Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

M-System MFNW96IX

6-pits gas fornuis rvs

Korte beschrijving

Lees verder

De M-System MFNW96IX is een strak vormgegeven 90 cm. breed fornuis uitgevoerd in het roestvrijstaal. Dit 6-pits fornuis beschikt over een dubbele wokbrander en heeft een zuinig energieklasse A label.

Het kookgedeelte is verder uitgevoerd met een sterkbrander van 3,0 kW, een normaal brander van 1,75 kW en twee kleine branders van 1,0 kW. Alle branders worden automatisch ontstoken bij het opendraaien van knoppen. Praktisch verder is de thermokoppel vlambeveiliging: indien de vlam onverhoopt uitwaait wordt het gas automatisch afgesloten. Bovenop de branders zijn drie gietijzeren pandragers geplaatst.

Multifunctionele oven
Onder het kookgedeelte is een ruime multifunctionele oven geplaatst. Deze oven heeft een inhoud van 82 liter en beschikt over hetelucht, grill, ontdooistand en onder/bovenwarmte. Standaard wordt een braadslede en twee roosters mee geleverd. Indien deze tijdelijk niet gebruik worden kunnen deze opgeborgen worden in de opbergruimte onder de oven (toegankelijk via een klep).

Plaatsing van het fornuis
De M-System MFNW96IX kan eenvoudig in hoogte versteld worden via de telescopische poten. Daarnaast kan dit fornuis strak tussen twee keukenkasten of in een kookeiland geplaatst worden dankzij de geforceerde mantelkoeling.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

M-system MFNW96IX fornuis

- Roestvrijstaal
- Multifunctionele oven met grill, ontdooistand, hetelucht, turbogrill, warmhoudstand, turbobakken en conventioneel bakken Oveninhoud 80 liter
- 2 Roosters en 1 braadslede
- Mantelkoeling
- Energieklasse oven: A

Kookgedeelte
- 2 Wokbranders 3,5 kW
- 1 Snelle gasbrander 3,0 kW
- 1 Semi-snelle gasbranders 1,75 kW
- 2 Gasbranders 1,0 kW
- Vonkontsteking in de knop
- Thermokoppelbeveiliging
- Gietijzeren pannendragers
- Programmeerbare digitale klok met wijzerplaat

- Opbergvak onder de oven
- Buitenmaat: 890-960 x 900 x 600 mm
- Aansluitwaarde: 3,4 kW

Specificaties

Breedte
90 cm breed
Aantal branders / zones
6-pits
Vermogen wokbrander (gas)
3,5 kW
Soort oven
Elektrische oven
EAN
8715775135247
Merk
M-System
Soort
fornuis
Kleur
Rvs
Fornuis in hoogte verstelbaar
Klopt, met behulp van een apart bestelbare verhogingsset kan de maximaal opgegeven hoogte bereikt worden
Soort kookgedeelte
Gas
Energieklasse
Energieklasse A
Inhoud
82 liter
Mag strak tussen 2 kasten geplaatst worden
Aansluitwaarde elektra (kW)
3,40
Gebruik buiten Nederland
Dit fornuis heeft een Nederlands CE-keurmerk voor gebruik op aardgas. Buiten Nederland mag dit fornuis alleen op flessengas (butaan / propaan) worden aangesloten. Hiervoor dienen de benodigde sproeiers door een erkend installateur geplaatst te worden.
Installatie
De elektra dient op een standaard stopcontact (230 Volt) te worden aangesloten. Voor het gas adviseren wij u het hittebestendige gas aansluitpakket met veiligheidsslang (80 of 120 cm.), connecties en gas tape erbij te bestellen.

Garantie

Als u besluit deze M-SYSTEM fornuis rvs MFNW96IX aan te schaffen dan weet u zich verzekerd van 2 jaar garantie. In deze periode zullen technische storingen welke niet voortkomen uit gebruikersfouten kosteloos verholpen worden. Dit heeft dus betrekking op het arbeidsloon, eventueel benodigde materialen en voorrijkosten.

Garantie bepalingen
Om onduidelijkheden te voorkomen heeft M-System - onderdeel van Boretti - duidelijke garantie en reparatie voorwaarden omschreven.
Garantie voorwaarden M-System keukenapparatuur
Wat te doen bij een storing?
Wij geven er de voorkeur aan dat u bij een storing of probleem direct contact met ons opneemt per mail via info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op (035) 69 18 115. Wij onderhouden korte lijnen met de service dienst van M-System en kunnen u zodoende snel en direct helpen. Daarnaast beschikt De Schouw Witgoed over een eigen service en technische dienst met de nodige know how om u te ondersteunen.

Contactgegevens M-System service dienst:
Indien u er de voorkeur aangeeft direct contact op te nemen met M-System service dienst dan kunt u dit telefonisch doen op nummer (020) 436 13 34 39

Optioneel: 5 jaar garantie bij 4 of meer apparaten
Bij aanschaf van 4 of meer apparaten van Boretti of M-System (alle apparatuur met een stekker) kunt u gebruik maken van de HiFive plan. Een extra 5 jaar garantie plan ter bevestiging van de kwaliteit van de producten van de merken M-System en Boretti. U mag hierbij vier producten van beide merken door elkaar heen selectereren.
M-System HiFive garantieplan

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Bijbehorende producten

Vink producten aan om mee te bestellen.

Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag