Miele DG6001 stoomoven zwart

Belangrijke kenmerken

Kleur
Zwart
Inhoud binnenruimte (liters)
24,00
Productcode fabrikant
DG 6001
Bekijk specificaties

Helaas!

Dit artikel is uit het assortiment.

Bekijk direct welke Miele stoomoven hiervoor de opvolger is.

Beschrijving DG6001

Lees verder

De Miele DG6001 is een vernieuwde vrijstaande stoomoven uitgevoerd in het zwart. Deze stoomoven beschikt over een inhoud van 24 liter waarin op 3 niveaus tegelijkertijd gerechten bereid kunnen worden.


De Miele-stoomoven is een echte alleskunner en de ideale aanvulling op uw oven en kookplaat. Omdat de bereidingstijden bij koken met stoom vergelijkbaar zijn met die van gewoon koken, hoeft u uw kook-gewoonten niet aan te passen. U kunt voorgerechten, soep, vis, vlees, groenten, bijgerechten en zoete gerechten afzonderlijk bereiden – maar ook een compleet menu in één bereidingsproces. U hoeft tijdens de bereiding niet voortdurend in de buurt te blijven, want in de stoomoven kan niets overkoken. Ook het eindresultaat van een bereiding – beetgaar of zacht – bepaalt u met een stoomoven zelf.

Externe stoomopwekking
Bij alle Miele-stoomovens bevindt zich – in tegenstelling tot andere systemen – de stoomvoorziening buiten de ovenruimte. Voor het bereidingsproces biedt dat grote voor-delen: een ideale stoomhoeveelheid, een optimale temperatuurmeting, een nauwkeu-rig aangehouden temperatuur, de bereidings-tijden staan los van de hoeveelheid én de oven warmt snel op. Dit zorgt voor perfecte resultaten. En omdat in de ovenruimte geen kalkafzettingen ontstaan, gaat ook het schoonmaken heel eenvoudig.

MonoSteam
Dit stoomsysteem is ideaal voor stoomovens met een vrij kleine ovenruimte. De stoom-voorziening bevindt zich bij deze technologie in het waterreservoir. De stoom komt via een opening in de ovenruimte.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Miele merk informatie Miele DG6001 stoomoven

Specificaties
- MonoSteam-technologie voor koken met zuivere stoom
- Complete menu's bereiden zonder overdracht van smaak- en geurstoffen
- Voor het behoedzaam bereiden van groente, vis, bijgerechten, desserts en andere gerechten
- Geschikt voor allerlei toepassingen, zoals opwarmen, ontdooien, inmaken en desinfecteren
- Deur links

Eenvoudige bediening
- Nauwkeurige temperatuurregeling van 40 - 100 °C in stappen van 5 °C
- Bereidingstijd instelbaar tussen 1 minuut en 9 uur/59 minuten
- EasySensor-bediening met LCD-display en TouchControl voor de temperatuur en de bereidingstijd
- Genoeg water voor een bereidingstijd van ca. 90 minuten
- Automatisch ontkalkingsprogramma

Ovenruimte
- Roestvrijstalen ovenruimte met een inhoud van 24 liter en 3 niveaus
- Met bodemverwarmingselement voor minder condens

Veiligheidsfuncties
- Koelsysteem
- Glazen deur met koel front
- Deurcontactschakelaar
- Veiligheidsuitschakeling

Bijgeleverde accessoires
- De accessoires zijn vaatwasmachinebestendig: 2 ovenpannen met gaatjes (1,5 l) en 1 opvangschaal
- Kookboek Koken met stoom

Afmetingen
- 38,2 cm (H) x 49,5 cm (B) x 32,7 cm (D)

Specificaties

Kleur
Zwart
Inhoud binnenruimte (liters)
24,00
Productcode fabrikant
DG 6001
Artikelcode
10712190
Merk
Miele
Soort
stoomoven
Kenmerken
Inschuifbare roosters, Met stoom functie
Installatie
Pak de oven uit en plaats deze op een stabiele plaats. Let hierbij op dat de oven zijn warmte kwijt kan. Sluit de elektra aan op de standaard randaarde stopcontact. Volg verder de voorschriften voor het eerste gebruik.
Buitenmaten ( h x b x d )
382 x 495 x 327 mm.

Garantie

De kwaliteit van Miele zit hem niet alleen in het apparaat zelf, ook service en garantie zijn goed geregeld. Zelfs bij het ontwerp van MIELE stoomoven vrijstaand DG6001 is rekening gehouden met praktische toegankelijkheid voor monteurs. Dit alles om bij eventuele storingen ook hierin de beste kwaliteit te kunnen bieden. Miele geeft 2 jaar garantie bij aankoop van de MIELE stoomoven vrijstaand DG6001. Deze garantie heeft betrekking op arbeidsloon, voorrijkosten en eventueel benodigde onderdelen.

Eerste hulp bij storingen
Miele Nederland heeft op basis van de ervaringen van haar monteurs een module ontwikkeld welke u als klant moet helpen om veel voorkomende gebruikersfouten; eenvoudige storingen etc. te helpen oplossen. Groot voordeel hiervan is dat u direct weer kunt beschikken over een werkend apparaat en dat u - bij een bezoek van de monteur - toch tegen kosten aanloopt. De eerste hulp bij storingen module van Miele tracht aan de hand van diverse vragen en voorstellen u verder te helpen om op begrijpelijke wijze uw machine weer werkend te krijgen.

Uitgesloten van garantie
Storingen voortkomend uit gebruikers fouten vallen niet onder de garantie. Tevens zijn ook kunststof onderdelen uitgesloten van garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij contact opnemen met de service dienst van Miele Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Service dienst Miele Nederland:
Bij Miele kunt u online uw service aanvraag ingeven en heeft u zelfs de mogelijkheid om direct een afspraak op het door u gewenste moment in te geven. Zeer praktisch en zeer klantvriendelijk. Mocht u dit liever telefonisch doen dan kunt u Miele bereiken op telefoonnummer (0347) 37 88 88.

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Huidig product

 • Miele DG6001

  Uit assortiment

  Vrijstaande stoomoven
  Zwart

Downloads

Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Product vragen (0)

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag
Wat klanten over ons zeggen...

 • Beoordeling klanten op Trustpilot Top service

  8 februari 2024
  Simeon


  Er is goed meegedacht of alles in de meterkast klopte voordat ik het driefasen inductiefornuis kocht. Over de montage zijn wij ook dik tevreden. Het fornuis bleek niet tot aan de juiste hoogte te kunnen komen met de standaard poten.

  De monteurs hebben de bovenste helft van de poten van de oude Boretti toen combineerd met de nieuwe poten (i.v.m. andere bevestigingsconstructie) waarna het geheel aansloot op de hoogte van het aanrecht. De nazorg (advies over vlekken) was ook prima! Dank je wel voor alles!
  Lees op trustpilot.nl
 • Beoordeling klanten op Trustpilot Goede voorlichting- konkurrerende prijzen

  6 februari 2024
  Alfred


  Goede voorlichting- konkurrerende prijzen( kon goed opboksen tegen de landelijke witgoed leveranciers) prima service
  Lees op trustpilot.nl
 • Beoordeling klanten op Trustpilot Topservice

  20 januari 2024
  Betty


  Ik wasin de winkel om een flesje spul te kopen voor de AEG wasmachine. Ze konden er geen vinden, dus hebben ze er een besteld. Toen ik thuis was belde er iemand dat ze er toch een gevonden hadden. Een medewerker moest bij mij in de buurt en bracht het even langs op zaterdagmiddag. Dat is toch topservice.
  Lees op trustpilot.nl