Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Lofra MXG192.50 zwart

5-pits gas fornuis zwart

Korte beschrijving

Lees verder

In de kleur zwart uitgevoerd fornuis welke voorzien is van een dubbele oven en een 5-pits kookvlak. Uniek en zeer praktisch bij de Lofra MXG192.50 is het feit dat dit fornuis gewoon op een enkele fase (normaal 230 Volt stopcontact) kan worden aangesloten. Bij andere merken moeten fornuis met dubbele oven aangesloten worden op een meerfasen perilex aansluiting. LOFRA heeft dit fornuis echter aangepast waardoor dit niet nodig is.

De twee ovens van de MXG 192.50 zijn beide voorzien van een energieklasse A label. De linker oven is mulitfunctioneel met onder andere onder- en bovenwarmte; hetelucht en grill. De rechter kleinere oven is conventioneel en heeft een onder- en bovenwarmte; en grill functie.

Het kookgedeelte is uitgevoerd met vijf branders met daarboven gietijzeren pannendragers (3 stuks). De wokbrander bevindt zich in het midden en heeft een capaciteit van 3,7 kW. Dit fornuis mag - net als alle andere LOFRA fornuizen - strak tussen twee keukenkasten geplaatst worden en is eenvoudig in hoogte verstelbaar.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Lofra MXG192.50 fornuis 'Maxima' serie90 cm. breedZwartDubbele ovenEnergieklasse A Kookgedeelte:- wokbrander linksvoor- Thermokoppel beveiliging- Gietijzeren pannendragers- Automatische vonkontsteking bij het opendraaien van de knoppen 4 branders: 2x 1,1 kW brander1x 2,8 kW brander1x 1,75 kW brander1x wokbrander van 3,7 kW Oven links (multifunctioneel):- Geforceerde mantelkoeling (fornuis mag strak tussen twee keukenkasten geplaatst worden)- LED schakelklok- Controle lampjes- Kind veilig: 3 dubbele ovenruit- Temperatuur instelbaar tot 250 graden Ovenfuncties linker oven:- ovenverlichting- ontdooistand- onder- en bovenwarmte- hetelucht- grill / 2 standen- hetelucht met grill- hetelucht met onder- en bovenwarmte Meegeleverd:1x bakplaat2x ovenrooster Oven rechts (conventioneel):- Ovenverlichting- Bovenwarmte- Onderwarmte- Grill Meegeleverd: 1x bakplaat1x ovenrooster Afmetingen:- Hoogte: 900 - 955 mm. (verstelbaar dmv telescopische poten)- Breedte: 900 mm.- Diepte: 600 mm. Technische eigenschappen:- Aansluitwaarde 4,3 kW (kan op 1 fase aangesloten worden !)- Gasaansluiting links achter- Energieklasse A

Specificaties

Breedte
90 cm breed
Aantal branders / zones
5-pits
Vermogen wokbrander (gas)
3,7 kW
Soort oven
Elektrische oven
Merk
Lofra
Soort
fornuis
Kleur
Zwart
Fornuis in hoogte verstelbaar
Klopt, met behulp van een apart bestelbare verhogingsset kan de maximaal opgegeven hoogte bereikt worden
Soort kookgedeelte
Gas
Energieklasse
Beide ovens A
Inhoud
52 liter
Mag strak tussen 2 kasten geplaatst worden
Ovenfuncties 2e oven (kleine oven)
Inhoud tweede oven
31 liter
Locatie gas aansluting
Links boven (als u voor het fornuis staat)
Aansluitwaarde elektra (kW)
4,30
Gebruik buiten Nederland
Standaard is dit fornuis geschikt - en heeft hiervoor het Nederlandse CE-keurmerk - voor gebruik op aardgas.
Installatie
De elektra dient op een standaard stopcontact (230 Volt) te worden aangesloten. Voor het gas adviseren wij u het hittebestendige gas aansluitpakket met veiligheidsslang (80 of 120 cm.), connecties en gas tape erbij te bestellen.
Buitenmaten ( h x b x d )
900-955 x 900 x 600 mm.

Garantie

Op een LOFRA fornuis zwart MXG192.50 ontvangt u 2 jaar volledige garantie. Deze garantie betreft het gehele pakket dus de voorrijkosten, het arbeidsloon en de eventueel benodigde onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen welke voorkomen uit gebruikersfouten vallen niet onder de garantie. Tevens vallen de kunststof onderdelen buiten de garantie regeling.

Wat te doen bij een storing?
Wij adviseren u om allereerst rechtstreeks contact met ons op te nemen. Natuurlijk is het ook mogelijk om contact op te nemen met de fabrikant, maar dan zijn wij niet op de hoogte van uw storing en kunnen wij u dus niet ondersteunen. U kunt ons het beste per mail info@deschouwwitgoed.nl of per telefoon op nummer (035) 69 18 115 bereiken. Uw storing zal vervolgens besproken worden met Lofra Nederland en vervolgens zal - afhankelijk van de uitkomst van dit gesprek, uw woonplaats en de planning - worden besloten of de service dienst van De Schouw Witgoed of van Lofra Nederland naar u toe zal komen. Hierover zult u gebeld worden, zodat er direct een afspraak gepland kan worden.

Online service formulier
Mocht u uw storing digitaal doorgeven dan is het ook mogelijk onderstaand formulier op de website van DeNardi BV in te vullen. DeNardi is importeur van de Lofra fornuizen in Nederland en zodoende verantwoordelijk voor de afhandeling van uw service aanvraag.
Online service formulier voor storingen aan Lofra fornuizen
Contactgegevens Lofra Nederland:
Wij prefereren dat u uw storing bij ons meldt zodat wij u van dienst kunnen zijn. Mocht u er echter de voorkeur aangeven rechtstreeks contact op ten men met Lofra Nederland dan kunt u dit doen op telefoonnummer 0180-647000 of per mail op info@denardi.nl

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Bijbehorende producten

Vink producten aan om mee te bestellen.

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag