M-System

M-System MFNTD96AN fornuis

Korte beschrijving

De M-System MFNTD96AN is een strak vormgegeven fornuis van 90 cm. breed uitgevoerd in de kleur antraciet. Dit fornuis heeft een 6-pits gas kookgedeelte met daaronder twee elektrische ovens.
Lees verder

6-pits gas fornuis antraciet

Breedte
90 cm breed
Aantal branders / zones
6-pits
Vermogen wokbrander (gas)
3,5 kW
Bekijk specificaties
De M-System MFNTD96AN is een strak vormgegeven fornuis van 90 cm. breed uitgevoerd in de kleur antraciet. Dit fornuis heeft een 6-pits gas kookgedeelte met daaronder twee elektrische ovens.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Beschrijving

De M-System MFNTD96AN is een strak vormgegeven fornuis van 90 cm. breed uitgevoerd in de kleur antraciet. Dit fornuis heeft een 6-pits gas kookgedeelte met daaronder twee elektrische ovens.

Het kookgedeelte heeft een wokbrander van 3,5 kW linksvoor en beschikt verder over een grote brander van 3,0 kW, twee normale branders van 1,75 kW en twee kleine branders van 1,0 kW. Praktisch is de automatische vonkontsteking bij het opendraaien van de knoppen en de thermokoppel vlambeveiliging: geen vlam = geen gas. Op de branders liggen drie gietijzeren pandragers.

De oven links is een multifunctionele oven uitgevoerd met een energieklasse A label. De rechter kleine oven is conventioneeel (onder- en bovenwarmte) en beschikt over een energieklasse B label. Deze oven is voorzien van een draaispit. Praktisch is de mogelijkheid om beide ovens tegelijkertijd te gebruiken.

De M-System MFNTD96AN kan verder strak tussen twee keukenkasten geplaatst worden. Dankzij de telescopische poten is het fornuis daarbij eenvoudig in hoogte verstelbaar.


Productinfo van fabrikant

M-system MFNTD96AN fornuis

- Antraciet
- 60 cm Multifunctionele oven met grill, ontdooistand, hetelucht, turbogrill, warmhoudstand, turbobakken en conventioneel bakken 30 cm Conventionele oven
- Oven 60 liter (links), energieklasse A
- Oven 35 liter (rechts), energieklasse B met draaispit
- 3 Roosters en 1 braadslede
- Ovens tegelijkertijd te gebruiken
- Mantelkoeling

Kookgedeelte:
- 1 Wokbrander 3,5 kW
- 1 Snelle gasbrander 3,0 kW
- 2 Semi-snelle gasbranders 1,75 kW
- 2 Gasbranders 1,0 kW
- Vonkontsteking in de knop
- Thermokoppel
- Gietijzeren pannendragers
- Programmeerbare digitale klok met wijzerplaat

- Opbergvak onder de oven
- Buitenmaat: 890-960 x 900 x 600 mm
- Aansluitwaarde: 4,2 kW

Specificaties

Breedte
90 cm breed
Aantal branders / zones
6-pits
Vermogen wokbrander (gas)
3,5 kW
Soort oven
Elektrische oven
EAN
8715775135285
Merk
M-System
Soort
fornuis
Kleur
Antraciet
Fornuis in hoogte verstelbaar
Klopt, met behulp van een apart bestelbare verhogingsset kan de maximaal opgegeven hoogte bereikt worden
Soort kookgedeelte
Gas
Energieklasse
Energieklasse A
Inhoud
60 liter
Kenmerken fornuis
Meerdere ovens, Opbergruimte onder oven
Mag strak tussen 2 kasten geplaatst worden
Ovenfuncties 2e oven (kleine oven)
Aansluitwaarde elektra (kW)
4,20
Gebruik buiten Nederland
Dit fornuis heeft een Nederlands CE-keurmerk voor gebruik op aardgas. Buiten Nederland mag dit fornuis alleen op flessengas (butaan / propaan) worden aangesloten. Hiervoor dienen de benodigde sproeiers door een erkend installateur geplaatst te worden.
Installatie
LET OP: meerfasen aansluiting. De elektra dient op een speciaal perilex stopcontact aangesloten te worden. Wij adviseren u dit door een erkende elektra installateur uit te laten voeren. TIP: bestel een hittebestendige gasslang mee voor de gas aansluiting.

Garantie

Als u besluit deze M-SYSTEM fornuis antraciet MFNTD96AN aan te schaffen dan weet u zich verzekerd van 2 jaar garantie. In deze periode zullen technische storingen welke niet voortkomen uit gebruikersfouten kosteloos verholpen worden. Dit heeft dus betrekking op het arbeidsloon, eventueel benodigde materialen en voorrijkosten.

Garantie bepalingen
Om onduidelijkheden te voorkomen heeft M-System - onderdeel van Boretti - duidelijke garantie en reparatie voorwaarden omschreven.
Garantie voorwaarden M-System keukenapparatuur
Wat te doen bij een storing?
Wij geven er de voorkeur aan dat u bij een storing of probleem direct contact met ons opneemt per mail via info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op (035) 69 18 115. Wij onderhouden korte lijnen met de service dienst van M-System en kunnen u zodoende snel en direct helpen. Daarnaast beschikt De Schouw Witgoed over een eigen service en technische dienst met de nodige know how om u te ondersteunen.

Contactgegevens M-System service dienst:
Indien u er de voorkeur aangeeft direct contact op te nemen met M-System service dienst dan kunt u dit telefonisch doen op nummer (020) 436 13 34 39

Optioneel: 5 jaar garantie bij 4 of meer apparaten
Bij aanschaf van 4 of meer apparaten van Boretti of M-System (alle apparatuur met een stekker) kunt u gebruik maken van de HiFive plan. Een extra 5 jaar garantie plan ter bevestiging van de kwaliteit van de producten van de merken M-System en Boretti. U mag hierbij vier producten van beide merken door elkaar heen selectereren.
M-System HiFive garantieplan

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Bijbehorende producten

Vink producten aan om mee te bestellen.

Maattekening


Tip: Klik op afbeelding hierboven om maattekening te vergroten

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraagBetaalopties zoals pin, contant, creditcard, iDeal, Bancontact etc