Miele Complete C1 White stofzuiger

Korte beschrijving

Lees verder

De nieuwe Miele Complete C1 White stofzuiger is een echte alleskunner. Deze zeer zuinige stofzuiger heeft een motor behorend tot de EcoLine en is verder voorzien van een praktische ergonomische greep, drie zwenkwielen en een EasyLock zuigbuis.

De Complete C1 White heeft een AirClean filter voor de reiniging van de uitgeblazen lucht en beschikt over een actieradius van 9 meter. Standaard wordt de Miele Complete C1 White geleverd met meuebelzuigmond, kiezenzuiger en reliefborstel met kunststofhaar.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Miele Complete C1 White stofzuiger
Sledestofzuiger
800 WattSpecificaties:
- Maximaal vermogen: 800 Watt
- Elektronische zuigkrachtregeling m.b.v. draaiknop met 6 standen
- Energieklasse B
- Jaarlijks energieverbruik: 30,0 kWh
- Geluidsniveau: 79 dB(A)
Filtersysteem:  
- Air-Clean filter voor zuivere uitblaaslucht
- HyClean 3D F/J/M-stofcassette met stofstandindicator en indicatie voor het vervangen van het uitblaasfilter
- Motorfilter
- Automatische positionering van de stofcassette
- Nuttige inhoud stofcassette 4 liter

Mobiliteit:
- 9 meter actieradius
- Drie rondom draaibare zwenkwielen

Bedieningscomfort:
- Ergonomische handgreep
- Parkeersysteem
- Robuuste meubelstootrand rondom
- EasyLock-zuigbuis
- Geintegreerde zuigbuishouder voor ruimtebesparend opbergen
- Automatisch oprolsnoer
- Zuigmond SBD 350-3

Meegeleverde accesoires:
- Driedelig toebehoren op VarioClip
- Meubelzuigmond
- kierenzuiger
- reliefborstel met kunststofhaar

Specificaties

Kleur
Wit
Merk
Miele
Soort
stofzuiger
Energieklasse
Energieklasse B
Geluidsniveau (db)
79,00
Aktieradius
9 meter
Maximaal vermogen (Watt)
800,00
Kenmerken stofzuigers
Met stofzak

Garantie

De kwaliteit van Miele zit hem niet alleen in het apparaat zelf, ook service en garantie zijn goed geregeld. Zelfs bij het ontwerp van MIELE stofzuiger Complete C1 White is rekening gehouden met praktische toegankelijkheid voor monteurs. Dit alles om bij eventuele storingen ook hierin de beste kwaliteit te kunnen bieden. Miele geeft 2 jaar garantie bij aankoop van de MIELE stofzuiger Complete C1 White. Deze garantie heeft betrekking op arbeidsloon, voorrijkosten en eventueel benodigde onderdelen.

Eerste hulp bij storingen
Miele Nederland heeft op basis van de ervaringen van haar monteurs een module ontwikkeld welke u als klant moet helpen om veel voorkomende gebruikersfouten; eenvoudige storingen etc. te helpen oplossen. Groot voordeel hiervan is dat u direct weer kunt beschikken over een werkend apparaat en dat u - bij een bezoek van de monteur - toch tegen kosten aanloopt. De eerste hulp bij storingen module van Miele tracht aan de hand van diverse vragen en voorstellen u verder te helpen om op begrijpelijke wijze uw machine weer werkend te krijgen.

Uitgesloten van garantie
Storingen voortkomend uit gebruikers fouten vallen niet onder de garantie. Tevens zijn ook kunststof onderdelen uitgesloten van garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij contact opnemen met de service dienst van Miele Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Service dienst Miele Nederland:
Bij Miele kunt u online uw service aanvraag ingeven en heeft u zelfs de mogelijkheid om direct een afspraak op het door u gewenste moment in te geven. Zeer praktisch en zeer klantvriendelijk. Mocht u dit liever telefonisch doen dan kunt u Miele bereiken op telefoonnummer (0347) 37 88 88.

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Video

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag