Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

M-System MFNW96AN

6-pits gas fornuis antraciet

Korte beschrijving

Lees verder

De M-System MFNW96AN is een strak vormgegeven design fornuis uitgevoerd in de kleur antraciet. Dit fornuis is 90 cm. breed en beschikt over een gas kookgedeelte met zes branders. Daaronder is een ruime multifunctionele oven geplaatst met een zuinig energieklasse A label.

Kookgedeelte
Bij het opendraaien van de knop wordt de vlam automatisch ontstoken en dankzij de thermokoppel is de brander beveiligd: bij het uitwaaien van de vlam wordt het gas automatisch afgesloten. Praktisch verder zijn de gietijzeren pandragers welke zorgen voor een stabiele ondergrond voor uw pannen.

Multifunctionele oven
Onder het kookgedeelte is een 82 liter oven geplaatst welke voorzien is van hetelucht, grill en onder/bovenwarmte functie. Tevens zijn een aantal functies met elkaar te combineren. Standaard wordt een braadslede en twee roosters meegeleverd. Deze kunnen - indien u ze niet gebruikt - in het opbergvak onder de oven geplaatst worden. De oven is verder programmeerbaar via de digitale klok met wijzerplaat.

Plaatsing van het fornuis
De M-System MFNW96AN kan strak tussen twee keukenkasten of in een kookeiland ingebouwd worden dankzij de geforceerde mantelkoeling. Handig daarbij is het feit dat het fornuis eenvoudig op de gewenste hoogte ingesteld kan worden via de telescopische poten.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

M-system MFNW96AN fornuis

- Antraciet
- Multifunctionele oven met grill, ontdooistand, hetelucht, turbogrill, warmhoudstand, turbobakken en conventioneel bakken Oveninhoud 80 liter
- 2 Roosters en 1 braadslede
- Mantelkoeling
- Energieklasse oven: A

Kookgedeelte
- 2 Wokbranders 3,5 kW
- 1 Snelle gasbrander 3,0 kW
- 1 Semi-snelle gasbranders 1,75 kW
- 2 Gasbranders 1,0 kW
- Vonkontsteking in de knop
- Thermokoppelbeveiliging
- Gietijzeren pannendragers
- Programmeerbare digitale klok met wijzerplaat

- Opbergvak onder de oven
- Buitenmaat: 890-960 x 900 x 600 mm
- Aansluitwaarde: 3,4 kW

Specificaties

Breedte
90 cm breed
Aantal branders / zones
6-pits
Vermogen wokbrander (gas)
3,5 kW
Soort oven
Elektrische oven
EAN
8715775135261
Merk
M-System
Soort
fornuis
Kleur
Antraciet
Fornuis in hoogte verstelbaar
Klopt, met behulp van een apart bestelbare verhogingsset kan de maximaal opgegeven hoogte bereikt worden
Soort kookgedeelte
Gas
Energieklasse
Energieklasse A
Inhoud
82 liter
Mag strak tussen 2 kasten geplaatst worden
Aansluitwaarde elektra (kW)
3,40
Gebruik buiten Nederland
Dit fornuis heeft een Nederlands CE-keurmerk voor gebruik op aardgas. Buiten Nederland mag dit fornuis alleen op flessengas (butaan / propaan) worden aangesloten. Hiervoor dienen de benodigde sproeiers door een erkend installateur geplaatst te worden.
Installatie
De elektra dient op een standaard stopcontact (230 Volt) te worden aangesloten. Voor het gas adviseren wij u het hittebestendige gas aansluitpakket met veiligheidsslang (80 of 120 cm.), connecties en gas tape erbij te bestellen.

Garantie

Als u besluit deze M-SYSTEM fornuis antraciet MFNW96AN aan te schaffen dan weet u zich verzekerd van 2 jaar garantie. In deze periode zullen technische storingen welke niet voortkomen uit gebruikersfouten kosteloos verholpen worden. Dit heeft dus betrekking op het arbeidsloon, eventueel benodigde materialen en voorrijkosten.

Garantie bepalingen
Om onduidelijkheden te voorkomen heeft M-System - onderdeel van Boretti - duidelijke garantie en reparatie voorwaarden omschreven.
Garantie voorwaarden M-System keukenapparatuur
Wat te doen bij een storing?
Wij geven er de voorkeur aan dat u bij een storing of probleem direct contact met ons opneemt per mail via info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op (035) 69 18 115. Wij onderhouden korte lijnen met de service dienst van M-System en kunnen u zodoende snel en direct helpen. Daarnaast beschikt De Schouw Witgoed over een eigen service en technische dienst met de nodige know how om u te ondersteunen.

Contactgegevens M-System service dienst:
Indien u er de voorkeur aangeeft direct contact op te nemen met M-System service dienst dan kunt u dit telefonisch doen op nummer (020) 436 13 34 39

Optioneel: 5 jaar garantie bij 4 of meer apparaten
Bij aanschaf van 4 of meer apparaten van Boretti of M-System (alle apparatuur met een stekker) kunt u gebruik maken van de HiFive plan. Een extra 5 jaar garantie plan ter bevestiging van de kwaliteit van de producten van de merken M-System en Boretti. U mag hierbij vier producten van beide merken door elkaar heen selectereren.
M-System HiFive garantieplan

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Bijbehorende producten

Vink producten aan om mee te bestellen.

Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag