitenmaten ( h x b x d )
1640 x 600 x 630 mm.
EAN
4002514805948
Merk
Miele
Soort
vrieskast
Kleur
Wit
Soort koelkast
Vrijstaand
Inhoud vriesgedeelte (liters)
224,00
No-Frost vriessysteem
No-Frost: niet ontdooien
Installatie
Haal de vriezer uit verpakking en zet deze op de plaats. Zorg ervoor dat de vriezer stabiel staat en stel deze waterpas. Na plaatsing dient u minimaal 4 uur te wachten (24 uur bij liggend vervoer), alvorens de vriezer aan te zetten.

Garantie

De kwaliteit van Miele zit hem niet alleen in het apparaat zelf, ook service en garantie zijn goed geregeld. Zelfs bij het ontwerp van MIELE vrieskast kastmodel FN12621 S is rekening gehouden met praktische toegankelijkheid voor monteurs. Dit alles om bij eventuele storingen ook hierin de beste kwaliteit te kunnen bieden. Miele geeft 2 jaar garantie bij aankoop van de MIELE vrieskast kastmodel FN12621 S. Deze garantie heeft betrekking op arbeidsloon, voorrijkosten en eventueel benodigde onderdelen.

Eerste hulp bij storingen
Miele Nederland heeft op basis van de ervaringen van haar monteurs een module ontwikkeld welke u als klant moet helpen om veel voorkomende gebruikersfouten; eenvoudige storingen etc. te helpen oplossen. Groot voordeel hiervan is dat u direct weer kunt beschikken over een werkend apparaat en dat u - bij een bezoek van de monteur - toch tegen kosten aanloopt. De eerste hulp bij storingen module van Miele tracht aan de hand van diverse vragen en voorstellen u verder te helpen om op begrijpelijke wijze uw machine weer werkend te krijgen.

Uitgesloten van garantie
Storingen voortkomend uit gebruikers fouten vallen niet onder de garantie. Tevens zijn ook kunststof onderdelen uitgesloten van garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij contact opnemen met de service dienst van Miele Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Service dienst Miele Nederland:
Bij Miele kunt u online uw service aanvraag ingeven en heeft u zelfs de mogelijkheid om direct een afspraak op het door u gewenste moment in te geven. Zeer praktisch en zeer klantvriendelijk. Mocht u dit liever telefonisch doen dan kunt u Miele bereiken op telefoonnummer (0347) 37 88 88.

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag