Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

M-System MFNTD96IX fornuis

Korte beschrijving

Lees verder

De M-System MFNTD96IX is een 90 cm. breed design fornuis uitgevoerd in het roestvrijstaal. Dit fornuis heeft een dubbele oven en beschikt over een gas kookgedeelte met zes branders. Het fornuis is eenvoudig in hoogte verstelbaar en mag strak tussen twee keukenkasten geplaatst worden.

Kookgedeelte
Bovenop het fornuis bevinden zich zes gasbranders welke - bij het opendraaien van de knoppen - automatisch ontstoken worden. Linksvoor bevindt zich een 3,5 kW wokbrander. Alle branders zijn verder uitgevoerd met thermokoppel vlambeveiliging: indien de vlam onverhoopt uitwaait, wordt het gas automatisch afgesloten. Bovenop de branders liggen drie gietijzeren pandragers welke zorgen voor stabiele ondergrond voor uw pannen.

Dubbele oven
De M-System MFNTD96IX heeft twee ovens: de linker grote oven is multifunctioneel en beschikt over hetelucht, grill en onder/bovenwarmte. De rechter kleine oven is conventioneel en is voorzien van onder/bovenwarmte met grill. Praktisch daarbij is de aanwezigheid van een braadspit.

De linker oven heeft een energieklasse A label, terwijl de rechter oven een energieklasse B label heeft.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

M-system MFNTD96IX fornuis

- Roestvrijstaal
- 60 cm Multifunctionele oven met grill, ontdooistand, hetelucht, turbogrill, warmhoudstand, turbobakken en conventioneel bakken 30 cm Conventionele oven
- Oven 60 liter (links), energieklasse A
- Oven 35 liter (rechts), energieklasse B met draaispit
- 3 Roosters en 1 braadslede
- Ovens tegelijkertijd te gebruiken
- Mantelkoeling

Kookgedeelte:
- 1 Wokbrander 3,5 kW
- 1 Snelle gasbrander 3,0 kW
- 2 Semi-snelle gasbranders 1,75 kW
- 2 Gasbranders 1,0 kW
- Vonkontsteking in de knop
- Thermokoppel
- Gietijzeren pannendragers
- Programmeerbare digitale klok met wijzerplaat

- Opbergvak onder de oven
- Buitenmaat: 890-960 x 900 x 600 mm
- Aansluitwaarde: 4,2 kW

Specificaties

Breedte
90 cm breed
Aantal branders / zones
6-pits
Vermogen wokbrander (gas)
3,5 kW
Soort oven
Elektrische oven
EAN
8715775135254
Merk
M-System
Soort
fornuis
Kleur
Rvs
Fornuis in hoogte verstelbaar
Klopt, met behulp van een apart bestelbare verhogingsset kan de maximaal opgegeven hoogte bereikt worden
Soort kookgedeelte
Gas
Energieklasse
Energieklasse A
Inhoud
60 liter
Kenmerken fornuis
Meerdere ovens, Opbergruimte onder oven
Mag strak tussen 2 kasten geplaatst worden
Ovenfuncties 2e oven (kleine oven)
Aansluitwaarde elektra (kW)
4,20
Gebruik buiten Nederland
Dit fornuis heeft een Nederlands CE-keurmerk voor gebruik op aardgas. Buiten Nederland mag dit fornuis alleen op flessengas (butaan / propaan) worden aangesloten. Hiervoor dienen de benodigde sproeiers door een erkend installateur geplaatst te worden.
Installatie
LET OP: meerfasen aansluiting. De elektra dient op een speciaal perilex stopcontact aangesloten te worden. Wij adviseren u dit door een erkende elektra installateur uit te laten voeren. TIP: bestel een hittebestendige gasslang mee voor de gas aansluiting.

Garantie

Als u besluit deze M-SYSTEM fornuis rvs MFNTD96IX aan te schaffen dan weet u zich verzekerd van 2 jaar garantie. In deze periode zullen technische storingen welke niet voortkomen uit gebruikersfouten kosteloos verholpen worden. Dit heeft dus betrekking op het arbeidsloon, eventueel benodigde materialen en voorrijkosten.

Garantie bepalingen
Om onduidelijkheden te voorkomen heeft M-System - onderdeel van Boretti - duidelijke garantie en reparatie voorwaarden omschreven.
Garantie voorwaarden M-System keukenapparatuur
Wat te doen bij een storing?
Wij geven er de voorkeur aan dat u bij een storing of probleem direct contact met ons opneemt per mail via info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op (035) 69 18 115. Wij onderhouden korte lijnen met de service dienst van M-System en kunnen u zodoende snel en direct helpen. Daarnaast beschikt De Schouw Witgoed over een eigen service en technische dienst met de nodige know how om u te ondersteunen.

Contactgegevens M-System service dienst:
Indien u er de voorkeur aangeeft direct contact op te nemen met M-System service dienst dan kunt u dit telefonisch doen op nummer (020) 436 13 34 39

Optioneel: 5 jaar garantie bij 4 of meer apparaten
Bij aanschaf van 4 of meer apparaten van Boretti of M-System (alle apparatuur met een stekker) kunt u gebruik maken van de HiFive plan. Een extra 5 jaar garantie plan ter bevestiging van de kwaliteit van de producten van de merken M-System en Boretti. U mag hierbij vier producten van beide merken door elkaar heen selectereren.
M-System HiFive garantieplan

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Bijbehorende producten

Vink producten aan om mee te bestellen.

Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag