Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Liebherr KBes3660

koelkast rvs

Specificaties

Kenmerken koelkast / vriezer
In rondom roestvrijstaal, Met BioFresh vers zone
Model
Koelkast
Energieklasse
Energieklasse A++
Bekijk specificaties

Ervaring klant

Prachtige koelkast, een facelift voor mijn keuken! De Bio Fresh laden zijn geweldig, ik zal nooit meer eten hoeven weg te gooien omdat het verpieterd is.

H.

Bekijk reviews

Korte beschrijving

Lees verder

In rondom roestvrijstaal uitgevoerde koelkast voorzien van drie BioFresh zones voor het langer bewaren van groente, fruit e.d. De Liebherr KBes3660 is 165 cm. hoog en beschikt over vingervlekvrij roestvrijstaal. Dankzij de hevelgreep is de koelkast eenvoudig te openen.

De KBes3660 heeft een inhoud van 311 liter, waarvan 117 liter BioFresh en beschikt over PowerCooling (snel terugkoelen van levensmiddellen welke op kamertemperatuur zijn). Praktisch indeling glazen leggers, glassline deurvakken, een variobox en een flessenplateau. Met heldere plafondverlichting voor goed overzicht.

Dit betreft een opruiming van het voorgaande model (natuurlijk geheel nieuw in doos) voor een super opruimingsprijs. LET OP: op=op
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Liebherr KBes3660 koelkast kastmodel
Rondom vingervlekvrij roestvrijstaal
BioFresh
Energieklasse A++- Energieklasse A++
- LCD display met digitale temperatuuraanduiding
- Akoestisch deuralarm
- Verlichting : dubbele plafondverlichting

Koelgedeelte
- Inhoud koelruimte: 311 liter, waarvan inhoud BioFresh gedeelte 117 liter
- PowerCooling
- SuperCool automaat
- Ontdooisysteem volautomatisch

Indeling:
- GlassLine draagplateaus
- Premium GlassLine deurvakken
- VarioBox
- geïntegreerd flessenplateau

Verskoelgedeelte
- Inhoud BioFresh: 117 liter

Interieur:
- 3 BioFreshladen (0°C) op telescooprails
- luchtvochtigheid regelbaar in 2 laden

Overig
- Verlichting dubbele plafondverlichting
- Draairichting deur: rechts, verwisselbaar
- Kinderbeveiliging (toetsblokkering)
- Deur met hevelgreep
- Stelpoten voor, wielen achter
- Geluidsniveau: 40 dB
- Klimaatklasse: SN-T
- Telescooprail

Specificaties

Kenmerken koelkast / vriezer
In rondom roestvrijstaal, Met BioFresh vers zone
Model
Koelkast
Energieklasse
Energieklasse A++
Buitenmaten ( h x b x d )
1655 x 600 x 630 mm.
EAN
4016803149262
Merk
Liebherr
Soort
koelkast
Kleur
Rvs
Soort koelkast
Vrijstaand
Positie vriesgedeelte
Zonder vriesgedeelte
Inhoud koelgedeelte (liters)
311,00
Installatie
Haal de koelkast uit verpakking en zet deze op de plaats. Zorg ervoor dat de koelkast stabiel staat en stel deze waterpas. Na plaatsing dient u minimaal 4 uur te wachten (bij rechtstandig vervoer), alvorens de koelkast aan te zetten.

Garantie

BURAM, importeur van Liebherr in Nederland, geeft 2 jaar volledig + 5 jaar onderdelen en arbeidsloon garantie bij aankoop van de LIEBHERR koelkast rvs KBes3660-23. Vanaf 1 februari 2020 geeft Liebherr - naast de inbouw apparaten waarop dit al jaren van toepassing was - nu ook op vrijstaande apparaten en wijnkasten 2 + 5 jaar extra zekerheid en op professionele apparatuur 1 + 4 jaar extra zekerheid.

In het geval van een storing heeft u tot en met het zevende jaar garantie op onderdelen en arbeidsloon. In de verlengde garantieperiode van het derde tot en met het zevende jaar worden alleen voorrijkosten berekend.

Alleen zelf registereren !
De extra zekerheid is gratis. Het enige dat u hiervoor moet doen is het apparaat binnen 6 maanden na aanschaf aanmelden. Aanmeldingen voor 7 jaar zekerheid (2 + 5 jaar op huishoudelijke apparatuur) of 5 jaar zekerheid (1 + 4 jaar bij professionele apparatuur) worden uitsluitend in behandeling genomen met aankoopfactuur! Meld uw Liebherr koelkast/vriezer aan voor extra zekerheid
Garantievoorwaarden van Liebherr
Liebherr heeft op zijn website een duidelijk overzicht gegeven van de garantievoorwaarden. Hier vind u onder andere dat uitgesloten van garantie glasbreuk, gloeilampen, accessoires e.d. zijn. Uitgebreide garantievoorwaarden Liebherr
Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail via info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed over een eigen servicedienst beschikt, hebben wij de nodige ervaring. We zullen in eerste instantie dan ook proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. In het geval dat dit niet mogelijk is, zullen wij contact opnemen met de servicedienst van Liebherr Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Online een servicebezoek aanvragen
Bij Liebherr heeft u ook de mogelijkheid om online een servicebezoek aan te vragen. U wordt dan binnen 24 uur direct door de servicedienst van Liebherr gebeld voor het maken van een afspraak.
Aanvraag servicebezoek Liebherr

Reviews (2)

Loading...
Wacht a.u.b...

Sorteer op wijzig sorteer volgorde

2 review(s)

per pagina
Prijs / kwaliteit
Totaal
Design / vorm
Gebruiksgemak
Prestaties

Koop een liebherr !

Prachtige koelkast, een facelift voor mijn keuken!

De Bio Fresh laden zijn geweldig, ik zal nooit meer eten hoeven weg te gooien omdat het verpieterd is.

Beoordeeld door op 15 januari 2014

Prijs / kwaliteit
Totaal
Design / vorm
Gebruiksgemak
Prestaties

Top koelkast

Wij zijn erg tevreden over deze koelkast. Hij is heerlijk ruim en in de lades kunnen veel groentes of kaas. De vochtregulerende werking is perfect. De kaas blijft mooi droog en de groentes lang vers.
De deurhendel gaat soepel open en dicht. Er is nagedacht over de glasplaten die makkelijk te verstellen zijn door de inhammen aan de zijkant.

Beoordeeld door op 4 maart 2014

Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag