Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

M-System MSUN52

inbouw afzuigkap met randafzuiging

Specificaties

Afzuigcapaciteit (m3)
595,00
Breedte afzuigkap (cm)
52,00
Energieklasse
Energieklasse C
Bekijk specificaties

Ervaring klant

Het zou een aanvulling zijn voor de maattekening als er iets bij zou staan over de manier van bevestigen. Ikzelf kon pas bij montage zien hoeveel ik moest aanpassen. Verder komt het apparaat, (...)

Casper

Bekijk reviews

Korte beschrijving

Lees verder

De M-System MSUN52 is een 52 cm. brede inbouwunit afzuigkap geschikt voor plaatsing in een bestaande of zelf getimmerde schouw. Deze inbouw afzuigkap heeft een capaciteit van 595 m3 / uur welke in 4 verschillende snelheden instelbaar is.

De afzuigkap beschikt verder over randafzuiging waardoor het rendement aanzienlijk verbeterd wordt. Praktisch verder is de heldere en zuinige 2 x 2,5 Watt LED verlichting.

De M-System MSUN52 is de opvolger van de MSU51
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

M-system MSUN52 afzuigkap

- Roestvrijstaal
- 1 motor
- Vermogen 595 m3
- Afvoerkanaal ø 150 mm
- 4 Snelheden
- 2x 2,5 W Led
- Energieklasse C
- Geschikt voor recirculatie
- Aansluitwaarde: 0,25 kW

Specificaties

Afzuigcapaciteit (m3)
595,00
Breedte afzuigkap (cm)
52,00
Energieklasse
Energieklasse C
Optie: te gebruiken voor recirculatie met koolstoffilters
EAN
8715775140401
Merk
M-System
Soort
afzuigkap
Kleur
Rvs
Kenmerken afzuigkap
LED verlichting, Plat blokmodel uitvoering, Randafzuiging
Uitleg over recirculatie
Deze afzuigkap is desgewenst te gebruiken als recirculatie afzuigkap. Plaats hiervoor de koolstoffilters (apart bestellen) volgens de instructies in de afzuigkap. De lucht wordt nu aangezogen, door de filters 'gereinigd' en dan teruggeblazen in uw keuken
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen aan de hand van de maattekening. Let hierbij ook op plaats & de diameter van het afvoerkanaal. Monteer de afzuigkap volgens de montage handleiding en sluit vervolgens het afvoerkanaal aan.

Garantie

Als u besluit deze M-SYSTEM afzuigkap inbouw MSUN52 aan te schaffen dan weet u zich verzekerd van 2 jaar garantie. In deze periode zullen technische storingen welke niet voortkomen uit gebruikersfouten kosteloos verholpen worden. Dit heeft dus betrekking op het arbeidsloon, eventueel benodigde materialen en voorrijkosten.

Garantie bepalingen
Om onduidelijkheden te voorkomen heeft M-System - onderdeel van Boretti - duidelijke garantie en reparatie voorwaarden omschreven.
Garantie voorwaarden M-System keukenapparatuur
Wat te doen bij een storing?
Wij geven er de voorkeur aan dat u bij een storing of probleem direct contact met ons opneemt per mail via info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op (035) 69 18 115. Wij onderhouden korte lijnen met de service dienst van M-System en kunnen u zodoende snel en direct helpen. Daarnaast beschikt De Schouw Witgoed over een eigen service en technische dienst met de nodige know how om u te ondersteunen.

Contactgegevens M-System service dienst:
Indien u er de voorkeur aangeeft direct contact op te nemen met M-System service dienst dan kunt u dit telefonisch doen op nummer (020) 436 13 34 39

Optioneel: 5 jaar garantie bij 4 of meer apparaten
Bij aanschaf van 4 of meer apparaten van Boretti of M-System (alle apparatuur met een stekker) kunt u gebruik maken van de HiFive plan. Een extra 5 jaar garantie plan ter bevestiging van de kwaliteit van de producten van de merken M-System en Boretti. U mag hierbij vier producten van beide merken door elkaar heen selectereren.
M-System HiFive garantieplan

Reviews (1)

Loading...
Wacht a.u.b...

Sorteer op wijzig sorteer volgorde

1 review(s)

per pagina
Gebruiksgemak
Prestaties
Prijs / kwaliteit
Design / vorm

Voldoet

Het zou een aanvulling zijn voor de maattekening als er iets bij zou staan over de manier van bevestigen. Ikzelf kon pas bij montage zien hoeveel ik moest aanpassen. Verder komt het apparaat, qua materiaalkeuze en bevestiging, wat "goedkoop" over, maar misschien mag je ook niet meer verwachten voor deze prijs. Werking is prima, al maakt hij wel wat meer geluid als gehoopt.
De prijs was prima en de levering zeer snel.

Beoordeeld door op 7 februari 2018

Bijbehorende producten

Vink producten aan om mee te bestellen.

Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag