Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Liebherr CP3813

koelkast

Specificaties

Kenmerken koelkast / vriezer
Met apart regelbare temp.
Model
Koelkast
Energieklasse
Energieklasse A+++
Bekijk specificaties

Korte beschrijving

Lees verder

Vrijstaande koel/vriescombinatie uitgevoerd in de kleur wit en voorzien van een super zuinig energieklasse A+++ label (slechts 34 euro per jaar aan stroomverbruik !).

De Liebherr CP3813 heeft een netto inhoud van 233 liter koel en 91 liter vries en beschikt over een LED temperatuur display.De binnenzijde beschikt over glassline deurvakken, degelijke glazen legplateaus (in hoogte verstelbaar) en hevelgrepen.


DuoCooling
De CP3813 beschikt over 2 volledig gescheiden koelsystemen waardoor de temperatuur in het koel- en in het vriesgedeelte zeer nauwkeurig en apart van elkaar kan worden ingesteld. Tevens biedt DuoCooling als voordeel dat er geen luchtuitwisseling tussen koel- en vrieszone plaatsvindt waardoor de overdracht van geuren en uitdroging van levensmiddellen wordt voorkomen.

Vriesgedeelte: smartfrost
De CP3813 beschikt verder over het SmartFrost systeem. De 'ouderwetse' koelspiralen tussen de lades zijn verwijderd en tegenwoordig ingeschuimd in de zijwanden. Hierdoor heeft u veel minder tot bijna geen last meer van ijsaanrijping en bent u aanzienlijk flexibeler met het plaatsen van grote levensmiddellen zoals bijvoorbeeld kalkoen. U kunt simpelweg een glasplaat en lade eruit halen en heeft zodoende extra hoogte.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Liebherr CP3813 koel/vriescombinatie
vrijstaand wit
Zeer zuinig: energieklasse A+++- energieklasse A+++
- totale netto inhoud: 324 liter
- LED display (temperatuur)
- verlichting : plafondverlichting
- DuoCooling

Koelgedeelte:
- inhoud koelruimte: 233 liter
- Automatische ontdooiing van koelgedeelte

Interieur koelgedeelte:
- Comfort GlassLine deurvakken
- GlassLine draagplateaus
- 2 groente- en fruitladen
- flessendraagrooster

Vriesgedeelte:
- steraanduiding ****
- inhoud vriesruimte: 91 liter
- invriescapaciteit: 12 kg / 24 uur
- bewaartijd bij stroomuitval 29 uur
- ontdooisysteem vriesgedeelte - automatisch
- SmartFrost

Overig:
- alarm : akoestisch temperatuuralarm vriesdeel
- draairichting deur rechts, verwisselbaar
- geluidsniveau: 39 dB
- deur : deuren met hevelgrepen
- klimaatklasse: SN-T
- Energieverbruik
- Verbruik: 155 kWh per jaar

Uitvoering:
- Kleur: wit

Specificaties

Kenmerken koelkast / vriezer
Met apart regelbare temp.
Model
Koelkast
Energieklasse
Energieklasse A+++
Buitenmaten ( h x b x d )
2011 x 600 x 666 mm.
EAN
4016803025672
Merk
Liebherr
Soort
koelkast
Kleur
Wit
Soort koelkast
Vrijstaand
Positie vriesgedeelte
Vriesgedeelte onder
Inhoud koelgedeelte (liters)
233,00
Inhoud vriesgedeelte (liters)
91,00
No-Frost vriessysteem
Low-Frost: weinig ontdooien
Installatie
Haal de koelkast uit verpakking en zet deze op de plaats. Zorg ervoor dat de koelkast stabiel staat en stel deze waterpas. Na plaatsing dient u minimaal 4 uur te wachten (bij rechtstandig vervoer), alvorens de koelkast aan te zetten.

Garantie

BURAM, importeur van Liebherr in Nederland, geeft 2 jaar volledig + 5 jaar onderdelen en arbeidsloon garantie bij aankoop van de LIEBHERR koelkast CP3813-21. Vanaf 1 februari 2020 geeft Liebherr - naast de inbouw apparaten waarop dit al jaren van toepassing was - nu ook op vrijstaande apparaten en wijnkasten 2 + 5 jaar extra zekerheid en op professionele apparatuur 1 + 4 jaar extra zekerheid.

In het geval van een storing heeft u tot en met het zevende jaar garantie op onderdelen en arbeidsloon. In de verlengde garantieperiode van het derde tot en met het zevende jaar worden alleen voorrijkosten berekend.

Alleen zelf registereren !
De extra zekerheid is gratis. Het enige dat u hiervoor moet doen is het apparaat binnen 6 maanden na aanschaf aanmelden. Aanmeldingen voor 7 jaar zekerheid (2 + 5 jaar op huishoudelijke apparatuur) of 5 jaar zekerheid (1 + 4 jaar bij professionele apparatuur) worden uitsluitend in behandeling genomen met aankoopfactuur! Meld uw Liebherr koelkast/vriezer aan voor extra zekerheid
Garantievoorwaarden van Liebherr
Liebherr heeft op zijn website een duidelijk overzicht gegeven van de garantievoorwaarden. Hier vind u onder andere dat uitgesloten van garantie glasbreuk, gloeilampen, accessoires e.d. zijn. Uitgebreide garantievoorwaarden Liebherr
Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail via info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed over een eigen servicedienst beschikt, hebben wij de nodige ervaring. We zullen in eerste instantie dan ook proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. In het geval dat dit niet mogelijk is, zullen wij contact opnemen met de servicedienst van Liebherr Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Online een servicebezoek aanvragen
Bij Liebherr heeft u ook de mogelijkheid om online een servicebezoek aan te vragen. U wordt dan binnen 24 uur direct door de servicedienst van Liebherr gebeld voor het maken van een afspraak.
Aanvraag servicebezoek Liebherr

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag