Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

M-System MFNTK95IX

5-pits keramisch fornuis rvs

Korte beschrijving

Lees verder

De M-System MFNTK95IX is een 90 cm. breed keramisch fornuis uitgevoerd in het roestvrijstaal. Het kookgedeelte is uitgevoerd met 5 keramische kookzones welke door middel van de knoppen aan de voorzijde bediend kunnen worden.

Daaronder bevindt zich een ruime oven met een inhoud van 80 liter welk uitgevoerd is met een zuinig energieklasse A label. De oven heeft 2 roosters en een braadslede en beschikt verder over een praktisch opbergvak onder de oven.

De M-System MFNTK95IX kan verder strak tussen twee keukenkasten geplaatst worden en is - dankzij de telescopisch poten - eenvoudig in hoogte verstelbaar.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

M-system MFNTK95IX fornuis

- Roestvrijstaal
- Multifunctionele oven met grill, ontdooistand, hetelucht, turbogrill, warmhoudstand, turbobakken en conventioneel bakken
- Oveninhoud 80 liter
- 2 Roosters en 1 braadslede
- Mantelkoeling
- Energieklasse oven: A

Keramische kookplaat
- 2 x 1200 W
- 1 x 1800 W
- 1 x duo 2100 W
- 1 x duo 1800 W

- Programmeerbare digitale klok met wijzerplaat
- Opbergvak onder de oven
- Buitenmaat: 890-960 x 900 x 600 mm
- Aansluitwaarde: 11,4 kW

Specificaties

Breedte
90 cm breed
Aantal branders / zones
5-pits
Soort oven
Elektrische oven
EAN
8715775135728
Merk
M-System
Soort
fornuis
Kleur
Rvs
Fornuis in hoogte verstelbaar
Klopt, met behulp van een apart bestelbare verhogingsset kan de maximaal opgegeven hoogte bereikt worden
Soort kookgedeelte
Keramisch
Energieklasse
Energieklasse A
Inhoud
80 liter
Mag strak tussen 2 kasten geplaatst worden
Aansluitwaarde elektra (kW)
11,40
Gebruik buiten Nederland
Aangezien dit keramische fornuis volledig elektrisch is, kan en mag dit fornuis zowel in Nederland, Belgie als elders in het buitenland geplaatst en gebruikt worden. Let echter wel op de benodigde aansluitwaarde i.v.m. de elektrische aansluiting.
Installatie
De elektra dient op een speciale perilex stopcontact aangesloten te worden. Wij adviseren u dit door een erkende installateur uit te laten voeren. Let hierbij op de benodigde aansluitwaarde i.v.m. de aanwezige elektrische voorzieningen in uw meterkast.

Garantie

Als u besluit deze M-SYSTEM fornuis keramisch MFNTK95IX aan te schaffen dan weet u zich verzekerd van 2 jaar garantie. In deze periode zullen technische storingen welke niet voortkomen uit gebruikersfouten kosteloos verholpen worden. Dit heeft dus betrekking op het arbeidsloon, eventueel benodigde materialen en voorrijkosten.

Garantie bepalingen
Om onduidelijkheden te voorkomen heeft M-System - onderdeel van Boretti - duidelijke garantie en reparatie voorwaarden omschreven.
Garantie voorwaarden M-System keukenapparatuur
Wat te doen bij een storing?
Wij geven er de voorkeur aan dat u bij een storing of probleem direct contact met ons opneemt per mail via info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op (035) 69 18 115. Wij onderhouden korte lijnen met de service dienst van M-System en kunnen u zodoende snel en direct helpen. Daarnaast beschikt De Schouw Witgoed over een eigen service en technische dienst met de nodige know how om u te ondersteunen.

Contactgegevens M-System service dienst:
Indien u er de voorkeur aangeeft direct contact op te nemen met M-System service dienst dan kunt u dit telefonisch doen op nummer (020) 436 13 34 39

Optioneel: 5 jaar garantie bij 4 of meer apparaten
Bij aanschaf van 4 of meer apparaten van Boretti of M-System (alle apparatuur met een stekker) kunt u gebruik maken van de HiFive plan. Een extra 5 jaar garantie plan ter bevestiging van de kwaliteit van de producten van de merken M-System en Boretti. U mag hierbij vier producten van beide merken door elkaar heen selectereren.
M-System HiFive garantieplan

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Bijbehorende producten

Vink producten aan om mee te bestellen.

Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag