Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

M-System MFNTN96ANC fornuis

Korte beschrijving

Lees verder

De M-System MFNTN96ANC is een antraciet fornuis van 90 cm. breed uitgevoerd met een 6-pits kookgedeelte op gas met daaronder een ruime multifunctionele oven (elektrisch)

Kookgedeelte
De zes branders zijn alle voorzien van een thermokoppel vlambeveiliging (geen vlam = geen gas) en automatische vonkontsteking bij het opendraaien van de knoppen. Praktisch verder is de wokbrander linksvoor (vermogen van 3,3 kW) en de gietijzeren pandragers. Deze zorgen voor een stabiele ondergrond voor de pannen.

Ruime oven
Daaronder bevindt zich een ruime multifunctionele oven uitgevoerd met een inhoud van 82 liter. Deze zuinige oven heeft een energieklasse A label en beschikt over 8 functies waaronder hetelucht, grill, ontdooistand en onder/bovenwarmte.

Plaatsing
De M-System MFNTN96ANC mag dankzij de geforceerde mantelkoeling strak tussen twee keukenkasten of in een kookeiland geplaatst worden. Daarnaast is het fornuis eenvoudig in hoogte verstelbaar via de telescopische poten onder het fornuis.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

M-system MFNTN96ANC fornuis

- Antraciet
- Multifunctionele oven 82 liter met 8 functies: verlichting, onder- en bovenwarmte, grill, ontdooistand, hete lucht, geventileerde grill, warmhoud stand, intensief bakken
- Oveninhoud 80 liter
- 2 Roosters en 1 braadslede
- Mantelkoeling

Kookgedeelte:
- 1 Wokbrander 3,3 kW
- 1 Snelle gasbrander 3,0 kW
- 2 Semi-snelle gasbranders 1,75 kW
- 2 Gasbranders 1,0 kW
- Vonkontsteking in de knop
- Thermokoppel
- Gietijzeren pannendragers
- Knoppen en greep in chroom (C)

- Programmeerbare digitale klok met wijzerplaat
- Opbergvak onder de oven
- Buitenmaat: 890-960 x 900 x 600 mm
- Aansluitwaarde: 3,4 kW
- Energieklasse A

Specificaties

Breedte
90 cm breed
Aantal branders / zones
6-pits
Vermogen wokbrander (gas)
3,3 kW
Soort oven
Elektrische oven
EAN
8715775135230
Merk
M-System
Soort
fornuis
Kleur
Antraciet
Fornuis in hoogte verstelbaar
Klopt, met behulp van een apart bestelbare verhogingsset kan de maximaal opgegeven hoogte bereikt worden
Soort kookgedeelte
Gas
Energieklasse
Energieklasse A
Inhoud
82 liter
Mag strak tussen 2 kasten geplaatst worden
Aansluitwaarde elektra (kW)
3,40
Gebruik buiten Nederland
Dit fornuis heeft een Nederlands CE-keurmerk voor gebruik op aardgas. Buiten Nederland mag dit fornuis alleen op flessengas (butaan / propaan) worden aangesloten. Hiervoor dienen de benodigde sproeiers door een erkend installateur geplaatst te worden.
Installatie
De elektra dient op een standaard stopcontact (230 Volt) te worden aangesloten. Voor het gas adviseren wij u het hittebestendige gas aansluitpakket met veiligheidsslang (80 of 120 cm.), connecties en gas tape erbij te bestellen.

Garantie

Als u besluit deze M-SYSTEM fornuis antraciet MFNTN96ANC aan te schaffen dan weet u zich verzekerd van 2 jaar garantie. In deze periode zullen technische storingen welke niet voortkomen uit gebruikersfouten kosteloos verholpen worden. Dit heeft dus betrekking op het arbeidsloon, eventueel benodigde materialen en voorrijkosten.

Garantie bepalingen
Om onduidelijkheden te voorkomen heeft M-System - onderdeel van Boretti - duidelijke garantie en reparatie voorwaarden omschreven.
Garantie voorwaarden M-System keukenapparatuur
Wat te doen bij een storing?
Wij geven er de voorkeur aan dat u bij een storing of probleem direct contact met ons opneemt per mail via info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op (035) 69 18 115. Wij onderhouden korte lijnen met de service dienst van M-System en kunnen u zodoende snel en direct helpen. Daarnaast beschikt De Schouw Witgoed over een eigen service en technische dienst met de nodige know how om u te ondersteunen.

Contactgegevens M-System service dienst:
Indien u er de voorkeur aangeeft direct contact op te nemen met M-System service dienst dan kunt u dit telefonisch doen op nummer (020) 436 13 34 39

Optioneel: 5 jaar garantie bij 4 of meer apparaten
Bij aanschaf van 4 of meer apparaten van Boretti of M-System (alle apparatuur met een stekker) kunt u gebruik maken van de HiFive plan. Een extra 5 jaar garantie plan ter bevestiging van de kwaliteit van de producten van de merken M-System en Boretti. U mag hierbij vier producten van beide merken door elkaar heen selectereren.
M-System HiFive garantieplan

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Bijbehorende producten

Vink producten aan om mee te bestellen.

Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag