Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

M-System MFTI94IX inductie fornuis

M-System 4-pits inductie fornuis rvs

Breedte
90 cm breed
Aantal branders / zones
4-pits
Soort oven
Elektrische oven
Bekijk specificaties

Korte beschrijving

Lees verder

De M-System MFTI94IX is een 90 cm. breed inductie fornuis uitgevoerd in het roestvrijstaal. Dit strakke fornuis beschikt over 4 inductie kookzones waaronder een zone met een booster van 3300 Watt. Naast de snelheid en veiligheid biedt inductie ook het eenvoudig reinigen als belangrijke meerwaarde.

De MFTI94IX heeft een ruime oven met een inhoud van 82 liter welke voorzien is van een energieklasse A label. De oven beschikt over grill, ontdooistand, hetelucht en onder- en bovenwarmte. Tevens is het mogelijk om de warmhoudstand, turbobakken of turbogrill via de functie draaitoets te activeren.

Onder de oven bevindt zich een ruim opbergvak. Dankzij de telescopische poten is dit fornuis eenvoudig in hoogte in te stellen. Tevens mag de MFTI94IX strak tussen twee keukenkasten geplaatst worden (mantelkoeling).
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

M-System MFTI94IX inductie fornuis
Uitgevoerd met 4 inductiezones
Roestvrijstaal- 1 zone Ø 180 mm 1850 W (booster 2500 W)
- 1 zone Ø 210 mm 1850 W (booster 2500 W)
- 1 zone Ø 145 mm 1400 W (booster 1800 W)
- 1 zone Ø 260 mm 2300 W (booster 3300 W)
- Roestvrijstaal

- Grill
- Ontdooistand
- Hetelucht
- Turbogrill
- Warmhoudstand
- Turbobakken - Conventioneel bakken
- 2 Roosters
- 1 Braadslede
- Oveninhoud 82 liter
- Programmeerbare Digitale klok met wijzerplaat
- Mantelkoeling
- Stand ‘warmhouden aan 70°C op iedere zone
- Opbergvak onder de oven
- Energieklasse: A

- Buitenmaten:(hxbxd): 888-960 x 900 x 600 mm
- Aansluitwaarde: 3,4 kW

Specificaties

Breedte
90 cm breed
Aantal branders / zones
4-pits
Soort oven
Elektrische oven
EAN
8715775095794
Merk
M-System
Soort
fornuis
Kleur
Rvs
Fornuis in hoogte verstelbaar
Klopt, met behulp van een apart bestelbare verhogingsset kan de maximaal opgegeven hoogte bereikt worden
Soort kookgedeelte
Inductie
Energieklasse
Energieklasse A
Inhoud
82 liter
Mag strak tussen 2 kasten geplaatst worden
Locatie gas aansluting
n.v.t.
Aansluitwaarde elektra (kW)
10,70
Gebruik buiten Nederland
Aangezien dit inductie fornuis volledig elektrisch is, kan en mag dit fornuis zowel in Nederland, Belgie als elders in het buitenland geplaatst en gebruikt worden. Let echter wel op de benodigde aansluitwaarde i.v.m. de elektrische aansluiting.
Installatie
De elektra dient op een speciale perilex stopcontact aangesloten te worden. Wij adviseren u dit door een erkende installateur uit te laten voeren. Let hierbij op de benodigde aansluitwaarde i.v.m. de aanwezige elektrische voorzieningen in uw meterkast.
Buitenmaten ( h x b x d )
888-960 x 900 x 600 mm.

Garantie

Als u besluit deze M-SYSTEM fornuis inductie rvs MFTI94IX aan te schaffen dan weet u zich verzekerd van 2 jaar garantie. In deze periode zullen technische storingen welke niet voortkomen uit gebruikersfouten kosteloos verholpen worden. Dit heeft dus betrekking op het arbeidsloon, eventueel benodigde materialen en voorrijkosten.

Garantie bepalingen
Om onduidelijkheden te voorkomen heeft M-System - onderdeel van Boretti - duidelijke garantie en reparatie voorwaarden omschreven.
Garantie voorwaarden M-System keukenapparatuur
Wat te doen bij een storing?
Wij geven er de voorkeur aan dat u bij een storing of probleem direct contact met ons opneemt per mail via info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op (035) 69 18 115. Wij onderhouden korte lijnen met de service dienst van M-System en kunnen u zodoende snel en direct helpen. Daarnaast beschikt De Schouw Witgoed over een eigen service en technische dienst met de nodige know how om u te ondersteunen.

Contactgegevens M-System service dienst:
Indien u er de voorkeur aangeeft direct contact op te nemen met M-System service dienst dan kunt u dit telefonisch doen op nummer (020) 436 13 34 39

Optioneel: 5 jaar garantie bij 4 of meer apparaten
Bij aanschaf van 4 of meer apparaten van Boretti of M-System (alle apparatuur met een stekker) kunt u gebruik maken van de HiFive plan. Een extra 5 jaar garantie plan ter bevestiging van de kwaliteit van de producten van de merken M-System en Boretti. U mag hierbij vier producten van beide merken door elkaar heen selectereren.
M-System HiFive garantieplan

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag