Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

M-System MUN72

inbouw afzuigkap

Specificaties

Afzuigcapaciteit (m3)
375,00
Breedte afzuigkap (cm)
72,00
Energieklasse
Energieklasse E
Bekijk specificaties

Ervaring klant

Deze afzuigkap is eenvoudig in te bouwen en werkt prima. Stand 1 is over het algemeen al ruim voldoende. Is niet bijzonder stil, maar maakt ook niet meer geluid dan onze vorige afzuigkap.

Mark

Bekijk reviews

Korte beschrijving

Lees verder

De M-System MUN72 is een scherp geprijsde inbouw unit afzuigkap van 72 cm. breed uitgevoerd met een capaciteit van 375 m3/uur. Deze inbouw unit is geschikt voor plaatsing in een bestaand of zelf getimmerde schouw.

De afzuigkap heeft heldere verlichting (2 x 28 Watt) en beschikt over een eenvoudige bediening met behulp van een schuifschakelaar. Daarbij kan het vermogen in 3 standen ingesteld worden.

Desgewenst is het mogelijk deze inbouw afzuigkap om te bouwen naar een recirculatie afzuigkap. Daarvoor dient u apart een set koolstoffilters mee te bestellen en deze bij de ventilator op de daarvoor aangegeven plaats te monteren.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

M-system MUN72 afzuigkap

- Inbouw afzuigunit 72 cm
- Roestvrijstaal
- Aluminium vetfilters
- 1 motor
- Vermogen 375 m3
- Afvoerkanaal ø 150 mm
- 3 Snelheden
- Verlichting 2x 28 W
- Energieklasse E
- Geschikt voor recirculatie
- Aansluitwaarde: 0,12 kW

Specificaties

Afzuigcapaciteit (m3)
375,00
Breedte afzuigkap (cm)
72,00
Energieklasse
Energieklasse E
Optie: te gebruiken voor recirculatie met koolstoffilters
EAN
8715775140395
Merk
M-System
Soort
afzuigkap
Kleur
Zilver
Uitleg over recirculatie
Deze afzuigkap is desgewenst te gebruiken als recirculatie afzuigkap. Plaats hiervoor de koolstoffilters (apart bestellen) volgens de instructies in de afzuigkap. De lucht wordt nu aangezogen, door de filters 'gereinigd' en dan teruggeblazen in uw keuken
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen aan de hand van de maattekening. Let hierbij ook op plaats & de diameter van het afvoerkanaal. Monteer de afzuigkap volgens de montage handleiding en sluit vervolgens het afvoerkanaal aan.

Garantie

Als u besluit deze M-SYSTEM afzuigkap inbouw MUN72 aan te schaffen dan weet u zich verzekerd van 2 jaar garantie. In deze periode zullen technische storingen welke niet voortkomen uit gebruikersfouten kosteloos verholpen worden. Dit heeft dus betrekking op het arbeidsloon, eventueel benodigde materialen en voorrijkosten.

Garantie bepalingen
Om onduidelijkheden te voorkomen heeft M-System - onderdeel van Boretti - duidelijke garantie en reparatie voorwaarden omschreven.
Garantie voorwaarden M-System keukenapparatuur
Wat te doen bij een storing?
Wij geven er de voorkeur aan dat u bij een storing of probleem direct contact met ons opneemt per mail via info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op (035) 69 18 115. Wij onderhouden korte lijnen met de service dienst van M-System en kunnen u zodoende snel en direct helpen. Daarnaast beschikt De Schouw Witgoed over een eigen service en technische dienst met de nodige know how om u te ondersteunen.

Contactgegevens M-System service dienst:
Indien u er de voorkeur aangeeft direct contact op te nemen met M-System service dienst dan kunt u dit telefonisch doen op nummer (020) 436 13 34 39

Optioneel: 5 jaar garantie bij 4 of meer apparaten
Bij aanschaf van 4 of meer apparaten van Boretti of M-System (alle apparatuur met een stekker) kunt u gebruik maken van de HiFive plan. Een extra 5 jaar garantie plan ter bevestiging van de kwaliteit van de producten van de merken M-System en Boretti. U mag hierbij vier producten van beide merken door elkaar heen selectereren.
M-System HiFive garantieplan

Reviews (2)

Loading...
Wacht a.u.b...

Sorteer op wijzig sorteer volgorde

2 review(s)

per pagina
Design / vorm
Gebruiksgemak
Prestaties
Prijs / kwaliteit

Werkt goed.

Deze afzuigkap is eenvoudig in te bouwen en werkt prima. Stand 1 is over het algemeen al ruim voldoende. Is niet bijzonder stil, maar maakt ook niet meer geluid dan onze vorige afzuigkap.

Beoordeeld door op 12 april 2018

Gebruiksgemak
Prestaties
Prijs / kwaliteit
Design / vorm

prima afzuigkap voor een goede prijs

voldoet exact aan onze verwachtingen, is een van de weinige inbouw afzuigkappen die simpel is te plaatsen.

Beoordeeld door op 3 mei 2018

Bijbehorende producten

Vink producten aan om mee te bestellen.

Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag