Liebherr GN3113 vrieskast

Specificaties

Model
Vrieskast
Energieklasse
Energieklasse A++
Buitenmaten ( h x b x d )
1555 x 697 x 750 mm.
Bekijk specificaties

Helaas!

Dit artikel is uit het assortiment.

Bekijk direct welke Liebherr vrieskast hiervoor de opvolger is.

Korte beschrijving

Lees verder

155 cm. hoge vrieskast uitgevoerd met een inhoud van 257 liter. De Liebherr GN3113 beschikt over een No-Frost systeem en hoeft zodoende nooit meer ontdooit te worden.

Praktisch bij deze vriezer is de eenvoudig te openen hevelgreep, het LED temperatuur display voor het nauwkeurig instellen van de temperatuur en de degelijke eenvoudig te openen vriesladen.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Liebherr GN3113 vriezer kastmodel
Wit
No-Frost: nooit meer ontdooien !
Energieklasse A++- Energieklasse A++
- Energieverbruik per jaar: 245 kWh
- Energiekosten bij gemiddeld verbruik: 56 euro

- Netto inhoud vriesgedeelte: 257 liter
- Aantal vriesladen: 6

- Behuizing: wit
- Klimaatklasse: SN-T
- Invriescapaciteit: 22 kg/24 uur
- Bewaartijd bij storing: 34 uur
- Geluidsniveau: 40 dB(A)
- Spanning: 220 / 240 Volt
- Aansluitwaarde: 1,3 A

Uitrustingsvoordelen:
- LED temperatuurdisplay
- Akoestisch deuralarm / temperatuuralarm
- Hevelgreep

Vriesdeel
- Automatisch ontdooisysteem
- Verlichting

Specificaties

Model
Vrieskast
Energieklasse
Energieklasse A++
Buitenmaten ( h x b x d )
1555 x 697 x 750 mm.
Productcode fabrikant
GN-3113-20
Merk
Liebherr
Soort
vrieskast
Kleur
Wit
Soort koelkast
Vrijstaand
Inhoud vriesgedeelte (liters)
257,00
No-Frost vriessysteem
No-Frost: niet ontdooien
Installatie
Haal de vriezer uit verpakking en zet deze op de plaats. Zorg ervoor dat de vriezer stabiel staat en stel deze waterpas. Na plaatsing dient u minimaal 4 uur te wachten (24 uur bij liggend vervoer), alvorens de vriezer aan te zetten.

Garantie

BURAM, importeur van Liebherr in Nederland, geeft 2 jaar volledig + 5 jaar onderdelen en arbeidsloon garantie bij aankoop van de LIEBHERR vrieskast no-frost GN3113-20. Vanaf 1 februari 2020 geeft Liebherr - naast de inbouw apparaten waarop dit al jaren van toepassing was - nu ook op vrijstaande apparaten en wijnkasten 2 + 5 jaar extra zekerheid en op professionele apparatuur 1 + 4 jaar extra zekerheid.

In het geval van een storing heeft u tot en met het zevende jaar garantie op onderdelen en arbeidsloon. In de verlengde garantieperiode van het derde tot en met het zevende jaar worden alleen voorrijkosten berekend.

Alleen zelf registereren !
De extra zekerheid is gratis. Het enige dat u hiervoor moet doen is het apparaat binnen 6 maanden na aanschaf aanmelden. Aanmeldingen voor 7 jaar zekerheid (2 + 5 jaar op huishoudelijke apparatuur) of 5 jaar zekerheid (1 + 4 jaar bij professionele apparatuur) worden uitsluitend in behandeling genomen met aankoopfactuur! Meld uw Liebherr koelkast/vriezer aan voor extra zekerheid
Garantievoorwaarden van Liebherr
Liebherr heeft op zijn website een duidelijk overzicht gegeven van de garantievoorwaarden. Hier vind u onder andere dat uitgesloten van garantie glasbreuk, gloeilampen, accessoires e.d. zijn. Uitgebreide garantievoorwaarden Liebherr
Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail via info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed over een eigen servicedienst beschikt, hebben wij de nodige ervaring. We zullen in eerste instantie dan ook proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. In het geval dat dit niet mogelijk is, zullen wij contact opnemen met de servicedienst van Liebherr Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Online een servicebezoek aanvragen
Bij Liebherr heeft u ook de mogelijkheid om online een servicebezoek aan te vragen. U wordt dan binnen 24 uur direct door de servicedienst van Liebherr gebeld voor het maken van een afspraak.
Aanvraag servicebezoek Liebherr

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Voor meer

Video

Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag