Liebherr CBNPef3756 koelkast

rvs

  • Bekijk Youtube Video Bekijk Youtube Video

Specificaties

Kenmerken koelkast / vriezer
Alleen deuren roestvrijstaal, Met BioFresh vers zone
Model
Koelkast
Energieklasse
Energieklasse A+++
Bekijk specificaties

Helaas!

Dit artikel is uit het assortiment.

Bekijk direct welke Liebherr koelkast hiervoor de opvolger is.

Korte beschrijving

Lees verder

De Liebherr CBNPes3756 is een 201 cm. hoge koel-vriescombinatie uitgevoerd in rondom roestvrijstaal. De koelkast beschikt verder over een facet randen op de deur, lange rvs stanggrepen en doorlopende deur. Praktisch is het vingervlekvrije roestvrijstaal.

Het koelgedeelte heeft een inhoud van 205 liter en is voorzien van een praktische indeling met glazen leggers, een ventilator voor gelijkmatige verdeling van de temperatuur en degelijke vakken in de binnendeur. Zeer praktisch is de BioFresh zone waarin u groente, fruit, vlees en vis veel langer kunt bewaren.

De vriezer onderin beschikt over drie laden en is voorzien van het No-Frost systeem. Daarmee behoort het ontdooien van het vriesgedeelte tot het verleden. Handig verder zijn de glasplaten tussen de verschillende lades: hierdoor is het schoonmaken veel gemakkelijker en kunt u - bij verwijdering van een glasplaat - hogere producten in het vriesgedeelte plaatsen.

Bediening
Met behulp van het elektronische bedieningspaneel aan de bovenzijde van het koelgedeelte kunt u apart de temperatuur voor het koel- en vriesgedeelte instellen. Mede hierdoor behaald deze Liebherr CBNPes3756 het super zuinige energieklasse A+++ label. Handig verder is de mogelijkheid voor aansluiting op het Home Dialog systeem van Liebherr.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Liebherr CBNPes3756 koel/vriescombinatie
Super energie zuinig: klasse A+++ !
No-Frost: nooit meer ontdooien
BioFresh - langer vers groente en fruit- Energie-efficiëntieklasse A+++
- Energieverbruik 169 kWh/a
- Luchtgeluidsemissie 41 dB(A) re 1 pW
- Bouwvorm stand
- LED plafondverlichting

Netto inhoud, koelvak totaal: 205 l
- waarvan koelvak: 67 l
- waarvan opbergvak voor verse levensmiddelen: 138 l
- 2 regelbare koelsystemen
- De Comfort GlassLine zorgen voor een stevige en fraaie indeling van de koelkast

Netto inhoud, vriesvak: 88 l
- Sterrencode 4
- Vorstvrij met No-Frost
- Houdbaarheid bij storing 25 h
- Vriesvermogen 16 kg
- Klimaatklasse (2) SN-T

Specificaties

Kenmerken koelkast / vriezer
Alleen deuren roestvrijstaal, Met BioFresh vers zone
Model
Koelkast
Energieklasse
Energieklasse A+++
Buitenmaten ( h x b x d )
2011 x 600 x 630 mm.
EAN
4016803173380
Merk
Liebherr
Soort
koelkast
Kleur
Rvs
Soort koelkast
Vrijstaand
Positie vriesgedeelte
Vriesgedeelte onder
Inhoud koelgedeelte (liters)
205,00
Inhoud vriesgedeelte (liters)
88,00
No-Frost vriessysteem
No-Frost: niet ontdooien
Installatie
Haal de koelkast uit verpakking en zet deze op de plaats. Zorg ervoor dat de koelkast stabiel staat en stel deze waterpas. Na plaatsing dient u minimaal 4 uur te wachten (bij rechtstandig vervoer), alvorens de koelkast aan te zetten.

Garantie

BURAM, importeur van Liebherr in Nederland, geeft 2 jaar volledig + 5 jaar onderdelen en arbeidsloon garantie bij aankoop van de LIEBHERR koelkast rvs CBNPef3756-20. Vanaf 1 februari 2020 geeft Liebherr - naast de inbouw apparaten waarop dit al jaren van toepassing was - nu ook op vrijstaande apparaten en wijnkasten 2 + 5 jaar extra zekerheid en op professionele apparatuur 1 + 4 jaar extra zekerheid.

In het geval van een storing heeft u tot en met het zevende jaar garantie op onderdelen en arbeidsloon. In de verlengde garantieperiode van het derde tot en met het zevende jaar worden alleen voorrijkosten berekend.

Alleen zelf registereren !
De extra zekerheid is gratis. Het enige dat u hiervoor moet doen is het apparaat binnen 6 maanden na aanschaf aanmelden. Aanmeldingen voor 7 jaar zekerheid (2 + 5 jaar op huishoudelijke apparatuur) of 5 jaar zekerheid (1 + 4 jaar bij professionele apparatuur) worden uitsluitend in behandeling genomen met aankoopfactuur! Meld uw Liebherr koelkast/vriezer aan voor extra zekerheid
Garantievoorwaarden van Liebherr
Liebherr heeft op zijn website een duidelijk overzicht gegeven van de garantievoorwaarden. Hier vind u onder andere dat uitgesloten van garantie glasbreuk, gloeilampen, accessoires e.d. zijn. Uitgebreide garantievoorwaarden Liebherr
Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail via info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed over een eigen servicedienst beschikt, hebben wij de nodige ervaring. We zullen in eerste instantie dan ook proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. In het geval dat dit niet mogelijk is, zullen wij contact opnemen met de servicedienst van Liebherr Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Online een servicebezoek aanvragen
Bij Liebherr heeft u ook de mogelijkheid om online een servicebezoek aan te vragen. U wordt dan binnen 24 uur direct door de servicedienst van Liebherr gebeld voor het maken van een afspraak.
Aanvraag servicebezoek Liebherr

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Voor meer

Luxere Liebherr

Video

Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Product vraag & antwoord (0)

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag