Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Miele DGC 6300

inbouw combi-stoomoven rvs

Specificaties

Kleur
Rvs
Nishoogte
Compact nishoogte 45 cm
Inhoud binnenruimte (liters)
32,00
Bekijk specificaties

Korte beschrijving

Lees verder

De Miele DGC 6300 is een inbouw combi-stoomoven van 45 cm. hoog behorend tot de ContourLine van Miele. Deze combi is voorzien van MonoSteam stoomtechnologie en heeft diverse automatische programma's voor eenvoudige bereidingen.

Dankzij de combinatie van de ovenfunctie en stoom is zijn zeer veel bereidingen onder hele goede omstandigheden te bereiden. Zo blijft vlees in de combi-stoomoven veel malser door de toevoeging van vocht, terwijl ook zalm bijvoorbeeld op een perfecte temperatuur van onder de 65 graden bereid kan worden.

De Miele DGC 6300 combi-stoomoven rvs inbouw is verder voorzien van een vingervlekvrij roestvrijstaal front, een PerfectClean afwerking aan de binnenzijde (eenvoudig te reinigen) en een eenvoudige 2-knops bediening.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Miele DGC 6300 combi-stoomoven rvs inbouw

Uitvoering
- Stoomoven met oven

Design
- ContourLine
- Kleur: Roestvrij staal met CleanSteel
- Display: DirectControl
- Verzinkbare knoppen

Optimaal genieten
- Elektronische temperatuurregeling stomen in °C: 40 - 100
- Elektronische temperatuurregeling oven in °C: 30 - 225
- Externe stoomopwekking: In tegenstelling tot andere systemen bevindt de stoomgenerator zich bij alle Miele-stoomovens buiten de bereidingsruimte. Dat biedt aanzienlijke voordelen voor het bereidingsproces: ideale stoomhoeveelheid, optimale temperatuurregeling en bereidingstijden die onafhankelijk zijn van de hoeveelheid die wordt bereid én snel opwarmen.
- Klimaatsensor
- Individuele mogelijkheden toevoegen vocht bij combi-koken
- Koken menu zonder smaakoverdracht
- Automatisch programma met de mogelijkheid de bereiding aan te passen
- Warm houden: Geen directe afkoeling: de gerechten worden tot 15 minuten na de bereidingstijd automatisch warm gehouden.

Bereidingssystemen
- Ontdooien
- Automatische programma's: meer dan 85
- Combi-koken
- Koken met stoom
- Sous-vide
- Verwarmen
- Hetelucht Plus
- Speciale toepassingen

Bedieningsgemak
- Individuele taalkeuze​
- Stomen op drie niveaus tegelijkertijd: Tijd en energie besparen: Verschillende gerechten tegelijk bereiden zonder dat geur en smaak op elkaar overgaan.
- Aantal onafhankelijke koken: Altijd dezelfde tijd: Of u nu een gerecht van 100 g of 1 kg bereidt, de bereidingstijd blijft altijd gelijk.
- Stoomreductie voor einde programma: Betrouwbaar en comfortabel: de deur openen zonder dat er een grote hoeveelheid stoom vrij komt.
- Tijdweergave
- Datumweergave
- Kookwekker
- Buffergeheugen in uren: 200
- Start/Stop-programmering
- Automatisch uitschakelen
- Weergave werkelijke temperatuur
- Voorgeprogrammeerde temperatuur: Bedieningscomfort: bij elke verwarmingssoort verschijnt een temperatuur die desgewenst kan worden aangepast.
- Audiosignaal bij het bereiken van de ingestelde temperatuur
- Eigen programma's: 20
- Individuele instellingen: Geheel naar uw wens: stel de taal, audiosignalen en helderheid van het display zelf in.

Ovendeur
- Binnendeur van CleanGlass
- Transparante deur: De bereidingsruimte blijft altijd zichtbaar: Nieuw bij de stoomovens van Miele – binnenverlichting en transparante deur.
- Deursluiting: Onder

Ovenruimte
- Ovenruimte in liters: 32
- PerfectClean roestvrijstalen bereidingsruimte
- Aantal inschuifhoogten: 3
- Uitneembare geleiderails met PerfectClean
- Aantal halogeenlampen: eenvoudig

Onderhoud en reiniging
- Roestvrijstalen front met CleanSteel*: Geen vingers op roestvrijstaal: Het oppervlak heeft een speciale afwerking, waardoor het eenvoudig te reinigen is.
- Bereidingsruimte met PerfectClean
- Condensreductie door verwarmingselement in de bodem
- Externe stoomopwekking: Geen kalkafzetting: snel en gemakkelijk schoon te maken door de externe stoomunit.
- Onderhoudsprogramma Inweken
- Droogprogramma bereidingsruimte
- Geleiderails uitneembaar voor reiniging
- Automatisch ontkalken: Snel en logisch: met de instructies op het display en de Miele-ontkalkingstabletten snel weer klaar voor gebruik.

Stoomtechnologie en watervoorziening
- MonoSteam: Ideaal voor stoomovens met een kleine bereidingsruimte: de stoomopwekker bevindt zich in het waterreservoir en de stoom komt via een inlaatopening in de bereidingsruimte.
- Watervoorraad voor ca. 90 minuten koken
- Waterreservoir met stoomgenerator

Efficiëntie en duurzaamheid
- Energiebesparende verlichting

Veiligheid
- Koelsysteem met koel front: Maximale bescherming: alle oppervlakken op en naast het apparaat blijven koel en kunnen veilig worden aangeraakt.
- Veiligheidsuitschakeling: Optimale bescherming: de oven wordt automatisch uitgeschakeld wanneer dit een keer vergeten wordt.
- Ingebruiknamebeveiliging
- Wasemkoeling
- Deurcontactschakelaar

Technische gegevens
- Nisbreedte in mm: 560 - 568
- Nishoogte in mm: 450 - 452
- Nisdiepte in mm: 555
- Apparaatbreedte in mm: 595
- Apparaathoogte in mm: 456
- Apparaatdiepte in mm: 570
- Gewicht in kg: 30,7
- Totale aansluitwaarde in kW: 3,2
- Spanning in Volt: 230
- Zekering in A: 16
- Frequentie in Hz: 50-60
- Aansluiting op aantal fasen: 1

Meegeleverde accessoires
- Geleiderails met PerfectClean
- Aantal geperforeerde RVS stoomovenpannen: 2
- Aantal roestvrijstalen stoomovenpannen zonder gaatjes: 1
- Roestvrijstalen bakplaat: 1
- Rooster
- Vetfilter
- Kookboek
- Voucher voor kookboek
- Aansluitkabel met stekker
- Ontkalkingstabletten:

Specificaties

Kleur
Rvs
Nishoogte
Compact nishoogte 45 cm
Inhoud binnenruimte (liters)
32,00
EAN
4002515740378
Productcode fabrikant
DGC6300
Merk
Miele
Soort
combi-stoomoven
Kenmerken
Inschuifbare roosters, Met stoom functie
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen m.b.v. de maattekening. Pak de oven uit, sluit de elektra aan op een standaard randaarde stopcontact en zet de oven vast volgens de montage instructie. Volg verder de voorschriften voor het eerste gebruik.
Buitenmaten ( h x b x d )
456 x 595 x 572 mm.
Inbouwmaten ( h x b x d )
450-452 x 560-568 x 550 mm.

Garantie

De kwaliteit van Miele zit hem niet alleen in het apparaat zelf, ook service en garantie zijn goed geregeld. Zelfs bij het ontwerp van MIELE combi-stoomoven rvs inbouw DGC 6300 is rekening gehouden met praktische toegankelijkheid voor monteurs. Dit alles om bij eventuele storingen ook hierin de beste kwaliteit te kunnen bieden. Miele geeft 2 jaar garantie bij aankoop van de MIELE combi-stoomoven rvs inbouw DGC 6300. Deze garantie heeft betrekking op arbeidsloon, voorrijkosten en eventueel benodigde onderdelen.

Eerste hulp bij storingen
Miele Nederland heeft op basis van de ervaringen van haar monteurs een module ontwikkeld welke u als klant moet helpen om veel voorkomende gebruikersfouten; eenvoudige storingen etc. te helpen oplossen. Groot voordeel hiervan is dat u direct weer kunt beschikken over een werkend apparaat en dat u - bij een bezoek van de monteur - toch tegen kosten aanloopt. De eerste hulp bij storingen module van Miele tracht aan de hand van diverse vragen en voorstellen u verder te helpen om op begrijpelijke wijze uw machine weer werkend te krijgen.

Uitgesloten van garantie
Storingen voortkomend uit gebruikers fouten vallen niet onder de garantie. Tevens zijn ook kunststof onderdelen uitgesloten van garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij contact opnemen met de service dienst van Miele Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Service dienst Miele Nederland:
Bij Miele kunt u online uw service aanvraag ingeven en heeft u zelfs de mogelijkheid om direct een afspraak op het door u gewenste moment in te geven. Zeer praktisch en zeer klantvriendelijk. Mocht u dit liever telefonisch doen dan kunt u Miele bereiken op telefoonnummer (0347) 37 88 88.

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag